"Част от мен" тема 3

• 77 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
В една стара тема прочетох, че все пак филма щастлив край и Кахраман и Елиф се женят пак, Дафне влиза в затвора. Моля ви кажете, че е вярно. Много тъжно иначе ако Елиф остане с Максуд. Cry

Може и на лично съобщение да ми отговори някой, защото може би не всички искате да знаете предварително финала.
Отговорих ти на лични....
Може ли и на мен да ми копираш отговора на съобщение, благодаря предварително.

# 601
Hemangi да, ще ти изпратя съобщение на лични...

Трудни епизоди за гледане и за коментиране....
Съгласна съм с Джоли и Котето - с мнението за лешояда и хиената...Ще добавя от мен още едно - като пиявица е Дафа....Такава наглост и безочие не съм виждала другаде...Взе нещата в свои ръце - детегледачки намира, разпорежда се, а Къймет й припява...Трудни дни и години предстоят на Кахраман....
Но и той много наивно повярва на Максут, че няма нищо общо....А ако беше сложил хора да следят къщата, щяха да видят постоянните посещения на доктора...и извеждането на Елиф до болницата....Ама филм да става....
Тази вечер имаше един интересен момент - когато Султан разказа, как не е имала пари да заведе 7 месечното бебе на доктор....
И веднага се замислих - Керем плати 700 хиляди на килър, за да убие вуйчо си....Якуп плати 800 хиляди в злато и ценности дадени му от Шюкрян, за да затвори устата на журналиста....Дафа пита Ибрахим колко пари иска, за да се махне от Истанбул.....Във втори сезон щедро ще плаща - 1 милион на Шюкрян и скъпо и пре скъпо на бандюги, за да постигне целите си......
Ако вместо да плащат за гадостите си, тези тримата колко детски живота можеха да спасят.....като спонсорират бедни семейства за лечение на деца.....
Сори, пиша глупости, ама така ми дойде от вътре.....

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 00:40 от MAMA-AN

# 602
  • София

Ако вместо да плащат за гадостите си, тези тримата колко детски живота можеха да спасят.....като спонсорират бедни семейства за лечение на деца.....
Сори, пиша глупости, ама така ми дойде от вътре.....

Изобщо не пишеш глупости. Вярно, че това е филм, а не реалност, но всички знаем, как богатите пилеят пари за подобни гадости. Така че няма как на човек с поне грам съвест да не му направи впечатление такъв паралел.

А за Дафа - как може да е такова перде тази жена... Да, ще постигне своето. Ще се намърда отново покрай Кахраман. И пак ще се ожени за него. Но как ще преглътне факта, че той вече абсолютно не я отразява като жена? Че бракът им ще бъде само фиктивен, заради децата? Нима такъв насилен брак може да удовлетвори изобщо коя да е жена? Ясно е, че тя има фикции да го притежава отново. но това притежание ли е? Аз съм в другата крайност: не ме ли обича, не го ли обичам, няма какво да правим заедно! Дори и заради деца. Това фалшиво оправдание ''заедно заради децата'' обрича цели поколения едно подир друго на нещастен живот, а животът ни е даден един и неповторим! Само обичта може да е причина за двама да останат заедно, всичко друго е фалш и взаимно измъчване. Камо ли пък това ''заедно'' да бъде постигнато с цената на престъпения, подмолни действия, преструвки...

Добре, че накрая справедливостта все пак възтържествува!

# 603
Детелистна

Цитат
А за Дафа - как може да е такова перде тази жена... Да, ще постигне своето. Ще се намърда отново покрай Кахраман. И пак ще се ожени за него. Но как ще преглътне факта, че той вече абсолютно не я отразява като жена?

Според Дафа, Кахраман обича само нея, но не разбира това....А и за нея на този етап е достатъчно, че е "Като майка на децата ти и носител на фамилията Йорукхан....."
Първото да бъде майка на децата му води до второто - да бъде носител на фамилията и султанка на този дом....Това е нейната цел.
Нима целта на Къймет не е била такава - тя е живия пример как половин век е имала това, което е искала, като е направила Якуп свой син. С лъжи и измами е постигнала това, което е искала. Но не е убила никого. Докато Дафа постига желаното с опити за убийства и с убийства.....

# 604
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug Hug

Детелинке
много си права с написаното от теб  newsm10

Маме

Скрит текст:
Детелистна

Цитат
А за Дафа - как може да е такова перде тази жена... Да, ще постигне своето. Ще се намърда отново покрай Кахраман. И пак ще се ожени за него. Но как ще преглътне факта, че той вече абсолютно не я отразява като жена?

Нима целта на Къймет не е била такава - тя е живия пример как половин век е имала това, което е искала, като е направила Якуп свой син. С лъжи и измами е постигнала това, което е искала. Но не е убила никого.

Якуб не е ли син на Каймет  newsm78 newsm78 newsm78

# 605
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug Hug

Якуб не е ли син на Каймет  newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]

Цццц.......
Скрит текст:
Коте а за принца някакво инфо?много потаен:)

# 606
  • София

Според Дафа, Кахраман обича само нея, но не разбира това....А и за нея на този етап е достатъчно, че е "Като майка на децата ти и носител на фамилията Йорукхан....."
Първото да бъде майка на децата му води до второто - да бъде носител на фамилията и султанка на този дом....Това е нейната цел.
Нима целта на Къймет не е била такава - тя е живия пример как половин век е имала това, което е искала, като е направила Якуп свой син. С лъжи и измами е постигнала това, което е искала. Но не е убила никого. Докато Дафа постига желаното с опити за убийства и с убийства.....

MAMA-AN,  newsm10 newsm10 newsm10 !

Да, Дафа стигна дъното просто. А занапред само ще продължи да копае още надолу!

Скрит текст:
И ако Кахраман не беше я разкрил, щеше цял живот да прекара, съчинявайки си реалности, заради които е готова на всичко, само и само да ги постигне.
Тръпки ме побиват от мисълта, че и в реалния живот има подобни хора...

# 607
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Здравейте момичета  Hug Hug

Якуб не е ли син на Каймет  newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
Коте а за принца някакво инфо?много потаен:)

Щастливке
 Hug
а Якуб син само на Зия ли е  newsm78

Скрит текст:
Принца ... Мехмет Акиф ли имаш впредвид  newsm78 newsm78
повече инфо тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=918274

# 608
Коте - Не  е син на Къймет. Тя вече го е играла този филм. Затова толкова компетентно съветваше Дафа...как да стане кралица и султанка на семейството...и се стремеше да запази брака на любимия си син....
48 години е съхранила тайната си. Но.... тайните и лъжите рано или късно излизат и тази тайна ще види бял свят. И всички лъжи, измами и манипулации ще излязат на яве.....
Скрит текст:
Цял първи сезон сме се чудили, защо Къймет ненавижда Елиф и подкрепя Дафа, след като вижда, че Кахраман обича  Елиф и тя него и двамата са щастливи с обичта си.......
Във втори сезон го разбрахме. Къймет вижда в Дафа себе си, а в Елиф любимата жена на Зия бей. И както на времето майката на Зия бей я е направила султанката на фамилия Йорукхан, сега Къймет се опитва да направи същото - да направи Дафа султанка на фамилията. Сигурно така ще умре спокойно, като остави любимия си син в мръсните ръце на Дафа.....

Детелистна по-късно Кахраман ще й каже, че е хубаво да гради мечти....Но да внимава, да не го принуждава да я обижда.....Но както казваш, Дафа стигна до дъното, не не спря да копае......Мисли, че всичко може да купи с пари....Но не и сърцето на Кахраман....

# 609
# 610
Цитат
Детелистна по-късно Кахраман ще й каже, че е хубаво да гради мечти....

Разбира се.Човек не е пълноценен ако няма мечти.
Но при Дафне не виждам мечти или поне не в смисъла който трябва да са .При нея мечтата е мания ,мания до степен на патология
Не знам какъв трябва да си за да отидеш веднага в къщата,да докосваш детето чиято майка си убила
Не знам на какво разчита Дафне.Явно за нея е важно само и единствено да е съпругата на Кахраман Йорукхан независимо че няма да е обичана и желана

Цитат
Но и той много наивно повярва на Максут, че няма нищо общо....А ако беше сложил хора да следят къщата, щяха да видят постоянните посещения на доктора..

Не знам дали  е наивност или беше последна отчаяна стъпка.Може би му повярва защото е убеден ,че ако Елиф е жива то тя ще търси начин да стигне до него и най вече до Топрак

# 611
Джоли - права си....това което гради Дафа не са мечти, а пясъчни кули....И тя добре знае, че никога няма да заеме мястото на Елиф в сърцето на Кахраман, но нали тя само това иска - да притежава Кахраман на всякаква цена....
А наглостта й е уникална - защо не са й се обадили, за да бъде до Кахраман да го подкрепи.....Ами нали Ибрахим първо на нея се обади, че Елиф е хвръкнала в морето....Що за безочливост е това.....Да се възползва, че Кахраман е зает да издирва Елиф и тя да се самонастани с мълчаливото съгласие на Къймет в имението.....Нали много обичаше Кахраман, а е толкова загрижена за Ибрахим и за собствената си кожа.....Защо причини мъка на човека, който обичала повече дори от дъщеря си...../това ще го каже по-късно на Зия бей/

# 612
Аз мисля ,че на Дафне не и пука за чуждите страдания та били те и на Кахраман.Тя не може да приеме ,че той може да страда за друга ,че може да обича друга
Тя съди по себе си,тя не страда за никого,тя не страда даже и толкова за Кахраман колкото заради факта че не е станала нейната и че е предпочетена друга пред нея.И заради това Кахраман става фикс идея за Дафне-за да докаже преди всичко на себе си че е незаменима за него.
Начина и на мислене е изкривен-според нея щом е отстранен проблема въпрос на време е всичко да е по старому и най вече така както тя иска
Така беше и с бебето.Докато си мислеше че Елиф е направила аборт сто пъти каза на Кахраман че сега вече всичко ще е наред и живота им ще бъде както преди.
Сега е същото-натресе се в къщата и стои и чака живота и да стане както преди

# 613

Цитат
Аз мисля ,че на Дафне не и пука за чуждите страдания та били те и на Кахраман.

Май тук Дафа повече се тревожи за съучактника си, отколкото, че Максут щеше да размаже главата на Кахраман с чук.....

# 614
Сталин може спокойно да си лежи в дупката - има си достоен наследник в лицето на Дафа - "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем". Дафа изцяло покрива характеристиките на завършения психопат. И въпреки, че често психопатията се определя като гранично състояние между норма и патология, явно Дафа е на границата до болестното състояние Mr. Green. Което пък автоматично означава, че от нея не могат да се очакват разумни постъпки Peace. Т.е. тя не вижда причина да е внимателна, разбираща, съчувстваща, грижовна и т.н към другите хора, ако това няма да доведе до осъществяване на егоистичните й желания. И тъй като това личностно разстройство се проявява още от детска възраст, стигам да извода, че нейната мила майчица много "грижовно" го е отглеждала. Т.е. Дафа е дете на друга психопатка... децата заимстват моделът на поведение на родителите си и ако нямат нормален коректив.... получава се Дафа  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт