♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и от мен! За новата тема  Hug!
Втори сезон на Ашка бих гледала, но се надявам там да има една нова и преродена Дефне, достойна за обичта на любимия. Едно момиче, което смело се изправя пред враговете си, една жена, която поставя на първо място любовта и чувствата си, осъзнала колко много е наранявала любимия и колко по-лесно е било да каже истината. Момиче, което обеща едно ново начало, но което ние не видяхме. Доказала себе си в професията, стъпила на краката си, вече пораснала жена. Нито кекса с Йомер, нито смяната на фамилията ще я променят. Наистина е нужно да се развие образа,да видим нещо ново. Фръцкането, когато нещо не и харесва, тряскането на вратата  и бягането от проблемите не и отиват вече. Дори и да си тръгне от сватбата, Дефне има нужда от човек, като Исо, който да и помогне да си подреди мислите. Другите само ще и пречат.
 Ако още неизвестно колко серии на втори сезон ще гледаме тъпо поведение и лъжи на килограм, допълнени от бебето на Нихан и любовта на бабата, не, благодаря!  
Пак стана дълго.  

# 16
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug

Някой разбра ли накъде Зехир караше Зейнепче и Озан.  Rolling Eyes  Снощи мислех, че водят Озан да се предаде в полицията, но сега се сещам, че Кемал преди да слезе с Емир в мината, на срещата с Тарък и Зейнеп, каза на Зейнеп (когато тя го попита дали се прощава с тях), че скоро ще се видят с нея и Озан  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking  

Добро утро и от мен! За новата тема  Hug!
Втори сезон на Ашка бих гледала, но се надявам там да има една нова и преродена Дефне, достойна за обичта на любимия.
Скрит текст:
Едно момиче, което смело се изправя пред враговете си, една жена, която поставя на първо място любовта и чувствата си, осъзнала колко много е наранявала любимия и колко по-лесно е било да каже истината. Момиче, което обеща едно ново начало, но което ние не видяхме. Доказала себе си в професията, стъпила на краката си, вече пораснала жена. Нито кекса с Йомер, нито смяната на фамилията ще я променят. Наистина е нужно да се развие образа,да видим нещо ново. Фръцкането, когато нещо не и харесва, тряскането на вратата  и бягането от проблемите не и отиват вече. Дори и да си тръгне от сватбата, Дефне има нужда от човек, като Исо, който да и помогне да си подреди мислите. Другите само ще и пречат.
 Ако още неизвестно колко серии на втори сезон ще гледаме тъпо поведение и лъжи на килограм, допълнени от бебето на Нихан и любовта на бабата, не, благодаря! 
Пак стана дълго. 
Злати,  съгласна съм с всяка една твоя дума   Hug Hug
Не разбрах за какво ново начало говореха преди n на брой серии, ама много прекалиха - не знам дали в действителност има такива хора като Йомер и Дефне - такова чудо, толкова време (минаха ли 6-те месеца срок на Нериман  newsm78 newsm78 - 5 месеца бяха в 31 епизод  Rolling Eyes)   newsm78 newsm78 Всъщност, не е минало толкова много време откакто се запознаха  newsm78

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 10:17 от mama_an_ji

# 17
Привет, момичета! Hug

Благодаря за новата тема! newsm51

Втори сезон на Ашка бих гледала, но се надявам там да има една нова и преродена Дефне, достойна за обичта на любимия

newsm10

И аз предпочитам няколко динамични серии , независимо от развръзката, пред  още един разводнен и тегав  втори сезон, боза от чешмата на Мерич!

Aşka Gel

Успешен ден! Heart Eyes

# 18
# 19
Рейтингът от снощи:

Тотал - 2 място / 7.03
АВ - 3 място / 5.92
20+АВС1 - 2 място / 7.21

# 20
И сега, Зейнеп наистина ли е бременна или я хванаха в лъжа?

# 21
  • Враца
И сега, Зейнеп наистина ли е бременна или я хванаха в лъжа?
Laughing
Досега беше фалшиво бременна и я изловиха, че лъже, ама ми се струва, че сега - след кръвния тест ще се окаже наистина бременна и то от Емир   Rolling Eyes Thinking Mr. Green 
На Вилдан трябва да и е максимално гадно  Mr. Green

# 22
Емир така ли не може да се контролира. И Бану беше бременна и сега Зейнеп. Едната не можа да го вържи, да видим другата. И двете влюбени. Както се казва "за всеки влак си има пътници". Емир и звяр, и дявол , обаче си има поклонници.

# 23
Емир така ли не може да се контролира. И Бану беше бременна и сега Зейнеп. Едната не можа да го вържи, да видим другата. И двете влюбени. Както се казва "за всеки влак си има пътници". Емир и звяр, и дявол , обаче си има поклонници.
Как да се контролира Емко като религията му забранява прекъсване на половия акт Mr. Green  Поне така съм чувала де Laughing  Колко е вярно - не знам Peace
А, че си има фенки, има си Heart Eyes

# 24
  • София
здравейте, нямам търпение за превода на Карата - сношната серия явно е била супер ... но според една приятелка, много приличала на последна серия ... някак всичко се развързало по свое му ...  Rolling Eyes дали? newsm78

# 25
  • Пловдив
здравейте, нямам търпение за превода на Карата - сношната серия явно е била супер ... но според една приятелка, много приличала на последна серия ... някак всичко се развързало по свое му ...  Rolling Eyes дали? newsm78

Кажи на приятелката ти, че това не е " Малки тайни"  Mr. Green , нищо не се е развързало- Нихан все още е омъжена за Емир, Асу все още е под прикритие, Озан все още не е признал и поел отговорност, Ляйля все още не си е върнала дома... С този рейтинг няма как да е последна серия, особено без да е оповестено. Руски превод има на епизода.

Снощи актьорите от " Кьосем" са се събирали на рибен ресторант в Арнавуткьой, Неслихан е придружавала Кадир.

# 26

Ако някой може да преведе

# 27
  • Пловдив

Ако някой може да преведе

Онур е казал, че сериалът продъжава до юни, няма точна информация за нов сезон.

# 28
Благодаря, Горгона!

# 29
Здравейте!
Не,че ме е питал някой,ама и аз да си кажа... Mr. Green hahaha
Предпочитам да завършат с малко серии,отколкото да разтягаме до безкрай.И техните два часа и половина серии ме напрягат допълнително.Знам,че всичко е за пари,но в един момент пък като им падне рейтинга зарязват го сериала и ти какво...толкоз време си го следил и хоп край.Винаги съм се чудила не могат ли поне още една серийка да пуснат,било като ретроспекция или поглед в бъдещето,за да има някакъв финал! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт