♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Темпи,и ти си ги чула значи. Hug

# 691
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привети  bouquet
Един въпрос нещо ме мъчи. Щеше ли Фикито така да радее за истината ако не беше се захласнала по тоя дето не разбира женската душа?  newsm78

ddkal  welcome
не мисля  Naughty спомням си погледа й в дома на Яса когато разбра, че приятелката на Йомер всъщност е Дефне  Shocked
направо остана без думи  Close и затова така набързо си тръгна  Peace

В Туитър масово публикуват тази снимка като отговор на Баръш, че е прекарал една нощ в разврат! Mr. Green

Давайте, давайте, лоша реклама няма! Joy Joy Joy Joy

да си пишат каквото си искат  Naughty
Баръшко въобще не го вълнува   thumbsup

# 692
  • Бургас
А, има ли я някъде преведена тази статия за "разврата" на Баръшко?????

# 693

А, има ли я някъде преведена тази статия за "разврата" на Баръшко?????

Tonnybsbouquet не съм видяла още превод, но рускините едва ли ще закъснеят много. Laughing

# 694
  • Русе
Тая статия е поредната глупост, няма нищо общо с истината, сигурна съм.. Жълтини...  ooooh!
Как на наякакво парти, Баръш бил свалял собственичката на партито.. Дрън, дрън...
Не вярвайте на такива глупости, Баръш не е такъв...  Wink

# 695
  • По света и в нас.
Е не се знае,защо да не се пробва човека. Mr. Green

# 696
ДжулиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладур си е Баръш! Какво ли няма да му препишат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако можеш, хвърли едно око на озета. Praynig Praynig Praynig

# 697
Здравейте, момичета! Виждам, че и озета са пуснали, но още нямаме превод.
Странна ми е Гало, може би защото не я харесвам. Не разбирам такива като нея, какво означава, че имала шанс. Шанс за какво? Тя пита и Йомер и каза-приятели сме. Какво очаква да изживее? Нямало е нищо между тях и няма и да има. Йомер и Дефне бяха интимни, това е голяма крачка и за двамата. Ако Гало знае, че връзката е консумирана, ще се натиска ли на Йомер?? Какво очаква да се случи в имението? Да прелъсти Йомер? Да си ходи вече, че дразни с поведението си, то  и Дефо не блести с интелект, ама поне си знае мястото.

Краткое содержание 44й серии. ..

Дефне и Фикрет друг против друга!

С внезапным появлением Дефне в доме Фикрет,обе стороны поднимают свои оружия.Фикрет верит, что у нее есть возможность быть с Омером и теперь она даже не скрывает это от Дефне.
Омер,который пришел к Ясемин,чтобы восстановить свои отношения с лучшим другом,не находит никакого выхода,кроме как стать с ней партнерами.С союзом Пассионис и Шери начинается новый этап.
Дефне,которой пришлось согласится с предложением Фикрет открыть бутик,обеспокоена.Фикрет предлагает Дефне сыграть в маленькую игру,в которой Омер должен будет выбрать сторону.Две женщины, которые вызвались на дуэль,будут соперничать друг с другом.
Нериман и Корай ввяжутся в это соперничество на фронте Дефне.И кто же победит в этой тяжелой борьбе?

Какво да избира Йомер?? Той вече избра! Тая Мерич пак не си е пила хапчетата! Турците обичат драмата и кой знае как ще завъртят нещата, за да остане Гало! А рейтинга е плачевен-15  място!

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 12:12 от Златина74

# 698
  • Русе
ДжулиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладур си е Баръш! Какво ли няма да му препишат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако можеш, хвърли едно око на озета. Praynig Praynig Praynig
Heart Eyes  Heart Eyes Така е, той ако беше някакъв сваляч, нямаше да бъде с Гупсе....
Както и да е, на турската преса им дай да пишат измислици...

Озета:  Heart Eyes
С идването на Дефне у Фикрет, и двете страни вадят сабите. Фикрет вярва, че има някакъв шанс с Йомер и даже вече не го крие това от Дефне.
Йомер изненадващо идва при Ясемин, за да се сдобри с най-добрия си приятел, той трябва да се съгласи за партньорство със Шери. С партньорството на Пасионис и Шери, започва нов период.
Дефне е притеснена за идеята за общ магазин  с Гало. Фикрет предлага мъничка игра на Дефне, за да вземе страната на Йомер. Двете жени ще се дуелират. (Ох това са глупости, значи, поредни на сценария.)
Нериман и Корай вземат страната на Дефне. Какво ли ще се случи?

оххх, озета звучи кат детско филмче....  ooooh!

