Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 486
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Търся отзиви за т.нар. динамични филъри (Teosyal RHA). Колебанието е между ботокс и въпросните пълнители.

Не са трайни  Peace

Пишат за трайност 4-6 месеца, колкото е и на ботокса при първо поставяне

# 136
  • в 1001-та нощ
За мен това е малко, а при няколко човека около мен  нямаше и 3 месеца  Peace

и аз пак да си питам Simple Smile
специалисти за филъри в пловдив? моля споделайте...

благодаря

Попитай mamaden  Peace Тя е доволна там  Peace

# 137
Здравейте, минах 3 мезотерапии около очите, първата беше с хиалурона, вторите две са стягащи. Остава ми още една. Определено съм доволна, има ефект, особено от Скинко-то, някак бръчиците се изпълват.  Wink
Разпитах и за ботокса под очите, защо се получават торбички. Докторката ми обясни, че няма дрениране и затова. Отделно според нея аз не съм за ботокс като цяло, в смисъл, да го отлагам, колкото мога повече .... имам изключително тънка кожа, която няма да понесе много интервенции. Препоръча мезотерапия и когато се стигне до гневни или други бръчки, разбира се, там ще е по-плътна.  Hug

Днес правих Интрасютикъл Реджувенейт, но тази вечер не трябва да мия лицето, ще дам отзиви след ден-два. Като цяло съм доволна от клиниката, докторката е мила, даде ми съвети как да се грижа за кожата, какво да ползвам, става въпрос за продукти от аптеката, не ми е продавала нищо.  Peace Веднъж ми остана от продукта и ме набоцка някъде по челото.

# 138
  • Милано
Да споделя, че си направих следната процедура - http://www.infinity-clinic.com/hifu-neoperativen-smas-lifting. Не в тази клиника, в Пловдив си я правих. Ще чакам резултати след 3 месеца Mr. Green. Правих процедура само в зоната около очите, цена 200лв.

[/size]  Честито   HugЩе очаквам отзиви  bouquet

# 139
Здравейте! Предстои ми операция за увеличаване на бюста с кръгли импланти polytech 330 кубика. Изцяло подмускулно. Докторът ми каза, че ще трябва да правя масажи след това. Тези, които са наясно могат ли да кажат какво представляват масажите, след колко време мога да се подложа на интервенция за заличаване на белезите, след колко време ще мога да спортувам и каквото друго се сетите като важно?

# 140
Здравейте, девойки!

Аз съм с малко нестандартен въпрос.
Ухото ми се разкъса от една обеца. Sad
Ушната възглавничка ми е много малка и тънка, отделно, че дупката ми беше някак под ъгъл и от доста време ми се разшири, без да съм носила много тежки обеци.
Обаче миналия ден като се решех, закачих обецата и тя хвръкна цяла Shocked, без да се разкопчае, сега ухото ми е разделено. По-скоро стои като цепнато. Не ми кървя, съвсем малко, обаче няма да зарастне само.
Къде да ходя да ми го оправят?

# 141
Здравейте, момичета,  
имам една "звездичка"- капиляр под окото, дали има вариант да се замрази или друго и да се заличи?

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 23:29 от portokalkata

# 142
  • София
Здравейте, девойки!

Аз съм с малко нестандартен въпрос.
Ухото ми се разкъса от една обеца. Sad
Ушната възглавничка ми е много малка и тънка, отделно, че дупката ми беше някак под ъгъл и от доста време ми се разшири, без да съм носила много тежки обеци.
Обаче миналия ден като се решех, закачих обецата и тя хвръкна цяла Shocked, без да се разкопчае, сега ухото ми е разделено. По-скоро стои като цепнато. Не ми кървя, съвсем малко, обаче няма да зарастне само.
Къде да ходя да ми го оправят?

Няма как ухото да ти се разкъса от 1 обица Peace.
Няма значение в кой ден след пробиването на ухото и колко тежи. Peace
Отиди при джи-пито ти, поискай направление на УНГ или ако той прецени за хирург.
Може да си пуснеш кръвни изследвания, но не мисля че това що ще даде някакво инфо.
Как така "дупката" ще ти се разшири от нищо? newsm78
За зарастване - няма много опции, как да стане по-бързо. Peace
Успех.

# 143
Може да се разкъса, зашиването съм виждала  в ценоразписа на частни пластични хирурзи, просто трябва да се попита ...

# 144
Момичета интересувам се , с кои филъри се запълват бръчки под очите???

# 145
  • при Arctic Monkeys
Моля за мнението ви.Вчера ми сложиха ботокс в челото,малко количество, 30 единици. Нали целта е да се блокира мускулатурата, а а днес усещам челото си по същия начин като преди.Просто кожата стои по опъната и толкоз...Никаква разлика не виждам! Sad

# 146
Действието на ботокса се вижда на около 6-7 ден след поставянето. Днес е още рано, получава се постепенно изглаждането.

# 147
  • при Arctic Monkeys
Да, но движението на мускулите би следвало веднага да се ограничи, а аз си ги движа както преди.Нали това е целта, да се релаксира мускула?

# 148
  • Sofia
Здравейте! Предстои ми операция за увеличаване на бюста с кръгли импланти polytech 330 кубика. Изцяло подмускулно. Докторът ми каза, че ще трябва да правя масажи след това. Тези, които са наясно могат ли да кажат какво представляват масажите, след колко време мога да се подложа на интервенция за заличаване на белезите, след колко време ще мога да спортувам и каквото друго се сетите като важно?

Каква е тази интервенция за заличаване на белезите? За първи път чувам за подобна. Къде ще е разрезът?
Иначе, доколкото съм чувала, масажите са леки, определени движения, спорт - след месец. Доколкото знам подмускулното боли доста в първите дни, едва ли ще ти е до спорт.

# 149
  • София
Да, но движението на мускулите би следвало веднага да се ограничи, а аз си ги движа както преди.Нали това е целта, да се релаксира мускула?

При мен се ограничи веднага. И то с много по-малко бодене. Мился, че бяха 4. Даже бях забравила, че в челото имам ботокс, защото беше преди повече от 2,5 години. Embarassed
Възможно ли ти е да питаш каква е била концентрацията на ботокса, как се казва и говорили ли сте с дерматолога кога и какво да очакваш? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт