♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Никъде не видях Йомер да показва на Галото,че иска нещо от нея.Какъв филм се е вкарала сама не е истина.
Предлагам Нерич да си пие хапчетата в двоини дози,че нещо не е в час.
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 706

Хапслоютно потвърждение на думите ми... То бива, бива да пишат в Тр, ама вече наистина прекаляват..

"Отправени са най-грозни обвинения, и под тях да пише: "беше потвърдено" , не означава, че сте се отървали. Вече взехте да прекалявате. Отговорът ми на такива писания, вече ще бъде по съдебен ред. Аз го казвам. "

Благодаря, Джули! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10

Мъжко момче е Баръш! Феновете му напълно го подкрепят в нета, а предполагам , че и колегите му ще са на негова страна!

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 15:29 от alex_94

# 707
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

"Отправени са най-грозни обвинения, и под тях да пише: "беше потвърдено" , не означава, че сте се отървали. Вече взехте да прекалявате. Отговорът ми на такива писания, вече ще бъде по съдебен ред. Аз го казвам. "

Жули благодаря  bouquet bouquet bouquet
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 на Баръш
жълтите писачи наистина прекаляват  smile3512 smile3512 smile3512

# 708
  • Бургас
Момичета, колкото повече гледам и чета, мисля, че нещо пропускаме.
Фикрет много добре разбра, че с Йомер ще са само приятели! Че има слабост към него, има, но тя се примири, че няма да са повече от това. Друг е въпросът, че Фикрет е ядосана на Дефне! Даде й чека..., провали си дефилето.... Йомер я отсвири заради нея.........
Затова, мисля, че иска да подлее вода на Дефне. Иска да я накаже, защото се чувства прекарана от някаква си, наета под наем..................... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 709
Момичета, колкото повече гледам и чета, мисля, че нещо пропускаме.
Фикрет много добре разбра, че с Йомер ще са само приятели! Че има слабост към него, има, но тя се примири, че няма да са повече от това. Друг е въпросът, че Фикрет е ядосана на Дефне! Даде й чека..., провали си дефилето.... Йомер я отсвири заради нея.........
Затова, мисля, че иска да подлее вода на Дефне. Иска да я накаже, защото се чувства прекарана от някаква си, наета под наем..................... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
newsm78 Освен да се направи на прелъстена друго не знам какво може да измисли болния мозък на Гало. Великата дизайнерка отхвърлена заради едно просто момиче от квартала! И защо Йомер трябва да приеме да отиде  с Гало  в отсъствието на Дефне, това не ви ли озадачава?И на вечеря да го кани Гало също не е нормално. Значи или тя не разбира от дума или той трябва да пресече всички опити да бъде вкаран в този филм на Галоша.
Дават хубав фрагман и после лепнат някоя глупост в озета! Да видим в сряда другия фрагман дали няма да е Гало и Йомер в някоя интимна сцена!  #2gunfire

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 16:03 от Златина74

# 710

ако може да преведе някой

# 711
  • Русе

ако може да преведе някой
"5-6 Май ще се проведе конференция в Неапол на тема " Креативност в превода" ( Rolling Eyes) , в която ще участват академици от Техническия университет, отдел Френска филология, с работа, в която са използвали  теми от "Любов под наем" ."

Нещо такова,  Rolling Eyes
 Flutter

# 712
Гало си харесва Йомер още преди да се е появила. Тя не разбира,че Йомер не я иска не че иска да ядоса Дефне.
С играта която ще направят Дефне-Гало ще си проличи дали Дефо може да вярва на Йо.

# 713
Привет момичета  Hug Защо пишат такива неща за Баръш?? ...мамка му и  лешоядите,а щом е решил и сам да им отговори значи са го вбесили #2gunfire

# 714
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ейй завистта няма почивен ден  #Cussing out
Някои хора от скука се чудят в чий живот да си заврат носа  ooooh!

# 715
привет момичета страхотен разбор сте направили на Дефо и Гало newsm10Ако си спомняте тя се вкара в още една игра с Из в която залога също беше Омер newsm03.Ставаше въпрос за татуировката.Омер много ясно го каза на Фикрет когато го попита толкова ли е важна Дефне за Пасионс,по ясно от това smile3511Много бързо си смени характера Гало от ангел много бързо стана :ico RageТо това не е романтична комедия ами направо е миш маш,компот от сушени плодове

# 716

Чак сега се усетих, че това са дрехите, с които Дефне отиде при Фикрет...  Thinking Thinking Рано рано сабалем, явно вдъхновена от среднощния разговор, Дафа ще учи Йомер за цветенцата и пчеличките...  Mr. Green  Mr. Green

# 717
Дефне не беше ли вечерта с дънки. Thinking

# 718
Вярно че е с дънки и други маратонки, ама ризата и якето са същите..  Whistling А аз само мятащата се риза съм запомнила  Rolling Eyes Rolling Eyes Joy

# 719
  • Бургас
Каквото и да се случва, колкото и да обичам, който и да ме провокира, не бих поставила всичко на картата на играта или баса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това е нереално и нелепо! Глупаво и тъпо е! Дано в епизода да ми е поне малко логично!!!!

Общи условия

Активация на акаунт