♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 793
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Момичета, колкото повече гледам и чета, мисля, че нещо пропускаме.
Фикрет много добре разбра, че с Йомер ще са само приятели! Че има слабост към него, има, но тя се примири, че няма да са повече от това. Друг е въпросът, че Фикрет е ядосана на Дефне! Даде й чека..., провали си дефилето.... Йомер я отсвири заради нея.........
Затова, мисля, че иска да подлее вода на Дефне. Иска да я накаже, защото се чувства прекарана от някаква си, наета под наем..................... newsm78
Освен да се направи на прелъстена друго не знам какво може да измисли болния мозък на Гало. Великата дизайнерка отхвърлена заради едно просто момиче от квартала! И защо Йомер трябва да приеме да отиде  с Гало  в отсъствието на Дефне, това не ви ли озадачава?И на вечеря да го кани Гало също не е нормално. Значи или тя не разбира от дума или той трябва да пресече всички опити да бъде вкаран в този филм на Галоша.
Дават хубав фрагман и после лепнат някоя глупост в озета! Да видим в сряда другия фрагман дали няма да е Гало и Йомер в някоя интимна сцена!  #2gunfire

Такааа, прави се, както направи Йомер със Селим - кратко, точно и повече от ясно и казано само веднъж  Wink Wink Mr. Green - и защо да е ядосан на Дефне - като "онзи" не знае граници  hahaha
Дефне май тръгна със същото намерение към Гало - да разреши въпроса с щтенията й относно Йомер, ама завалията, нали е пробита и затънала отвсякъде, а и нали "има" дар слово - не може да има самочуствието на Йомер, за да отбие Гало. Затова ще разчита на друг подход  Wink Mr. Green Mr. Green Да приласкае Йомер докато "ум му зайде"  Wink Mr. Green Mr. Green И ще гледаме прегръдки и целувки цял епизод  Wink Mr. Green

...............
 Shocked Shocked Shocked Shocked  Ама, че тоалет върху Ясемин ooooh! ooooh!

Ваня, благодаря за фрагмана на Статуса bouquet bouquet
Момичета и на вас всички за споделеното днес и за преводите  Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Медиха отвлече Наджи бей  hahaha hahaha

......
hahaha hahaha hahaha
Цитат
Вот у кого в следующей серии будут газы.
Семечко от яблочка дало расточки.

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 22:39 от mama_an_ji

# 723
В Туитър масово публикуват тази снимка като отговор на Баръш, че е прекарал една нощ в разврат! Mr. Green

Давайте, давайте, лоша реклама няма! Joy Joy Joy Joy
Ми ще прекара момчето яяя кво му е, ни деца го чакат ни жена ....ще прави квото си поиска ooooh! сега му е времето, кеф ти разврат, кеф ти чудо Mr. Green
Хах здравейте сега и от мен Hug отдавна не съм писала. Чета ви редовно но гледам до където мога, защото на последък от сериалите и най вече от Ашка ми се доспива. И аз като Меричката забравям да си вземам хаповете  #Crazy преди старта...за това ще да е Mr. Green .
И сега сериозно нищо ново на хоризионта Дафа-същата блейка Йомко- същия правдец, Синан-разсърден с право, Яса- си я кара по лека лека и накрая тя ще е най-добре от всички, за Гало думи нямам топки ще хвърля, игри ще играе и мъже ще иска ай сиктир. Маймуната и с маймуна....това е сериала обаче на Нера и Корай те се развиха най много идиотски от всички и най вече мимически и жестомимически  ooooh! ....важното е те да са си разбират харесват и Мерич да си ги харесва и бута насам на там #Crazy . Рейтинга пада а наградите валят ли валят #Crazy

# 724
Ваня, Hug благодаря за клипа!

Скандалът  набира скорост. Shocked ooooh!

Журналистите няма да му простят, че не преглътна цялата помия. Mr. Green

Днес в клипа почти 17 мин. нищят отношенията му с Гюпсе  и какво казал мениджъра му , а утре воя ще е още по-голям...

Дано рускините го преведат и сложат суб.

Просто ще  му скъсат нервите! Crossing Arms

# 725
  • Бургас

Скандалът  набира скорост. Shocked ooooh!

Журналистите няма да му простят, че не преглътна цялата помия. Mr. Green

Днес в клипа почти 17 мин. нищят отношенията му с Гюпсе  и какво казал мениджъра му , а утре воя ще е още по-голям...

Дано рускините го преведат и сложат суб.

Просто ще  му скъсат нервите! Crossing Arms

И ще вдигнат рейтинга!  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 726

Просто ще  му скъсат нервите! Crossing Arms

И ще вдигнат рейтинга!  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Tonnybs,  Hug Hug Hug

Докато се нервих на журналята ,хич не  ми мина и на ума за рейтинга..... Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 23:30 от alex_94

# 727
  • Враца
Гало да не се докопа и до майстор Садри  Grinning
Но там е и Исо  Wink. Двамата мъдреци могат да и дадат по някой и друг добър съвет  Wink Grinning
А и Исо само отбива досега мацките  Rolling Eyes Wink - време е да си хареса някоя нова  Praynig

# 728
Хелоуууу  Mr. Green Mr. Green

Поредната доза снимки зад кадър на Ашка.. Гало с майстор Садри  #Crazy ooooh! Shocked, Нера и Кориш у махалата  Laughing Laughing, Йомер бей също, че и със спортен екип..  Crazy Crazy Мерич тотално е сдала багажа, изгоряха й и последните мозъчни клетки на жената...  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

От тази сутрин:  Heart Eyes Heart Eyes

Булката мечта  Mr. Green Joy Joy Joy

"Evet diyeceksin Naci, evet!"

