♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чудя се... newsm78да го дадем ли Исо на Симурга? (Още не съм гледала 43 еп., не съм я намразила  още Joy Още съм с хубавите впечатления "честни сини очи" Joy) Пък и той ги работи лошите мацки, оправя им лошотията. Joy Ще са хубава двойка - той силно мъж, тя нежничка. Грехота е такова момче да живее без любов, а да копнее за нея.

# 736
Barış Arduç’un sevgilisi Gupse Özay: Evlilikten soğudum…

Oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Gupse Özay'ın yaptığı açıklamalar hem Barış Arduç'u hem de Gupse Özay hayranlarını şoke etti.

Daha önce Beyaz Show'da yer alan ve bir çok reklamın senaryosunu kaleme alan, ardından da harekete geçerek yeni bir adım atan ve kameralar karşısına geçen Gupse Özay, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Yalan Dünya dizisinde yakaladığı çıkış ile adından sıkça söz ettiren Gupse Özay'ın bir süredir Barış Arduç ile aşk yaşaması da herkesin dikkatini çekiyordu.

Herkes tarafından büyük bir dikkatle incelenen ve Barış Arduç ile yaşadığı ilişki nedeniyle herkesin dikkatini çeken Gupse Özay'ın zaman zaman Elçin Sangu yüzünden sevgilisi ile büyük sorunlar yaşadığı iddia ediliyordu. Elçin Sangu'yu son derece kıskanan ve bu sebepten dolayı da Barış Arduç'tan ayrılamayan Gupse Özay'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı evlilik açıklamaları herkesi şaşırttı.

BARIŞ ARDUÇ VE GUPSE ÖZAY EVLENİYOR MU?

Bir süredir Barış Arduç ile aşk yaşayan ve ilişkisine de kaldığı yerden devam eden Gupse Özay'ın artık evliliğe sıcak bakmadığı öğrenildi. Katıldığı bir programda kendisine ait özel açıklamalarda bulunan Gupse Özay, artık evliliklere inancının kalmadığını ve bu sebepten dolayı da evlenmek istemediğini kaydetti.

Evlilik için çok gelinlik giydiğini, rol icabı da olsa bu durumdan çok sıkıldığını, biraz bu düşüncelerden uzak bir hayat geçirmek istediğini ve bu sebepten dolayı da en kısa sürede konu ile alakalı olarak hamlelerde bulunacağını açıkladı.

Magazin Haber 20.04.2016

Добър ден на всички!  Hug
 Това беше на страницата на филма във фейса. Дали не е поредната глупост?

# 737
Alex  ама как ме застрелваш с тез снимки, особено с тази... сабах, сабах...  Crazy
Heart Eyes  Heart Eyes
Убийствен е...  Whistling

Благодаря и за всички други прекрасни снимки...

Хубав ден момичета!  bouquet

Добър ден, момичета!:hug: Hug

Джули, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes черно-белите снимки на Баръш ми са слабост!

Има много изразително лице за този вид фотография, изобщо камерата го обича много! Laughing

И нещо от сета

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-97247545_171947785%2F0bc … _-96725873_576884

# 738
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Здравейте!!! Кой друг стои пред такава дилема???

е как кой - Кориииш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 739
Алексче  Hug Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Alex  ама как ме застрелваш с тез снимки, особено с тази... сабах, сабах...  Crazy
Heart Eyes  Heart Eyes
Убийствен е...  Whistling

Благодаря и за всички други прекрасни снимки...

Хубав ден момичета!  bouquet

Добър ден, момичета!:hug: Hug

Джули, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes черно-белите снимки на Баръш ми са слабост!

Има много изразително лице за този вид фотография, изобщо камерата го обича много! Laughing

Скрит текст:

много ни е фотогенично момчето  Crazy Crazy Crazy

и един много хубав колаж  Peace

# 740
  • Бургас

Здравейте!!! Кой друг стои пред такава дилема???

е как кой - Кориииш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Никаква дилема не е неговата! Той вече е избрал!!! Добър апетит на вас! smile3503

# 741
Аз пък точно обратното , денем на работа имам спокоен достъп до нета, нооо не и вкъщи  Naughty
с прибирането се започват домакинските неща  ooooh! и дърпане от детето /-Мамо, мамо кога ще ходим навън?!/ и всякакви сродни  Mr. Green

Нито на едната, нито на другата работа мога свободно да се ровя в нета /аман от началници  Laughingooooh! ooooh! Сутрин излизам в 7:30, така че като стана не ми е до писане... Crazy Crazy ама вечер като се прибера в 1, всички спят, а на мен ми е таман времето да ми дойде музата...  Mr. Green Mr. Green Тогава кви творения измислям, само се радвам, че не винаги имам силите да ви ги споделям, че.... лошо ще ви стане..  Joy Joy

Охх отивам да обядвам, че умирам от глад, а като видях Кориш как нагъва мелбата ми идеше него да изям...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 742
Аз пък точно обратното , денем на работа имам спокоен достъп до нета, нооо не и вкъщи  Naughty
с прибирането се започват домакинските неща  ooooh! и дърпане от детето /-Мамо, мамо кога ще ходим навън?!/ и всякакви сродни  Mr. Green

Нито на едната, нито на другата работа мога свободно да се ровя в нета /аман от началници  Laughingooooh! ooooh! Сутрин излизам в 7:30, така че като стана не ми е до писане... Crazy Crazy ама вечер като се прибера в 1, всички спят, а на мен ми е таман времето да ми дойде музата...  Mr. Green Mr. Green Тогава кви творения измислям, само се радвам, че не винаги имам силите да ви ги споделям, че.... лошо ще ви стане..  Joy Joy

Охх отивам да обядвам, че умирам от глад, а като видях Кориш как нагъва мелбата ми идеше него да изям...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Темпи споделяй, споделяй  Laughing че аз сутрин докато си пия кафето много обичам да чета среднощни размисли и страсти  Crazy Crazy Crazy

# 743
  • Бургас
Имаме ли нова newsm78 тема?

# 744

Общи условия

Активация на акаунт