Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Поразрових се малко да видя какво представлява тази диастаза, за която споменахте. До колкото разбирам, трябва да има дупка между мускулите. Аз не виждам да имам такава. На мен корема не ми се прибира след раждането има и кожа, която не се свива.. Дали абдоминопластиката ще е за мен?
Наистина трябва да се консултираш с лекар, ако не си много наясно с нещата.Аз знаех какво трябва да ми се направи още преди да съм ходила на консултации с хирурзи.Моята диастаза си беше голяма още след първото раждане и просто нямаше как да не разбера, че е такова.При някои е малка диастазата и разбират след години, някои пък въобще нямат.Някои жени имат нужда само от мини пластика на корем, но това ще го каже доктора.Ако разпъването на кожата е само в долната част под пъпа, ако няма нужда да се мести пъпа, и ако няма диастаза разбира се.Има много клипчета в Ютуб, в които се вижда как протича една такава операция.Това е може би най-тежката от пластичните операции.Изисква голяма прецизност на доктора и време.

Да, знам, че си е нужен преглед от специалист. Но се опитвам да се запозная с възможните варианти, за каквото биха ми казали и да се настроя психически. В началото приятелките ми казваха, че нещата сами се оправят, но мен вече ме притеснява, че няма да е така.

При теб, след абдоминопластиката, колко време беше възстановяването? И как протича периода след това? Лежи ли се, носи ли се нещо?

# 106
Благодаря, ще направя хидрафейшъла, мезото и след това ботокс на чело и гневни, а за под очите още не мога да реша. Ще видя и какво ще е положението след мезотерапиите.

# 107
Да попитам тук, че сте по запознати.
Имам дълбока бръчка между веждите, която искам да махна. Ботокс ли е най подходящо или? Колко време се задържа ефекта и най вече при кого?
Благодаря  bouquet

# 108
  • в 1001-та нощ
Ботокс, ако ефектът не е достатъчен може и малко филър след това  Peace

# 109
Благодаря, ще направя хидрафейшъла, мезото и след това ботокс на чело и гневни, а за под очите още не мога да реша. Ще видя и какво ще е положението след мезотерапиите.
Мисля,че е по-добре да направиш първо ботокса,изчаква се една седмица да се види ефекта и ако има нужда се дослагва още малко,след това се изчаква да се развие ефекта,да релаксират мускулите,да се отпуснат и разгладят бръчките и тогава можеш да пристъпиш към мезотерапия или поставяне на филъри.Така поне процедирам аз,разбира се по препоръка на дерматолога.Освен това ми каза,че ако искам да правя някакви лазерни процедури,е добре да са преди ботокс ,мезо и филъри.

Имам дълбока бръчка между веждите, която искам да махна. Ботокс ли е най подходящо или? Колко време се задържа ефекта и най вече при кого?
Първо сложи ботокс,може да е достатъчен,ако резките са вече дълбоки,после може да попълниш с малко филър,стига да си решила да слагаш и другаде,за да ти разпредели количеството.
Ефектът времево е относително индивидуален,при мен-около 4 месеца.

# 110
  • София
Скрит текст:
Мисля,че е по-добре да направиш първо ботокса,изчаква се една седмица да се види ефекта и ако има нужда се дослагва още малко,след това се изчаква да се развие ефекта,да релаксират мускулите,да се отпуснат и разгладят бръчките и тогава можеш да пристъпиш към мезотерапия или поставяне на филъри.Така поне процедирам аз,разбира се по препоръка на дерматолога.Освен това ми каза,че ако искам да правя някакви лазерни процедури,е добре да са преди ботокс ,мезо и филъри.

Първо сложи ботокс,може да е достатъчен,ако резките са вече дълбоки,после може да попълниш с малко филър,стига да си решила да слагаш и другаде,за да ти разпредели количеството.
Ефектът времево е относително индивидуален,при мен-около 4 месеца.

А при мен е повече от 1 година. Peace
Даже не мисля до края на тази година да си слагам./ дай Боже/ Praynig
То нали зависи от концентрацията на разтвора..., не съм с лице тип "маска", то и с 6 убождания, няма как, ама държи си, явно съм отвикнала да правя гримаси, който непрекъснато правех преди. Peace

# 111
Благодаря ви момичета, златни сте  bouquet
Аз на друго място нямам нужда, но ако ефекта е 4 месеца....гадно.
А към кой специалист да се обърна. Ходила съм при Тачева в Пандерма ( за друга процедура) но нямаше ефект.

