Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • при Arctic Monkeys
Всъщност, не е дерматолог, а стоматолог.Поставя филъри и ботокс.Той ми обясни, но аз толкова се шашнах, че не запомних марката.Знам само,че е 30 единици, уж.Каза, че достатъчно за моето чело.Не му позволих да боде много близо до веждите,за да не ми падне някой клепач Simple Smile. Каза, че ефектът с изглаждането е постепенен, до 72ч., не като хиалурона.Мазах с арника като се прибрах,май не трябваше.Другата седмица ще слагам филър пак при него в марионетни.

# 151
DeVa®, преди години мъжът ми закачи обица с косата ми и с моята дупка на ухото се получи нещо подобно, но не успя съвсе да стигне докрая. Така си ходя и не се е докъсало.
Личният ми лекар тогава ми каза, че хирург трябва  да опресни ръбовете и после да ги залепи.

# 152
DeVa®, преди години мъжът ми закачи обица с косата ми и с моята дупка на ухото се получи нещо подобно, но не успя съвсе да стигне докрая. Така си ходя и не се е докъсало.
Личният ми лекар тогава ми каза, че хирург трябва  да опресни ръбовете и после да ги залепи.

Благодаря! bouquet
Точно това си мислех и аз.
Че почти не ми тече кръв, дупката е разширена от години, постепенно, сега просто се докъса.
На косъм е било.
И затова не може самО да зарастне, защото ръбовете са здрави.
Значи хирург ще търся! Peace

# 153
Здравейте ,
момичета какво ще кажете за мезотерапия с органичен силиций на CONJONCTYL® ?Някой да си е правил и да даде отзиви?
 Hug

# 154
Момичета, ползвали ли сте Дерматикс ултра гел за следоперативни белези? С първото намазване кожата се зачерви и където е бил шева ме заболя. Чудя се, ако продължа да го ползвам, да не стане по-зле, отколкото е.

# 155
  • Пловдив
Да споделя, че си направих следната процедура - http://www.infinity-clinic.com/hifu-neoperativen-smas-lifting. Не в тази клиника, в Пловдив си я правих. Ще чакам резултати след 3 месеца Mr. Green. Правих процедура само в зоната около очите, цена 200лв.

Ще споделиш ли къде си я прави?

# 156
  • Пловдив
Да споделя, че си направих следната процедура - http://www.infinity-clinic.com/hifu-neoperativen-smas-lifting. Не в тази клиника, в Пловдив си я правих. Ще чакам резултати след 3 месеца Mr. Green. Правих процедура само в зоната около очите, цена 200лв.

Ще споделиш ли къде си я прави?

При козметик Peace, Мая Радулова се казва, кабинетът и е в Медлайн клиник.

# 157
  • Пловдив
Благодаря за отговора!

# 158
Здравейте! Предстои ми операция за увеличаване на бюста с кръгли импланти polytech 330 кубика. Изцяло подмускулно. Докторът ми каза, че ще трябва да правя масажи след това. Тези, които са наясно могат ли да кажат какво представляват масажите, след колко време мога да се подложа на интервенция за заличаване на белезите, след колко време ще мога да спортувам и каквото друго се сетите като важно?

Каква е тази интервенция за заличаване на белезите? За първи път чувам за подобна. Къде ще е разрезът?
Иначе, доколкото съм чувала, масажите са леки, определени движения, спорт - след месец. Доколкото знам подмускулното боли доста в първите дни, едва ли ще ти е до спорт.
Доколкото знам, има процедури за заличаване на белези (мисля че с лазер) от операции, наранявания, стрии и др. Разрезът ще е под гърдата, прилича на скоба. Според лекаря, гърдата ще го покрие, но тъй като имам белег от операция, много голям, бих искала да ги залича заедно. Консултирала съм се преди време с дерматолог. Оттогава мина повече от година, технологиите може да са напреднали Simple Smile))

# 159
Здравейте, дами. Както ме посъветвахте няколко човека, реших да започна с прегледи,  най-напред да разбера имам ли диастаза. Не знаех, че наличието влияе на изпълнението при абдоминопластиката . В момента записвам часове, когато имам развитие ще ви споделя и своя опит.

# 160
Момичета, здравейте отново
Имам нужда от съвет. След риното леко ми се измести една бенка на нослето,която в момента стои точно на неговото връхче и ме дразни ужасно.
Дали може да ме посъветвате за Добър Дерматолог в София или Пловдив,който би я премахнал или поне изсветлил?

# 161
Усещането за обездвижване на мускулите на челото от Ботокс се появява най-рано на 4-7 ден до 14 тия индивидуално е,на мен на третия път месец мина и нямаше ефект допълниха ми още малко ботокс и тогава на третия ден се появи целия ефект.Единствената ми грешка е,че вечерта след поставянето първия път отидох на много интензивна тренировка,защото не ме предупредиха,иначе нито сауни нито нищо ..

# 162
  • при Arctic Monkeys
Усещането за обездвижване на мускулите на челото от Ботокс се появява най-рано на 4-7 ден до 14 тия индивидуално е,на мен на третия път месец мина и нямаше ефект допълниха ми още малко ботокс и тогава на третия ден се появи целия ефект.Единствената ми грешка е,че вечерта след поставянето първия път отидох на много интензивна тренировка,защото не ме предупредиха,иначе нито сауни нито нищо ..
Благодаря за отговора! Днес е пети ден, уж забелязвам някаква промяна  Rolling Eyes

# 163
  • Пловдив

Имаше ли последствия след тренировката, в какво се изразяваха Rolling Eyes?

# 164
Привет красавици,
предстои ми поставяне на филър, тъй като ми е поотпуснат контура на лицето. Челото го изпънах вече;-)
Сега тук прочетох, че филърите TEOSYAL RHA не са трайни...а доктора работи с тях Confused Кой филър препоръчвате за по-дълготраен ефект и каква е цената? Аз се надявам / от това, което съм чела/ на почти 1год. ефект. Ботокса при мен изтрая ~7м първият път, сега ще видиме дали ще е по-вече Simple Smile
 Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт