♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 814
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Нежи май не е сън от това което четох май Емир ще им отпусне 1 последен ден да са заедно както пише в резюмето- ден ,който ще помнят цял живот и доколкото разбрах май този ден ще спят заедно и Нихан ще забременее,но не знам дали е вярно  Simple Smile

# 661
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг. Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.

Злати, ми те скалите това правят - стоят, не мърдат.(и не мислят) Joy Така че баш скала си е човекът.

Аз съботната не съм гледала, но предната ми показа за пореден път, че сценаристката ли, режисьорът ли, не знам кой  (или и двамата), имат много странни и даже малко пошли представи   за комедийния жанр. Това скубане и дърпане на Синан и Корай и вършеенето из ресторанта не ме разсмяха мен, жалки ми стояха. Айде за Кориш иди-дойди, ама на Синан хич не му беше в "характеристиката" това поведение. Образът му олекна по нелогичен и нелеп начин.

Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер. Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)
От Дефне направиха някаква карикатура, изабразяваща глупава влюбена жена, която не е с всичкия си и си говори сама, непохватна и недодялана, не може да се справи с елементарни житейски ситуации, но пък е гениален (почти) дизайнер и добродушен човек. Би било забавно, ако не беше толкова нескопосано - образът й е някакъв колаж от изрезки от други личности, няма цялостност и логика.

По правило героите в турските сериали масово лъжат. Лъжи на килограм и на тон даже.
Йомер е май единственият, който никога не излъга. Поне досега.

Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия. Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето. Joy Иначе я показват с чиста душа, неизкушена от материални неща, един творец, който се труди заради вдъхновението и радостта от труда и за да помага на онези, които са изтеглили късата клечка в живота...Всичко това е много благородно. Наистина, влюби се в Йомер, ама то си е нормално (нали и ние се влюбихме Joy Joy), не може да й се сърдим за това. А пък и не прави нищо лошо, подмолно и коварно. Засега.
(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам. Joy)

Скрит текст:
Ако има втори сезон, според мен той трябва да излезе от тази игра на иди-ми-дойди-ми.
Могат да ги оженят, да им се народят една камара деца и комедията да си е чист жанр - има много хляб за комедия в многодетно младо семейство.
Освен това Баръш ще е прекрасен с деца около него, а и Елчин също ще ми хареса като майка, сигурна съм.
Напълно съм съгласна с теб  Hug Hug
Мнението ми за Гало е същото като твоето и не се притеснявай - няма да си развалиш мнението за нея след последния епизод. Съвсем леко и тактично намекна на Дефне за нейната нечестност в кабинета на Йомер. Тук Дефне не ми хареса как нагло се държа и после, след словесната престрелка с Гало изведнъж омекна и се завъртя на 180 градуса  ooooh! ooooh! Преди да тръгнеш с рогата напред, би трябвало да помислиш дали не си затънал в л...на до шията  ooooh! ooooh!
И не мога да си представя какво ще каже Дефне като отиде при Гало - може би отиде да си върне дълга  Wink Wink  Mr. Green  Само де не предизвика момичето да разкаже всичко с нейната голяма неконтролирана уста.   ooooh! ooooh! ooooh!

........

А за Кара севда - не мога да си представя, че Емир ще отпусне цял един ден на Кемал и Нихан, че и цяла нощ  #Crazy  С какво ли го задължава Нихан да направи такова нещо - да не би да му е обещала, че най-после ще консумират петгодишния брак  ooooh! ooooh! (ужас - с човек, когото ненавиждаш  ooooh! ooooh!)

А Баръш са го приклещили до това дърво  ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:15 от mama_an_ji

# 662
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kir … 44-bolum-fragmani

44 епизод фрагман
голямо целуване ще падне!

