Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аничка, представям си на теб какво ти е с това чакане. Но да знаеш, че всичко ще бъде наред накрая! Hug bouquet

# 91
Охх знам,че направих глупост голяма,сега ще си се надявам да не е отчел правилно и ще си изчакам 22 както ми каза доки за кръвен,благодаря ви много

# 92
Веси, благодаря за отговора. Явно при различните медикаменти овулацията настъпва в различен ден. Чакаме да се похвалиш скоро! Simple Smile
Еее еее, и аз подкрепям идеята за кръвен тест в уречения ден. Не го отписвай!
Milenita, и на мен са ми предлагали лапаро, но след това се консултирах с друг лекар и се отказах. Малко съм скептична към процедури „за всеки случай”. Сега се замислям за имунологични изследвания и дали от там няма да изскочи нещо, защото и ние сме с неизяснен стерилитет. Успех с новата клиника!

# 93
Аничка, представям си на теб какво ти е с това чакане. Но да знаеш, че всичко ще бъде наред накрая! Hug bouquet
благодаря, мила...такова чакане на никой не пожелавам...дано всичко мине нормално...чакането е най-трудната част от всичко, за което се борим...

# 94
Веси, благодаря за отговора. Явно при различните медикаменти овулацията настъпва в различен ден. Чакаме да се похвалиш скоро! Simple Smile
Еее еее, и аз подкрепям идеята за кръвен тест в уречения ден. Не го отписвай!
Milenita, и на мен са ми предлагали лапаро, но след това се консултирах с друг лекар и се отказах. Малко съм скептична към процедури „за всеки случай”. Сега се замислям за имунологични изследвания и дали от там няма да изскочи нещо, защото и ние сме с неизяснен стерилитет. Успех с новата клиника!
Тя процедурата не е страшна,затова първо се започва с диагностична лапароскопия и ако има проблем тогава се преминава в оперативна. Мен по скоро ме е страх от резултата,но ако и от другата клиника това препоръчат няма да имам избор. За имонологични и генетични и аз съм мислила,но досега никой не ми ги е назначил,а те не се ли правиха при повтарящи се спонтанни аборти.? Нещо такова ми се върти  newsm78

# 95
Milenita, моят лекар препоръчва генетичните преди забременяване, аз съм ги направила, но за имунологичните не мога да кажа. Четох, че в някои клиники ги препоръчват преди ин витро.

# 96
Благодаря за отговора,ще се консултирам с някой.  newsm78 А вие изследвали ли сте антиспермални антитела? Препоръчва се при неизяснен стерелитет.

# 97
Благодаря за отговора,ще се консултирам с някой.  newsm78 А вие изследвали ли сте антиспермални антитела? Препоръчва се при неизяснен стерелитет.
Чувала съм за тези антитела, но не сме ги изследвали. Също така съм чела и антифосфолипидни антитела и NK клетки, но към момента не съм пускала изследвания, защото не са ми били назначени.

# 98
Веситооо, благодаря за отговора. Май наистина ще е добре да е с мен за всеки случай. Ох, много е гадно като е за първи път. Дано да е успешен, макар че гледам вече да не вкарвам много надежди.

# 99
Здравейте..Днес 10-ти ден от цикъла бях на уз имам доминантен фоликул 14мм.В четвъртък пак ме иска да видим дали е станал 18мм да ми бие хориомона и каза след 40 часа инсеминация.Та въпроса ми е: Не са ли много тези 40 часа,при първия ми опит минаха 43 часа и беше спукан и аз съм сигурна,че се спука още на 24 когато зверски ме заболя корема,днес и споменах но тя каза че така се процедира...????А аз искам да е поне на 30-тия,какво бихте ме съветвали.. Simple Smile

# 100
Здравейте..Днес 10-ти ден от цикъла бях на уз имам доминантен фоликул 14мм.В четвъртък пак ме иска да видим дали е станал 18мм да ми бие хориомона и каза след 40 часа инсеминация.Та въпроса ми е: Не са ли много тези 40 часа,при първия ми опит минаха 43 часа и беше спукан и аз съм сигурна,че се спука още на 24 когато зверски ме заболя корема,днес и споменах но тя каза че така се процедира...????А аз искам да е поне на 30-тия,какво бихте ме съветвали.. Simple Smile
за съвет не знам, мила. Само мога да ти кажа, че на мен и двете ми процедури бяха на 40-тия час. Дано следващият опит ви е успешен...

# 101
Дилек, честито и успешна до пухкав финал.
Аз съм 9с4д чакам другата седмица за първа ЖК. Дано е наред, че след кръвоизливи лежа вече 2 седмица и ще трябва така до 12 седмица.
Аничка, знам мила какво е чакането, но не се тревожи ще е ок всичко.
Успех на всички чакащи тест

# 102
Дилек, браво миличка! Спокойни 9 месеца и сладко бебе на финала!!' Симптомите са ти нормални, не се притеснявай Hug

Аничка, стискач палци процедурата да чине успешно и след това да можеш да се отпуснеш малко и да се радваш на растящото коремче  Hug

Енджой, много неприятно това лежане, дано след това всичко е наред и също да се наслаждаваш на по-лека бременност!

На всички чакащи момичета пожелвам УСПЕХ!

# 103
Момичета, да ви се оплача 

# 104
Момичета, да ви се оплача 
Какво се случва мила

Общи условия

Активация на акаунт