# 699

С внезапным появлением Дефне в доме Фикрет,обе стороны поднимают свои оружия.Фикрет верит, что у нее есть возможность быть с Омером и теперь она даже не скрывает это от Дефне.
Омер,который пришел к Ясемин,чтобы восстановить свои отношения с лучшим другом,не находит никакого выхода,кроме как стать с ней партнерами.С союзом Пассионис и Шери начинается новый этап.
Дефне,которой пришлось согласится с предложением Фикрет открыть бутик,обеспокоена.Фикрет предлагает Дефне сыграть в маленькую игру,в которой Омер должен будет выбрать сторону.Две женщины, которые вызвались на дуэль,будут соперничать друг с другом.
Нериман и Корай ввяжутся в это соперничество на фронте Дефне.И кто же победит в этой тяжелой борьбе?

Кой освен мене на времето бе казал, че Шери ще "спасяват" Пасионис.. че на там отива работата...  Rolling Eyes Rolling Eyes Не дай си Боже, ако Йомер и Синан се съгласят да открият магазина с Фикрет, ще затънат двойно повече от сега- тя има дългове, които ще се прехвърлят към магазина, защото част от него ще е нейн... в момента, в който се усети най- после, че няма шанс с ПатронЯ, Гало ще си хване пътя, и тогава какво правим  Whistling Whistling Тогава явно пак Яса ще ги спасява..  Mr. Green Mr. Green Оххх така са се оплели всичките, че думи нямам.. а да не забравяме и Транба и джадъто Суде, че и те ще доналеят масло в огъня...  ooooh! ooooh!

Гало на какво се надява с Йомер и аз не разбрах... живее си момичето в някакъв нейн си свят, витае някъде, ама скоро имам чувството, че ще я свалят на земята... само да разбере, че Дефне наистина си е на Йомер, негова и само негова по всеки възможен начин, и сама ще хукне към Америка, няма да има нужда някой да я подканва...  hahaha hahaha

А сега здравейте  Hug Hug и лек и спорен ден на всички  Crazy Hug

# 700
Джули, Злати Hug Hug Hug

Благодаря , ви!

newsm03

# 701
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ако Гало знае, че връзката е консумирана, ще се натиска ли на Йомер??

Какво да избира Йомер?? Той вече избра! Тая Мерич пак не си е пила хапчетата! Турците обичат драмата и кой знае как ще завъртят нещата, за да остане Гало! А рейтинга е плачевен-15  място!

Злате  Hug
ааа Мерич с хапчета или без  Naughty тя си е безнадежден случай  Crossing Arms
не знам кой я е излъгал, че става за сценарист  ooooh!
ако Гало знаеше че връзщата на Дефа и Йомер вече е консумирана, вече щеше да помахва за довиждане от летището  Naughty
както написа и Темпи
Скрит текст:

Кой освен мене на времето бе казал, че Шери ще "спасяват" Пасионис.. че на там отива работата...  Rolling Eyes Rolling Eyes Не дай си Боже, ако Йомер и Синан се съгласят да открият магазина с Фикрет, ще затънат двойно повече от сега- тя има дългове, които ще се прехвърлят към магазина, защото част от него ще е нейн... в момента, в който се усети най- после, че няма шанс с ПатронЯ, Гало ще си хване пътя, и тогава какво правим  Whistling Whistling Тогава явно пак Яса ще ги спасява..  Mr. Green Mr. Green Оххх така са се оплели всичките, че думи нямам.. а да не забравяме и Транба и джадъто Суде, че и те ще доналеят масло в огъня...  ooooh! ooooh!
Гало на какво се надява с Йомер и аз не разбрах... живее си момичето в някакъв нейн си свят, витае някъде, ама скоро имам чувството, че ще я свалят на земята... само да разбере, че Дефне наистина си е на Йомер, негова и само негова по всеки възможен начин, и сама ще хукне към Америка, няма да има нужда някой да я подканва...  hahaha hahaha

А сега здравейте  Hug Hug и лек и спорен ден на всички  Crazy Hug

Жули   bouquet благодаря за превода на озета  Heart Eyes

# 702
Отговорът на Баръш на днешните писания.... #2gunfire

# 703
  • Русе
Отговорът на Баръш на днешните писания.... #2gunfire

Хапслоютно потвърждение на думите ми... То бива, бива да пишат в Тр, ама вече наистина прекаляват..

"Отправени са най-грозни обвинения, и под тях да пише: "беше потвърдено" , не означава, че сте се отървали. Вече взехте да прекалявате. Отговорът ми на такива писания, вече ще бъде по съдебен ред. Аз го казвам. "

# 704
Хапслоютно потвърждение на думите ми... То бива, бива да пишат в Тр, ама вече наистина прекаляват..

"Отправени са най-грозни обвинения, и под тях да пише: "беше потвърдено" , не означава, че сте се отървали. Вече взехте да прекалявате. Отговорът ми на такива писания, вече ще бъде по съдебен ред. Аз го казвам. "

smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт