Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 065
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Дилек честито bouquet Дано всичко сега е наред и така до финал! Аз имах от време на време нещо като придърпване в яйчниците и отчетливо си спомням, че 2-3 пъти при лягане за сън си слагах възглавница под краката, че сякаш отичаха и ме боляха прасците. Виж такъв симптом не съм срещала друг път Laughing

# 76
  • Plovdiv
Момичета, забравих да се отчета. Дойде ми, бях при доктора и задържания фоликул го няма, това е добрата новина. Заради великденските празници няма да правим инсе, но според доки имам още фертилен прозорец от стимулацията и ще прави ФМ този месец и проби по естествен път, пък дано стане.

# 77
Доброутро момичета , влизам да ви кажа че теста ми е положителен , не знам какви са точните стойности на кръвния (тука ги пращат при доки) , забравих да питам но доки ми честити и каза че са добре . Знам от неделя но някакси ме беше страх да пиша след биохимичната предния път  и тъпите болки в корема и кръста .
Желая успех на всички чакащи ии не се отказвайте момичета , това ми беше 5та стимулирана инсеминация .
Поли , Аничка , Enjoy как сте момичета ? Я кажете имахте ли болки като пред цикъл и колко продължиха ? Нямам никакви други симптоми за сега ... та тези предцикълни ме побъркват

Ехаа Честито миличка и лика бременност ти желая дано ни заразиш ,така ми вдъхна кураж и на мен,успех и на всички чакащи този месец май сме Доста bouquet Hug

# 78
Дилек, честито и от мен  Hug Нека всичко, всичко върви все така добре до успешен финал. Прекрасна новина!

# 79
Дилек, честито и от мен Simple Smile днес денят ми наистина започва само с хубави емоции. На пук на мрачното време. Имам и аз два - три въпроса, които може и да сте коментирали вече, но признавам, че вече имам агенти в офиса и не мога да чета редовно и спокойно. Аз днес започнах менопур 1Х75 и така до петък. В понеделник на преглед. Иииии да мина на въпросите : някоя от Вас стимулирала ли се е с менопур и забелязвала ли е изместване на овулацията с него? При мен като бях на клостил ову беше на 11 ден. Той се пада точно в понеделник, когато ми е и прегледа. Обаче никой не ми каза дали мога пак тогава да очаквам. Ами ако стане като отида да се окаже че съм в ову, се чудя дали да не взема и мъжа ми с мен, че да не решат - сега е момента? И освен това ако пък така стане - колко дни ви е въздържанието преди инсе? Малко се чувствам дезинформирана и съответно несигурна да не се обърка нещо? Може би ви звучи параноично, ама знам ли... Много ви благодаря, че ви има и че сте толкова позитивни и отзивчиви....... ще се радвам ако има кой да сподели нещо по моите въпроси.

А на останалите - стиснати палчета от мен Simple Smile чакам Ви двете чертичкииииииии Simple Smile

# 80
  • София
Действително има доста, които чакаме Crazy Даже може да си измислим някакъв списък, ако искате Flutter Например на кой, коя инсеминация му е, била ли е стимулирана и кога ще прави тест. Може да направим нещо като въпросник. Party Например.

1. От колко време опитвате да забременеете?
2. Коя по ред инсеминация ви е?
3. Имахте ли стимулация и по каква схема?
4. Колко фоликула имахте и спукани ли бяха? 
5. Правихте ли ре-инсеминация?
6. Кога ще правите тест за бременност?

# 81
Доброутро момичета , влизам да ви кажа че теста ми е положителен , не знам какви са точните стойности на кръвния (тука ги пращат при доки) , забравих да питам но доки ми честити и каза че са добре . Знам от неделя но някакси ме беше страх да пиша след биохимичната предния път  и тъпите болки в корема и кръста .
Желая успех на всички чакащи ии не се отказвайте момичета , това ми беше 5та стимулирана инсеминация .
Поли , Аничка , Enjoy как сте момичета ? Я кажете имахте ли болки като пред цикъл и колко продължиха ? Нямам никакви други симптоми за сега ... та тези предцикълни ме побъркват

браво, миличка. Аз имах болки и двата пъти като преди цикъл и чесни казано се появиха ден два преди теста. А след това продължиха доста. Сега съм 11 г.с  и кръста продължава да си ме боли. Дано всиииичко да е наред и ти пожелавам невероятно красив финал :*
Аз утре пак съм ма преглед и ще се обаждам на Мазнейкова за другата седмица да правим ембриоредукцията. Чесно казано искам да идва и да минава. Да става каквото е писано. Голямо притеснение вече два месеца. Толкова е трудно ; (