# 663
  • Враца
bouquet bouquet bouquet bouquet

Ами,за да се компенсира този рейтинг (не видях да сте го слагали) - трябват повече, поне, целувки  Mr. Green Mr. Green  А и е време да се уточни кои точно са главните герои в сериала  Mr. Green
Май разбрах защо има толкова демонстрации на близост от страна на Дефне - за пред Гало  Wink Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:36 от mama_an_ji

# 664
# 665
https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_456239113%2F06f … pl_wall_-96725873

с превод

да видим Йомер  ще види ли най-накрая какво иска Гало от него.

# 666
# 667
Целувките добре ама тая Фикито откъде видя,че има шанс.
В петък голямо стреляте ще има по Фикито. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 668
  • Враца
https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_456239113%2F06f … pl_wall_-96725873

с превод

да видим Йомер  ще види ли най-накрая какво иска Гало от него.

Дефне дали не предизвика Гало и й дава шанс с условието, ако не й се отвори парашута при Йомер, Гало да си хваща багажа и обратно в Америка  Thinking Thinking Rolling Eyes Mr. Green  Нещо такова ще да е измислила Дафа  Mr. Green

Тук ми изглежда като отегчена  Thinking ooooh!

# 669
  • Яко в Матрицата...
Привет! wavey

Много готин фраг на АШК-а Party Според мен Гало вече е изпята песен, въпрос на време е да и пожелаем гюле гюле Joy Joy Joy

Нежи Hug Heart Eyes, много хубава песен Heart Eyes

Скрит текст:
Не се укротих

Не се отегчих, не се укротих
Не се срамувах от несподелена любов
Сърцето ми е като отворена рана
В нищо друго не вярвах освен в любовта

Сърцето ми не се научи да остарява
Да отброява дните в живота
В небето на свобода пуснах най-черната обич
В нищо друго не вярвах освен в любовта

Не се притесних, не се обърках
А може би като гора изгарях?
Ако не умирах от любов, за любовта не се раждах…
На приказките ли себе си отдадох?

# 670
  • Враца

Wink Mr. Green  Йомер, струва ми се, че никъде няма да ходи, а ще си остане в къщи с Дефне  Wink

# 671
Има какво да прави Йомер с Дефне на 3-ят етаж.
Харесва как Дефне гушна Йомер отзад. Crazy

# 672
Момичета,защо е премахната 42 серия на Любов под наем из руските сайтове(със субтитрите)?В бокса я има,но мноооого ми насича и се изнервям така гласа чувам ,а превода след 5 мин.се появява.Ако някой знае от къде мога да я гледам и не е свалена още ще съм ви благодарна.

И да питам Статуса с 40 епизод и финал,така ли?Имам да наваксвам...

И нещо забавно да споделя.Събота вечер бяхме на село и понеже там няма кво друго да се гледа,гледаме Шоуто на канала.На единия скеч чувам познати гласове...говори се на турски и точно момента,в който Дефне обясняваше на някого,че баба и имала захарна болест и високо кръвно.В първия момент реших,че ми се причуват вече гласовете им навсякъде,но после и мелодийката на сериала пуснаха и щях да падна от стола...Много ми стана хубаво,че са решили точно пък нашия филм да си пуснат.Ще потърся линк,ако качват миналите предавания...

# 673
  • под най-голямото листо на тиквата
Привети  bouquet
Един въпрос нещо ме мъчи. Щеше ли Фикито така да радее за истината ако не беше се захласнала по тоя дето не разбира женската душа?  newsm78

# 674
  • Разград
Момичета,защо е премахната 42 серия на Любов под наем из руските сайтове(със субтитрите)?В бокса я има,но мноооого ми насича и се изнервям така гласа чувам ,а превода след 5 мин.се появява.Ако някой знае от къде мога да я гледам и не е свалена още ще съм ви благодарна.

42 го има вече и с български субтитири
https://www.youtube.com/watch?v=_kv7no8ZaPQ
https://www.youtube.com/watch?v=aTqQDxquI3w

Общи условия

Активация на акаунт