Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 063
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Plovdiv
Щастливка, успех и на теб. Дано се е махнал наистина, одеве ми дойде и по-късно ще ходя към доктора да видим какво е положението.

Ееее, дано е признак за хубави новини

# 61
Щастливка, успех и на теб. Дано се е махнал наистина, одеве ми дойде и по-късно ще ходя към доктора да видим какво е положението.

Ееее, дано е признак за хубави новини
дано дано е за хубаво,лошото е,че признаците май са почти едни и същи и е много гадно така нито да се радваш нито да се отчайваш

# 62
Момичета, мислете положително newsm76 и се настройте психически за момента в който ще видите  EFP Най-важна е нагласата! При първото инсе ме беше много страх и се пазех все едно съм от стъкло и на края какво, ми биохимична бременност. Мислете по-малко и всичко ще се нареди!
P.S  съжалявам за спама Embarassed,но се почувствах длъжна да ви вдъхна малко кураж Wink

# 63
  • София
Весе, добре че си ти да вдъхнеш малко позитивизъм : ) bouquet Hug Ти беше при Андреева, нали? И ти ли беше горе в стаичката за инсеминации Laughing

# 64
Весе, добре че си ти да вдъхнеш малко позитивизъм : ) bouquet Hug Ти беше при Андреева, нали? И ти ли беше горе в стаичката за инсеминации Laughing

Да при Андреева съм и да бях на 3ти етаж срещу ембриолозите точно. На мен и на още едно момиче ни я прави едновременно  Hug

# 65
  • София
И аз бях в същата стая, но при д-р Арабаджи Simple Smile На стола от страната на прозореца Laughing Hug

# 66
Хаха да,да,да! И двата пъти съм била все там. newsm44
Момичета на някои случвало ли му се е да му пада кръвното от утрогестана? От 10 минути ми е зле- треперят ми ръцете и съм адски гладна??!

# 67
Доброутро момичета , влизам да ви кажа че теста ми е положителен , не знам какви са точните стойности на кръвния (тука ги пращат при доки) , забравих да питам но доки ми честити и каза че са добре . Знам от неделя но някакси ме беше страх да пиша след биохимичната предния път  и тъпите болки в корема и кръста .
Желая успех на всички чакащи ии не се отказвайте момичета , това ми беше 5та стимулирана инсеминация .
Поли , Аничка , Enjoy как сте момичета ? Я кажете имахте ли болки като пред цикъл и колко продължиха ? Нямам никакви други симптоми за сега ... та тези предцикълни ме побъркват

# 68
Дилек, честито! Simple Smile Много се радвам за теб и благодаря, че ни окуражи. Явно не бива да се отказваме толкова лесно и да не униваме след първия неуспех. Би ли споделила с какво ти беше стимулацията, колко фоликула имаше и на спукан/и ли беше извършено инсето?
Още веднъж честито!

# 69
  • София
Ох, най-после!  newsm51Каква прекрасна новина, Дилек. Желая ти от цялото си сърце всичко да е наред този път и да имаш прекрасна бременност! preggo

Дано повлечеш крак! Hug

# 70
Честито Дилек!! Hug
Много се радвам за теб, дано да повлечеш крак! При мен след първата инсеминация  имаше биохимична, дано стане този път  Praynig
Желая ти лека и безпроблемна бременност!  preggo

# 71
Дилек, честито! Simple Smile Много се радвам за теб и благодаря, че ни окуражи. Явно не бива да се отказваме толкова лесно и да не униваме след първия неуспех. Би ли споделила с какво ти беше стимулацията, колко фоликула имаше и на спукан/и ли беше извършено инсето?
Още веднъж честито!

Благодаря Ема , разбира се че няма да униваме ето Поли също забременя на 5то инсе , стимулацията беше с 62,5 единици Гонал Ф , без хориомон на спукан фоликул , имах само един . Успех ти желая мила и горе главата

Весето и при мен миналия път беше биохимична , ще ти стискам палци , между другото не знам за Утрогестана Sad

Щастливка благодаря Simple Smile

# 72
  • София
Ех, че хубаво се раздвижи темата. Тъкмо си мислех снощи, че всички мълчат и никой не пише и е време някой да внесе живот.  bouquet bouquet bouquet И ето!

# 73
  • Plovdiv
Честито, Дилек! Една лека и щастлива бременност ти желая Simple Smile 

Дано имаме още хубави новини Simple Smile

# 74
Делек страхотна новина.Честитоо...
Дано всичко бъде наред и бъдеш една горда и щастлива-мама.Успех на всички момичета.♡♡♡

Общи условия

Активация на акаунт