Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на витамини като GeriCaps по време на бременност?
Какви са някои от симптомите преди положителен тест за бременност?
Какви са препоръките за въздържание преди инсеминация и какви са важните подробности за процедурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на витамини като GeriCaps по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите преди положителен тест за бременност?
-
Какви са препоръките за въздържание преди инсеминация и какви са важните подробности за процедурата?
-
Какви са симптомите преди менструация и какво може да се очаква след оплождане?
-
Какви са препоръките за приемане на витамини по време на бременност?
Дано всичко сега е наред и така до финал! Аз имах от време на време нещо като придърпване в яйчниците и отчетливо си спомням, че 2-3 пъти при лягане за сън си слагах възглавница под краката, че сякаш отичаха и ме боляха прасците. Виж такъв симптом не съм срещала друг път
днес денят ми наистина започва само с хубави емоции. На пук на мрачното време. Имам и аз два - три въпроса, които може и да сте коментирали вече, но признавам, че вече имам агенти в офиса и не мога да чета редовно и спокойно. Аз днес започнах менопур 1Х75 и така до петък. В понеделник на преглед. Иииии да мина на въпросите : някоя от Вас стимулирала ли се е с менопур и забелязвала ли е изместване на овулацията с него? При мен като бях на клостил ову беше на 11 ден. Той се пада точно в понеделник, когато ми е и прегледа. Обаче никой не ми каза дали мога пак тогава да очаквам. Ами ако стане като отида да се окаже че съм в ову, се чудя дали да не взема и мъжа ми с мен, че да не решат - сега е момента? И освен това ако пък така стане - колко дни ви е въздържанието преди инсе? Малко се чувствам дезинформирана и съответно несигурна да не се обърка нещо? Може би ви звучи параноично, ама знам ли... Много ви благодаря, че ви има и че сте толкова позитивни и отзивчиви....... ще се радвам ако има кой да сподели нещо по моите въпроси.
Даже може да си измислим някакъв списък, ако искате
Например на кой, коя инсеминация му е, била ли е стимулирана и кога ще прави тест. Може да направим нещо като въпросник.
Например.