Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Бихте ли ми препоръчали специалист , който прави липосукция? Благодаря предварително bouquet

# 316
  • в 1001-та нощ
Слушай лекаря  Peace На кого се довери?
Клиника в Брюксел.
https://www.bcas.be/index.php?lang=en
След като обсъдихме какви са ми очакванията,ми предложи и отнемане на мазнините и в зоната на гърба,там където при по-стегнат сутиен се получава гънка под и над него,та ще правя и тази зона .

Ааааа, то няма да е тук Simple Smile

А по кой метод ще бъде?

Аз мирясах за сега, наблягам на спорта, рационализирах храненето, резултатите започнаха да идват - да видим до къде ще стигна Simple Smile Но продължавам да се ослушвам и информирам Simple Smile

# 317
  • България-Швейцария
там по-евтино, отколкото у нас : ))
Точно това забелязах Party

# 318
Ултразвукова липосукция ще бъде.
А относно цената ,пак става колкото в България,защото анестезията се плаща отделно,ластичното бельо също,а корема тук винаги е две зони-под пъпа и над него, паласки една зона и гърба една зона,та в моя случай са 4 зони.
Но някак тук оставаш с впечатлението,че е уикенд операция, а в България ме затрудни точно това-да се свържа с лекар,да уговоря час за време ,в което ми е удобно,някак по-тромава е самата комуникация с хирург...

# 319
  • България-Швейцария
По принцип в чужбина гледат да не хоспитализират, освен ако е нещо, за което се лежи в реанимация и задължително трябва да те наблюдават.
На мъжа ми му правиха доста сложна операция на коляното за оправяне на последствия от стари травми и 2 часа след като излезе от упойка ни натириха към хотела с все дренажни тръби и пр., по съвсем различен начин са организирани нещата в клиниките. Следващите дни ходехме там само за физиотерапия и смяна на превръзката.
Реално страничната 'сестринска' работа си я поемаш сам, няма болнично лечение.
Ако и то се включи, със сигурност сметката става космическа.

# 320
Като си включиш път и престой, няма да е по-евтино...

# 321
  • в 1001-та нощ
Тя май си живее там  Peace

# 322
  • България-Швейцария
Ох, не че нещо, но сега се зачетох в обясненията около снимките преди/ след във въпросната клиника и не мога да не изкоментирам.
През цялото време си мислех, че жените са над 60 годишни, те били на по 30, в шок съм направо Shocked
А аз съм се затръшкала за някакви си 2-3 кг Stop

# 323
  • София
Привет Simple Smile
Препоръчайте ми къде и при кого да си уголемя устните?
И ако може някой да сподели опит или снимки?

# 324
  • София
Скрит текст:
Здравейте, имам питане, дали слънцето и водата влияят на филър в устните, че сега имам възможност да ги оправя, но ще заминаваме на море.  newsm78

Влияят Peace Ама как точно никой не знае. Нали е на база ХК?
Направи си, след като искаш. Ако филърите спаддат бързо и много, не е от слънцето и водата. От дерматолога е. Wink
[/spoiler]

Скрит текст:
Аз разграждам бързо всякакви марки филъри, поставени от различни дерматолози и да споделя мнението си, че слънцето буквално стапя филъра  Wink
Носи кремче с 50+ фактор винаги и дръж лицето на сянка ( доколкото е възможно)
[/quote]

Ohhh, много съжалявам. Sad
Оптай с колаген, меззотерапия или конци с колаген Peace. Ако имаш необходимост (че тук малко маниачки /във форума/ сме се събрали.) hahaha

Patence , само Ок резултати искам да споделиш. Praynig Късмет и успех, мила!!! Hug
Аз съм се насочила единствено извън Б-я, не мисля, че тук освен да слагат цици друго НЕ могат. / много често и неуспешно-за пациента/

И до всичките момичета извън Б-я : бихте ли споделили, коя естетична клиника ви е впечатлила с нещо? bouquet
Мен нещо клиниките в Б-я са ми доста... смешни.

Дения, ама много сложен въпрос задаваш. newsm78
 Всеки който е пипал устни ще ти препоръча "неговия" дерматолог.
Ама дали ще е "твоят". newsm78
В тази тема на огромна почит е Хил клиник със сектор Ванеска и Валянова.
Аз не желая и няма да давам имена. Peace

# 325
Mayyal благодаря bouquet

# 326
  • Somewhere far away
Мацки , препоръчайте ми клиника за премахване на белези. Също така цените как са и  солено ли ще ми излезе за стари белези ? знам че при старите е по трудно заличаването и е почти невъзможно но все пак... искам да пробвам, защото много ме комплексират  и депресират , а  сега особено лятото не мога да се гледам.
Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.

# 327
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,от доста време се каня да си премахна с лазер капиляри по краката.Гледах в Инканто офертите.Някой ходил ли е там?Не съм чувала много добри отзиви за лазарната им епилация....цената им е 290.00лв за множествени капиляри по бедрата.Някой знае ли дали си заслужава и достатъчна ли е една процедура?

аз си махнах моите преди миналото лято в Хил клиник и съм изключително доволна, може да се каже, че това е най-успешната процедура, която съм си правила, моите изчезнаха само отведнъж

# 328
Колко пари ти взеха ако не е тайна?

# 329
  • Plovdiv, Bulgaria
Колко пари ти взеха ако не е тайна?

200 лева, имах и на двата крака

Общи условия

Активация на акаунт