# 82
Честито Дилек, много се радвам. Спомням си как преди няколко месеца чакахме заедно. Радвам се,че поне ти успя!  Hug
Аз не съм много активна последно време,имах задържан фоликул предния месец,но и без това бях решила да си взема малко почивка след двете неуспешни инсета. Лошото при мен е,че доктора не препоръчва инсета при нас,защото спермограмата била много добра и нямало особен смисъл.  Sad
Така или иначе сменям клиниката лятото,ще видим там какво ще ме посъветват.
Гледам заредили сте се много чакащи този месец,пожелавам успех на всички! Стискам ви палци момичета!  Praynig

# 83
la principessa аз съм била стимулирана с Мерионал и след това с Клостил, за Менопур нямам инфо. Според мен вземи М за всеки случай с теб, щом смяташ,че има такъв вариант. За въздържанието на нас ни бяха казали 2-3дни не повече, но при последното инсе беше 24часа  Laughing до колкото знам ако при мъжа ти няма проблем е достатъчно 1 ден.

Anichkaddd дано всичко мине бързо и да завърши благополучно!  Hug

# 84
la principessa аз съм била стимулирана с Мерионал и след това с Клостил, за Менопур нямам инфо. Според мен вземи М за всеки случай с теб, щом смяташ,че има такъв вариант. За въздържанието на нас ни бяха казали 2-3дни не повече, но при последното инсе беше 24часа  Laughing до колкото знам ако при мъжа ти няма проблем е достатъчно 1 ден.

Anichkaddd дано всичко мине бързо и да завърши благополучно!  Hug
Веси, при теб каква беше разликата при Мерионала и Клостила? С Мерионал повече фоликули ли направи и в един и същи ден от МЦ ли ти направиха инсето, т.е. овулацията по едно и също време ли е при различните стимулации?

# 85
Момичета аз не се стърпях и направих тест и е отрицателен,направих уринен е сега,но не знам дали не беше рано казаха ми да отида на 22 на кръвен а аз избързах,инсето беше на 8 кажете ми моля ви има ли шанс уринният да не е отчел правилно или още да е рано да покаже,ако има нещо

# 86
Честито Дилек, много се радвам. Спомням си как преди няколко месеца чакахме заедно. Радвам се,че поне ти успя!  Hug
Аз не съм много активна последно време,имах задържан фоликул предния месец,но и без това бях решила да си взема малко почивка след двете неуспешни инсета. Лошото при мен е,че доктора не препоръчва инсета при нас,защото спермограмата била много добра и нямало особен смисъл.  Sad
Така или иначе сменям клиниката лятото,ще видим там какво ще ме посъветват.
Гледам заредили сте се много чакащи този месец,пожелавам успех на всички! Стискам ви палци момичета!  Praynig
Milenita, какво препоръчва лекаря ти когато спермограмата е добра? При нас също е добра и затова се замислих. За ин витро ли съветват? Пожелавам ти скоро да намериш верния път и правилния доктор!
Препоръчва лапаро,понеже нямаме установен проблем до момента.Мен пък ме е страх,че съм с болезнен цикъл да не излезе ендометриоза и се ослушвам  Flutter За сега съм решила да мина на преглед и в другата клиника и после да решавам.

ееееее  напълно възможно да не е отчел правилно,изчакай си датата на теста и направо кръвен.Не мога да разбера,защо се мъчите с пикливите тестове само се изнервяте допълнително.

# 87
  • София
еее😻еее, нетърпеливке такава!  CrazyНай-добре си пусни кръвен, за да знаеш със сигурност. Или изчакай няколко дни и пак пиклив. Стискам ти палчета! Hug

# 88
Ема, с Мерионала имах 3 доминантни фоликула, а с Клостила само 1. С мерионала на 15ден с клостила на 12ден.

# 89
Момичета аз не се стърпях и направих тест и е отрицателен,направих уринен е сега,но не знам дали не беше рано казаха ми да отида на 22 на кръвен а аз избързах,инсето беше на 8 кажете ми моля ви има ли шанс уринният да не е отчел правилно или още да е рано да покаже,ако има нещо
миличка, кръвен тест най-рано на 11-ти ден. Ама кръвен...пикливите ги дават чак след закъснение или поне 14 дни след овулацията...мисля, че е грешно да правиш такива лудости Simple Smile щом нямал търпение поне направи кръвен. Аз моя го направих на 11-ти ден

Общи условия

Активация на акаунт