За лека нощ и сладки сънища...  Heart Eyes  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 729
Добро утро в Буракова сряда Hug

Аз обаче довечера май ще пропусна Севдата, че 4 сватби не са за изтърване Laughing ( и то без 1 погребение Mr. Green )
Завалията Наджи  Joy  Медиха не си поплюва hahaha

Joy Joy Joy

И тъй като в темата има фенки на Таркан Heart Eyes  ето един подходящ поздрав с неговата песен "Целувай" Crazy  която звуча в първа серия на Кара Севда Flutter

Tarkan - "Öp"

# 730
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Момичета, колкото повече гледам и чета, мисля, че нещо пропускаме.
Фикрет много добре разбра, че с Йомер ще са само приятели! Че има слабост към него, има, но тя се примири, че няма да са повече от това. Друг е въпросът, че Фикрет е ядосана на Дефне! Даде й чека..., провали си дефилето.... Йомер я отсвири заради нея.........
Затова, мисля, че иска да подлее вода на Дефне. Иска да я накаже, защото се чувства прекарана от някаква си, наета под наем..................... newsm78
Освен да се направи на прелъстена друго не знам какво може да измисли болния мозък на Гало. Великата дизайнерка отхвърлена заради едно просто момиче от квартала! И защо Йомер трябва да приеме да отиде  с Гало  в отсъствието на Дефне, това не ви ли озадачава?И на вечеря да го кани Гало също не е нормално. Значи или тя не разбира от дума или той трябва да пресече всички опити да бъде вкаран в този филм на Галоша.
Дават хубав фрагман и после лепнат някоя глупост в озета! Да видим в сряда другия фрагман дали няма да е Гало и Йомер в някоя интимна сцена!  #2gunfire

Такааа, прави се, както направи Йомер със Селим - кратко, точно и повече от ясно и казано само веднъж  Wink Wink Mr. Green - и защо да е ядосан на Дефне - като "онзи" не знае граници  hahaha
Дефне май тръгна със същото намерение към Гало - да разреши въпроса с щтенията й относно Йомер, ама завалията, нали е пробита и затънала отвсякъде, а и нали "има" дар слово - не може да има самочуствието на Йомер, за да отбие Гало. Затова ще разчита на друг подход  Wink Mr. Green Mr. Green Да приласкае Йомер докато "ум му зайде"  Wink Mr. Green Mr. Green И ще гледаме прегръдки и целувки цял епизод  Wink Mr. Green

...............
 Shocked Shocked Shocked Shocked  Ама, че тоалет върху Ясемин ooooh! ooooh!

Ваня, благодаря за фрагмана на Статуса bouquet bouquet
Момичета и на вас всички за споделеното днес и за преводите  Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Медиха отвлече Наджи бей  hahaha hahaha

......
hahaha hahaha hahaha
Цитат
Вот у кого в следующей серии будут газы.
Семечко от яблочка дало расточки.

Дефа не ми харесва на тази снимка  Naughty
каква е тази рокля   ooooh!, все едно е бременна   Whistling

Темпи кефиш ме джанъм  Hug
как по нощите си в темата  Crazy
тенкЮ за снимките  love001

# 731
  • Русе
Alex  ама как ме застрелваш с тез снимки, особено с тази... сабах, сабах...  Crazy
Heart Eyes  Heart Eyes
Убийствен е...  Whistling

Благодаря и за всички други прекрасни снимки...

Хубав ден момичета!  bouquet

# 732

Джанъм, само нощем имам спокоен достъп до нета..  Mr. Green Mr. Green затова и тогава си позволявам излияния на снимки и мнение..  Rolling Eyes Laughing На работа, като сега, гледам набързо нещо да отговоря /като сега/ и да ви изчета, че нямате настигане понякога...  Whistling Joy

Благодаря на всички за всичко /рядко се сещам да го кажа, а наистина го чувствам/, безценни сте!  Hug Hug Hug Лек и ползотворен ден, приятно гледане на Севдата довечера на следящите го!  smile3503 smile3503

# 733
  • Бургас

Здравейте!!! Кой друг стои пред такава дилема???

# 734
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Джанъм, само нощем имам спокоен достъп до нета..  Mr. Green Mr. Green затова и тогава си позволявам излияния на снимки и мнение..  Rolling Eyes Laughing
На работа, като сега, гледам набързо нещо да отговоря /като сега/ и да ви изчета, че нямате настигане понякога...  Whistling Joy

Благодаря на всички за всичко /рядко се сещам да го кажа, а наистина го чувствам/, безценни сте!  Hug Hug Hug Лек и ползотворен ден, приятно гледане на Севдата довечера на следящите го!  smile3503 smile3503

Аз пък точно обратното , денем на работа имам спокоен достъп до нета, нооо не и вкъщи  Naughty
с прибирането се започват домакинските неща  ooooh! и дърпане от детето /-Мамо, мамо кога ще ходим навън?!/ и всякакви сродни  Mr. Green
и аз благодаря на всички за всичко споделено - снимки, клипчета, инфо и т.н  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт