♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Как няма да отслабне, тя Мерич го побърка, то ревност ли не беше, то Галоши, то Синан с неговите проблеми, то докторчета, да не говорим за олигофрена Корай+ махалата, побъркаха хубавия човечец! Разноглед и психар го направиха!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 556
  • Русе
Как няма да отслабне, тя Мерич го побърка, то ревност ли не беше, то Галоши, то Синан с неговите проблеми, то докторчета, да не говорим за олигофрена Корай+ махалата, побъркаха хубавия човечец! Разноглед и психар го направиха!  #Crazy #Crazy #Crazy
Joy
Даааа
Мама, за тази серия и аз кусури , щот беше тъпа серия, без смисъл и без цел... А Деря, да, баш безмозъчно е...

# 557
НежиHug благодаря за информацията за сватбата, не знаех, въпреки че е логично - нали и двамата имат татуировки и май е с тази дата, но къде да се сетя.  ooooh!
(Под снимката имаше коментари - феновете на сериала искат двойката Айш и Джан и в реалния живот Joy )
Явно, обаче, много се обичат щом толкова време са заедно, нека са щастливи двамата!
А иначе за сериала: много снимки има, но ако сме на вълна Статус - ще върна мааалко назад - към първите епизоди  Whistling
Серен колко много се е променила  Flutter
Скрит текст:

Една много любима моя снимка. Heart Eyes Heart Eyes Семейство Текин:

Крачун и Малчо.

# 558
  • Враца
Зачудила съм се нещо  Rolling Eyes
Тук дали Йомер заведе Дефне в спалнята само да му помогне да се облече или ...  Thinking Thinking
Много щастливи ми изглеждат  Wink Grinning

Joy Joy
Суфльорите им светят Joy

По-рано рекламираха "белите" усмивки с гост-артистката за две минути  ooooh! ooooh!
Сега шампоани  ooooh!
А вот и очередная реклама. Эльчин прорекламировала Элидор.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 01:37 от mama_an_ji

# 559
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Доброо съботно утро момичета  Hug Hug Hug

Баръш е отслабнал пак сякаш.... Sad
Juliette14 , да и тук добре се вижда .....

Верно малко поотслабнал като че ли  Thinking Thinking Thinking
Скрит текст:
Juliette14 , да и тук добре се вижда .....

Лаве  Heart Eyes, да, права си... Ама аз нали все лицето гледам и белите тениски..  Crazy

Жули
  Hug при толкова баклава за гледане  Mr. Green ти белите тениски и черните му очи гледаш  Shocked Shocked Shocked
Лаве правилно си я ориентирала къда да гледа, ама тя - не та не  hahaha hahaha hahaha

Зачудила съм се нещо  Rolling Eyes
Тук дали Йомер заведе Дефне в спалнята само да му помогне да се облече или ...  Thinking Thinking
Много щастливи ми изглеждат  Wink Grinning

Маме
  Hug по тава време на ноща /времето на поста ти  Wink/ нормално е да се чудиш да ли Дефа и помагала на Йо да се облича ..... или да го съблича  Mr. Green
и аз като теб снощи като видях сцената това се запитах  Laughing Laughing Laughing

Хайде хубав ден от мен

# 560
Добро утро!  Hug
Как сте след поредната серия боза на Ашката? Едва ли  превода кой знае колко ще промени нещата, но като  цяло хубави фрагмани, а серията  не толкова добра.
Гало с нейните мазни погледи и явно Мерич пак има амнезия, защото 200 000 лири Фикрет нямаше, а сега за магазин говори. Корай и Неро пак в стихията си. Суде май ще се влюби в Трамба.
Мисля, че във всяко едно нещо е важно да усетиш кога трябва да спреш. А момента да спрат с глупостите, отдавна е настъпил. Нека и 5 сезона да снимат, но смислени. Единствения полезен ход на Дефне е не да ходи да се разправя с Гало, а да каже истината на Йомер и да срине всичко и всички. А после, каквото стане.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 09:42 от Златина74

# 561
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ей го на епизода   Laughing

https://youtu.be/mtDKOO8lZFw

# 562
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мацката на Берк изглежда миличка и явно се обичат. Но и явно не е много умна, щом си е направила такива устни. Но това пък може и да е добре, много мъже смятат, че не е нужно жената да е умна.

Не съм гледала снощи, но като ви четох, не ми се и прищя. Ще чакам превода, белким е по-поносимо да разбираш глупостите, не само да ги виждаш. Joy
Баръшчо отслабнал, ма сякаш и баклавата малко пострадала...Поотпуснала се е. Joy Ама може да е от ракурса.
Снимката със суфльорите ме свали на земята. Много ми харесва.

# 563
Гюнайдън Hug

По навик в събота съм на вълна Статус Heart Eyes  та ще си публикувам някоя и друга снимка от този сериал Laughing  Ей така носталгично Crazy

Ангелът или Дяволът в мен Laughing

Много хубава екранна двойка са Серен и Берк Heart Eyes

И нещо старо Laughing  Лятна снимка зад кадър:

# 564

Рейтинга на серията снощи е без коментар. Никой не може да спаси филма, не знам защо се залъгват. Колкото повече гледаме Корай и Неро, толкова по-надолу пада рейтинга. Всяка втора фраза е , че е пролет, но през пролетта е време за нещо ново, за любов.

# 565
Аз преглеждам първите серии. Много по-интересни и вълнуващи са. Много ми харесва песента от 20 серия на Deniz Seki - Ask. Има ли я някъде преведена на български или руски?

# 566
  • Русе
Аз преглеждам първите серии. Много по-интересни и вълнуващи са. Много ми харесва песента от 20 серия на Deniz Seki - Ask. Има ли я някъде преведена на български или руски?
Мдаааа, първите 15 серии са жестоки...  Crazy

Жули [/color][/b]  Hug при толкова баклава за гледане  Mr. Green ти белите тениски и черните му очи гледаш  Shocked Shocked Shocked
Миии, де да знам, не ми е интересна баклавата,  Whistling , но виж в 4 та серия май беше, като Дериа разля кафе върху ризата му и се съблече пред Дефо, ми е мнооого любим момент....  Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes

Прекрасна събота момичета!  bouquet  Heart Eyes

# 567
Момичета, текста на стихотворението на Джан Юджел, което им забраниха да използват в серията, къде мога  да го намеря на български?

# 568
Мдаааа, първите 15 серии са жестоки...  Crazy

Жули [/color][/b]  Hug при толкова баклава за гледане  Mr. Green ти белите тениски и черните му очи гледаш  Shocked Shocked Shocked
Миии, де да знам, не ми е интересна баклавата,  Whistling , но виж в 4 та серия май беше, като Дериа разля кафе върху ризата му и се съблече пред Дефо, ми е мнооого любим момент....  Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes

Прекрасна събота момичета!  bouquet  Heart Eyes

Привет, момичета! bouquet bouquet bouquet

Juliette14,  само ще си гледаме добрите начални серии!  Mr. Green Mr. Green

След тази боза снощи, дано след някоя друга серия ни покажат малко динамика и смисленост! smile3515

Струва ми се , че Баръш има уморен вид, като  че ли е малко вял, не е така свеж и витален както сме свикнали да го виждаме.
А вие сте забелязали , че и отслабнал. Cry
То си е нормално, идва края на сезона, с тези снимки на толкова дълги епизоди нямат време за възстановяване.

От вчерашната серия!

Само с това си останахме!

Приятни почивни дни! bouquet

# 569
  • Русе
Привет, момичета! bouquet bouquet bouquet

Juliette14,  само ще си гледаме добрите начални серии!  Mr. Green Mr. Green
От вчерашната серия!

Само с това си останахме!

Приятни почивни дни! bouquet
Еххх, сладури, бе ....  Heart Eyes Да, само с това останахме от снощи, верно... Ама толкова пък бяха студени в тази серия...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт