Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 495
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Задължително мажи с Neocica на Filorga , когато паднат коричките , по 5-6 пъти дневно или по колкото може, облича се ,когато попие и изсъхне.Ще видите ,че белег няма да остане! Бързо възстановяване пожелавам  Hug  Hug  Hug
С тези мазила може ли да се маже оперативен белег след 6 месеца след операция?Малкия беше опериран от херния и след два, три месеца беше образувал келоиден белег.Яд ме хваща , че уж доктора каза ще направи козметичен шев, а е загрозен, на всичкото от горе и крив.Мазах го в началото с Содермикс, но нищо.Детето ми на 2г. му беше първата операция, белега е перфектен, дори не си личи къде е бил.

Не след месеци, а след като свалят конците и паднат
 коричките - започваш! Моя съвет е такъв  Peace
Консултирай се все пак с дерматолог, педиатър или хирург за твое успокоение, но това ще ти заличи максимално белега според мен.

# 121
  • В.Търново
Може би след тези 6 месеца ще е късно за това мазило.Белега не в зачервен, просто е удебвлен и крив и си личи.Като расте детето ще расте и белега.

# 122
  • София
Момичета, четох в различни сайтове за липосукцията и съм доста разколебана. Искам да си направя, за да махна излишни мазнини и резултатът от евентуален спорт да бъде по-бърз. Нямам наднормено тегло или нещо подобно, но го чувствам като лична потребност. Не се чувствам удовлетворена от тялото си на този етап.
Опасенията ми произлизат от избор на хирург, който да извърши манипулацията и евентуалните белези... Четох, че остава отпусната кожа - дали при по-слаб човек се случва същото?
Другият ми въпрос е относно цената - за цялостна липосукция горе-долу колко ще бъде? (И затова четох доста разнопосочни мнения за едни и същи хирурзи)
Благодаря предварително!

# 123
  • в 1001-та нощ
... за цялостна липосукция горе-долу колко ще бъде?...

Как така цялостна? Къде по тялото са депата, които искаш да ликвидираш?

Аз искам да махна бричовете. Моите са малки, не вярвам кожата да висне, за сега обмислям лазерна липодистрофия. На първо място ме спира финансовата страна - имам други приоритети.

# 124
  • София
Бедра, зоната около коленете, корем...

# 125
  • Варна
Търся отзиви за т.нар. динамични филъри (Teosyal RHA). Колебанието е между ботокс и въпросните пълнители.

# 126
  • Пловдив
Да споделя, че си направих следната процедура - http://www.infinity-clinic.com/hifu-neoperativen-smas-lifting. Не в тази клиника, в Пловдив си я правих. Ще чакам резултати след 3 месеца Mr. Green. Правих процедура само в зоната около очите, цена 200лв.

# 127
Момичета, коя ще ми препръчате: Д-р Ванеска или д-р Валянова от Хил клиник за поставяне на филари?
Ще си записвам консултация и се чудя коя от двете да избера.

# 128
Здравейте. От известно време чета по темата с филърите и искам да ви попитам за добри лекари в Пловдив. Срещнах много имена, клиники, но искам да помоля хора, които са си правили процедури да споделят мнение, защото вече не знам на къде да се запътя. Става въпрос за запълване бръчките на челото. Моля ви, споделяйте имена на специалисти от Пловдив.

# 129
  • в 1001-та нощ
Момичета, коя ще ми препръчате: Д-р Ванеска или д-р Валянова от Хил клиник за поставяне на филари?

Ванеска  Peace

Търся отзиви за т.нар. динамични филъри (Teosyal RHA). Колебанието е между ботокс и въпросните пълнители.

Не са трайни  Peace

Да споделя, че си направих следната процедура - http://www.infinity-clinic.com/hifu-neoperativen-smas-lifting. Не в тази клиника, в Пловдив си я правих. Ще чакам резултати след 3 месеца Mr. Green. Правих процедура само в зоната около очите, цена 200лв.

Честито  Peace Ще очаквам отзиви  Peace

# 130
Може би след тези 6 месеца ще е късно за това мазило.Белега не в зачервен, просто е удебвлен и крив и си личи.Като расте детето ще расте и белега.

При децата нещата са малко по-непредвидими. Времето може и да помогне много, но при всички случаи консултация за конкретна оценка трябва веднага, а после и да се следи. Няма смисъл да се рискува все пак да остане видим.

# 131
Здравейте, момичета!
Имам питане относно торбичките под очите - има ли някакви процедури (освен оперативната), които да ги намалят?  newsm78
Чета в интернет, но нищо не намирам. В английските сайтове попадам на информация, че могат да се третират с филъри, но в българските нищо подобно не се споменава. Там обясняват, че се попълва хлътнатината с филър и така се редуцират. Разглеждах снимки, наистина има разлика, но видът на торбичките е по-различен...при мен няма хлътване директно под клепача. Стои като овална резка, която започва от вътрешната част на окото и завършва на два пръста под него, като точно там в края е най-подуто. Не се повлиява от студени компреси, без значение дали сэм се наспала или не, стоят си така.
Извинете ме за подробното обяснение, но ме притеснява проблемът. На почти 30 години съм, но смятам, че ми е рано за филъри или блефаропластика...макар че проблемът си го имам вече.  Sad Някой със сходния проблем би ли споделил за подходящи процедури? 
Ще съм благодарна на всички отзовали се. Simple Smile bouquet
Приятни почивни дни на всички! Simple Smile

И моите са такива. По-скоро имам улей от окото надолу. Казаха ми че вариантите са 2. Блефаропластика или филър, който да запълни улея. Като, подчертавам, филъра трябва да го прави много прецизна ръка, защото може да стане голям гаф. Виж ме:

# 132
  • Там, където ме обичат
Да надникна в темата, за да видя дали едни спрягани устни са показани  Wink

# 133
и аз пак да си питам Simple Smile
специалисти за филъри в пловдив? моля споделайте...

благодаря

# 134

Ванеска  Peace

Благодаря, a.l.e.n.a!

Общи условия

Активация на акаунт