♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 81 039
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Здравейтееее!  Hug
Как няма да има стихове в епизода?  Crossing Arms ooooh!
Че аз този сериал заради стиховете го гледам!!!  Joy
Да не си помислите, че е заради сюжетната история, или заради главните герои, или...... нещо друго! Край, значи, изгубиха ме! comp03

# 481
  • Яко в Матрицата...
Здравейтееее!  Hug
Да не си помислите, че е заради сюжетната история, или заради главните герои, или...... нещо друго! Край, значи, изгубиха ме! comp03

Ми така де, искам си стиховете hahaha

# 482
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Здравейтееее!  Hug

Ми така де, искам си стиховете hahaha

Rage  За какво тогава ни подхвърлят фалшиви фрагмани и след това разбиват всички надежди   Angry  Wink Wink Joy Joy

# 483
Току що пуснаха пак същия фрагман,но без стихотворението а с някаква песен newsm78

# 484
привет Hug Hug
благодаря за споделеното bouquet

вчера са хванали Елчин със своя възлюбен Whistling

Цитат
Вместе с любимым!

Эльчин Сангу вчера вечером была замечена со своим возлюбленным. Актриса была в кругу друзей, а когда увидела толпу журналистов, была удивлена, но при этом ответила на вопросы.
О съемках:
На съемках все отлично, Дай Бог и в новом сезоне мы будем с вами.
О славе:
Многое изменилось в моей жизни. Поклонники, когда меня видят обнимают меня. Это меня не беспокоит.
Об отдыхе:
Когда первый сезон закончиться, я буду отдыхать. Я не хочу отдыхать в Бодруме или в Чешме, так как от вас там не сбежать. Я боюсь, что меня сфотографируют в бикини.

Статуса не изневеряват на себе си с тоя фраг Joy Joy Joy

# 485
  • Русе
Току що пуснаха пак същия фрагман,но без стихотворението а с някаква песен newsm78
Съвсем изкукаха тез.....  ooooh!
Я дай линкче...  Flutter  Hug

Дубрутрууу...  Crazy

Ох, пък тез снимки с тоз тюленнн...наистина любовта е сляпа... Mr. Green

# 486
  • Яко в Матрицата...
Фрагманите със стихове или без тях, с песни или без тях, няма да спасят безумния сценарий. Сериалът не знам и аз в какво се превърна. Гледам го когато намеря време, защото само страхотната игра на Елчин и Баръш, химията между тях, не са ми достатъчни, за да прекарам петък вечер седнала пред компа.

# 487
  • Русе
Фрагманите със стихове или без тях, с песни или без тях, няма да спасят безумния сценарий. Сериалът не знам и аз в какво се превърна. Гледам го когато намеря време, защото само страхотната игра на Елчин и Баръш, химията между тях, не са ми достатъчни, за да прекарам петък вечер седнала пред компа.

bouquet

Мдаа, така по-ми Аресва, с тез сложни стихове  Mr. Green , ама защо беше цялата гимнастика, не знам.... С песента определено говорят за приятелството на Йомер и Синан...  Crazy

За последните 30 серии, и аз мисля така...  Flutter

# 488
Добро утро! Hug Hug Hug

Петък е, край на седмицата и ашков ден! newsm44  newsm68

Патрона с бяла тениска! Wink Wink

Успешен ден, момичета! bouquet bouquet bouquet

# 489
  • Русе
Скрит текст:
Добро утро! Hug Hug Hug

Петък е, край на седмицата и ашков ден! newsm44  newsm68

Патрона с бяла тениска! Wink Wink

Успешен ден, момичета! bouquet bouquet bouquet

Аааааа, мерси за бялата тениска....  Crazy   Party Heart Eyes
И за веселия пост, с  Кориш...  hahaha

# 490
Juliette14, Heart Eyes Heart Eyes

От какво ли се е вдъхновил, Йомер ??? newsm78 newsm78

До къде я докараха феновете..... Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 11:50 от alex_94

# 491
  • Враца

Предния път боядисваше стени в черно и рисуваше седнал на земята в тъмни краски  Rolling Eyes Rolling Eyes
Сега се е насочил към цветните картини  Thinking Thinking  - как се казваше  newsm78 - натюрморти ли беше  Mr. Green
Или и това е поредната партенка на екипа  ooooh!

# 492
  • Бургас

До къде я докараха феновете..... Rolling Eyes Rolling Eyes

Оффффффф! ooooh! ooooh! ooooh!
Само тук нямаше художници! То цяла Турция рисува, бе! Какъв народ, какво чудо! В "Турция търси талант" сигурно само художници печелят........................................... Rolling Eyes smile3544

# 493

Миналата седмица Баръш Йош беше пуснал снимки на жената, която реално ще рисува картините... и тя беше точно толкова съсредоточена, колкото и нашия, значи ще да е някой шедьовър..  Mr. Green Mr. Green

Снощи се замислих какъв парадокс са трите сериала - в Статуса Айшегюл четири булчински рокли облича, а ще приключи сериала девствена..  Laughing Laughing В Ашка Дефнето още преди да е направила годежа както трябва, и забърка кекса..  Whistling Mr. Green А за Севдата хептен думи нямам - кекса го видяхме още в първия един час..  hahaha hahaha

# 494
  • Разград

Скрит текст:
Каан Урганджиоглу, исполняющий роль Эмира в сериале "Бесконечная любовь", на днях отдыхал в одном из заведений с группой своих друзей. Среди них была девушка, с которой актер то и дело переглядывался. Заметив журналистов, Каан выжидал, когда же они уедут оттуда. Спустя 6 часов, он вышел оттуда с этой девушкой и сел в одно такси. Актер был зол, что журналистам все же удалось их запечатлеть вместе.

Общи условия

Активация на акаунт