# 112

Блазе ти! Слагала съм при трима различни лекари, и предишни години,а и сега винаги ми издържа толкова,явно е въпрос на организъм,моята кожа е много суха и попива де що има,сигурно го резорбирам много бързо.

# 113
  • София
какви процедури мога да направя за освежаване и подмладяване и за петна, които обаче да не оставят белези? Спешно трябва да вляза във форма, че на 15 май ще сме кумове на една сватба и ми се иска да не плаша хората.
 И за премахване на капиляри да попитам- остават ли някакви белези и след колко време се заличават?
Благодаря ви предварително.

# 114
  • София

Блазе ти! Слагала съм при трима различни лекари, и предишни години,а и сега винаги ми издържа толкова,явно е въпрос на организъм,моята кожа е много суха и попива де що има,сигурно го резорбирам много бързо.

Благодаря! bouquet И аз това си мисля : "блазе ми" Laughing
Както писах по-горе, мисля че е по-скоро е, да отвиква човек да прави чак толкова гримаси. То при мен не беше бръчкане на чело, вежди, бузи, абе не ми се изброява... и като ти сложат тук-там ботокс, където най се бръчкаш, изведнъж нещата стават различни. А и има причини, поради които съм се успокоила./ не съвсен, но  доста. Wink/ Та така. bouquet

# 115
Изследвах всичко! Като казвам всичко- имам предвид наистина всичко! Сестрата ме изгледа странно и каза,че толкова кръв наведнъж до сега не е взимала.Единственото, което е леко завишено е IgM.
Което зависеше от мен - направих и е ясно ми е,че проблема не е често срещан и за това последна надежда са ми специалистите в Бг... Sad
А ти нищо ли не си изследвала до сега? ПКК, чернодробни ензими ... На интернист ходи ли? Може заболяването да е другаде, а по кожата да има външна само проява. Зная, че при проблеми с черния дроб може има такива следи, като белези.

# 116
  • ВАРНА
Моля за съвет  Praynig Наложи ни се с дъщеря ми на 7г  по спешност да влезем за операция на апандисит и доктора е дръпнал един "красив" шев с 5 бода по средата на корема ( не е скри под бельото) - при положение,че помолих за козметичен шев ( аз съм с 2 секциота и 2та пъти беше такъв - нямах белези от дупки отстрани,на 4г пък са ме оперирали с апандисит - съвсем скрит е в слабините и дори линия не личи).Раздвоена съм между благодарността,че е поставил адекватна диагноза и всичко мина успешно и от друга страна ми иде да му извия врата за оставената "естетика"  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  нещо такова изглежда,но с 5 шева:
Скрит текст:

Моля споделете ако имате наблюдения дали с годините се позаличава,гелчетата за мазане са ми ясни,но дали да правим физиотерапия,някакви силиконови лепенки също разбрах,че има.... Отделно детето колко е наплашено от всичко и нали е госпожица доста тежко го приема  ooooh!

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 14:03 от morgana07

# 117
да, ще се позаличи с времето-  детската кожа бързо се обновява
силиконови лепенки бих ползвала стриктно няколко месеца, нищо сложно няма в това ....

# 118
Задължително мажи с Neocica на Filorga , когато паднат коричките , по 5-6 пъти дневно или по колкото може, облича се ,когато попие и изсъхне.Ще видите ,че белег няма да остане! Бързо възстановяване пожелавам  Hug  Hug  Hug

# 119
  • В.Търново
Задължително мажи с Neocica на Filorga , когато паднат коричките , по 5-6 пъти дневно или по колкото може, облича се ,когато попие и изсъхне.Ще видите ,че белег няма да остане! Бързо възстановяване пожелавам  Hug  Hug  Hug
С тези мазила може ли да се маже оперативен белег след 6 месеца след операция?Малкия беше опериран от херния и след два, три месеца беше образувал келоиден белег.Яд ме хваща , че уж доктора каза ще направи козметичен шев, а е загрозен, на всичкото от горе и крив.Мазах го в началото с Содермикс, но нищо.Детето ми на 2г. му беше първата операция, белега е перфектен, дори не си личи къде е бил.

Общи условия

Активация на акаунт