♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 81 000
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Правилно предположих, че Йомер бей е  спал сам... Peace

# 526

Поздрави на всички, които гледат сега сериала и на тези, които следят темата!
Имам молба - ако има онлайн превод на руски може ли линк ?
Обикновено Нежи поства, но днес може да няма ?

# 527
  • Враца
Защо ми се струва, че Дефне се държи кофти с Гало - много бързо забрави, че й е длъжница  и отгоре на всичко Гало знае всичко и не е решила, не е казала на Йомер  ooooh! ooooh! Дефне би трябвало да е много внимателна в изказа си все пак  ooooh!

Поздрави на всички, които гледат сега сериала и на тези, които следят темата!
Имам молба - ако има онлайн превод на руски може ли линк ?
Обикновено Нежи поства, но днес може да няма ?

Заповядай  Hug
https://vk.com/kiralikasktvstar?w=wall-96725873_562541

# 528

Благодаря много !  bouquet

# 529
  • Враца
bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Офффффффф, отдъхнах си!!!!!  Кемалчик е жив  Hug Hug Hug  (Нежност, засега е отървал кожата Wink Wink Laughing)

# 530
https://youtu.be/uSH7gpHFqxg
Превод на първи фрагмент Kara sevda.

# 531
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Crazy Crazy
Ах от кога я чакам тази Йомерова баклава  Heart Eyes

# 532
Малко късно се включвам,но приятно гледане от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Гало е редно да знае,че въпреки тайната и това,че тя знае трябва да вижда че двамата се обичата много.

# 533
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Какво каза Йомер на Яса в караваната  newsm78 тя не остана доволна

# 534
  • Враца
Дефне не се научи да стои по-далече от Нериманката и да не й се връзва  ooooh! ooooh!
Дотук нищо добро не видя от нея, а сега се опитва отново да й промива мозъка  ooooh!
Цял сезон едно и също - Боже, Божеее, слез и си прибери вересиите  Praynig   ooooh!

# 535
Ренка, Наг, благодаря за превода на етикета! bouquet
Гугъл нищо не ми каза, та реших да не се излагам с мой опит за превод Crazy Laughing

С оглед, че в момента не се коментира оживлено Ашка, ще си позволя да изкоментирам фрагманчето на КС Peace

bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Оффффф, отдъхнах си!!!!!  Кемалчик е жив  Hug Hug Hug (Нежност, засега е отървал кожата Wink Wink Laughing)
Мамеее, не си ме взела насериозно онази вечер Mr. Green Hug  Казах ви аз, че Кемо ще оживее, той е кахраман, бе Naughty  Къде се е чуло и видяло Супермен да не може да се справи с каквото и да е Mr. Green
Жив е Кемал, дори не лежи и пъшка нейде из поляните на двора на къщурката Mr. Green А Емир ще вземе Нихан и ще я отведе пак у "златната клетка" Whistling  Сигурна съм обаче, че кекс между Емко и Ниханче няма да има!
А Зиза ако я докопам ще я перунтя Twisted Evil  Заради нея сега пак ще гледам ревящ Кемал ooooh! Mr. Green  Ама кара ще е севдато и туй то Crazy

# 536
И аз викам вече да престане Нера да се бърка където и да е.

# 537
  • Враца
 newsm78 newsm78
Това да не е серия за Корай - тоя не млъкна  ooooh! ooooh!
С такъв неинтерес досега не съм гледала серия на Ашката  ooooh! Направо изтезание  ooooh!

Божеее, на какво подложиха Йомер  Нихан и Корай:ooooh: ooooh! Простотията е пълна  ooooh!

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 22:57 от mama_an_ji

# 538
Само слагам снимки от последния епизод на Статуса и ви пожелавам приятно (до)гледане на "Любов под наем"  Hug

# 539
Голяма лиготия това Кориш и Неро ,що за роли пфффууууууу #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дано с превода има все пак някакъв смисъл ,че по картинки е отблъскващо изпълнение

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 13:45 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт