Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 410
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
В Хил Клиник си бяха взели някакъв нов и много модерен лазер - точно за такава цел. Аз ходих на консултация, след като го взеха и коментирахме ефекта от стария и новия.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 15:55 от a.l.e.n.a

# 301
Инканто не беше ли преди Леграно?
Или Инфинити? Четох някъде за някакъв скандал и поразии с тази клиника, но не помня точно.

# 302
  • в 1001-та нощ
Аууу, аз точно за Инфинити се сетих. Те бяха Леграно и да имаше някакви разправии - за филъри - поне аз това съм чела.

Ще си коригирам горното мнение, да не е подвеждащо  Peace

# 303
В темата някой беше писал, че е премахнал капиляри с ултразвук и беше доволна, но не се сещам кой.  newsm78

# 304
  • при Arctic Monkeys
Аз да кажа, че за първи път съм доволна от филър и разликата е видима. Поставя ми го стоматолог, марката е Реванес ултра. Бях предубедена,няма инфо за марката много, но ефекта е много по-добър от Теосиал.
Като се изключи изключително неприятната болка при поставянето, съм много доволна. Peace

# 305
Здравейте дами ,търся за Варна къде да си направя радиочестотен лифтинг на лице,бихте ли ми препоръчали къде да отида и от кого сте доволни,а също искам да попитам за лазарен пилинг с СО2 някой да е ползвал процедурата ,да има доволни .

# 306
perunika77 ,
пробвай с ултразвук. моите отзиви за мрежести капиляри са много положителни. не е болезнено, има едно особено усещане по време на процедурата, ама не е нещо нетърпимо. после имаш за час-два малко зачервяване. след около 10 дни капилярите вече се разнасят и почват да изчезват. ако не са много, може и с една процедура, да се оправят.

# 307
Здравейте,става въпрос за бръчки по лицето и по фини около очите ,това искам да третирам и с лазер бих опитала,гледах един клип в едно студио във Варна ,но незнам до колко е ефикасно ,дано се включи някой който знае и е ползвал такава  bouquet

# 308
Здравейте, имам питане, дали слънцето и водата влияят на филър в устните, че сега имам възможност да ги оправя, но ще заминаваме на море.  newsm78

Влияят Peace Ама как точно никой не знае. Нали е на база ХК?
Направи си, след като искаш. Ако филърите спаддат бързо и много, не е от слънцето и водата. От дерматолога е. Wink

Аз разграждам бързо всякакви марки филъри, поставени от различни дерматолози и да споделя мнението си, че слънцето буквално стапя филъра  Wink
Носи кремче с 50+ фактор винаги и дръж лицето на сянка ( доколкото е възможно)

# 309
Самсара аз просто се мъча да си обясня подигравателното отношение на Стоянов.И тъй като не съм била пациент на клиниката няма как отношението да е лично,остава да потърся финансов мотив...Според мен един лекар,би предпочел при запълнен график,този график да бъде запълнен от по-скъпи интервенции.

за мен наистина Стоянов е против липосукцията,
а не, че не иска да ти направи операция поради някакви други съображения, / да не му заемаш ценно време.
липосукцията е по-лека интервенция и може да те мушне преди някоя по-дълга операция, те съчетават по-лека и по-тежка в един ден без проблеми,
аз съм си правила липосукция и бяхме няколко човека в един ден- 4 или 5, на корема беше моята, хич не се получи- каза, че имам много, много силни и стегнати мускули, почти нищо не можа да се изсмуче, а имаше какво, стана на вълни/бразди, съжалявам, че го направих,
впрочем, иначе изобщо не съм искала да отслабвам, слаба си бях,  ''само това'' исках да се обере, ама на ....

# 310
eau съжелявам да чуя,че не си доволна,явно липосукциите не са силната страна на Стоянов, (дано да има все пак някакви,за мен отношението му към пациенти не е от тях).Все пак записах час при друг лекар,според когото трупането в областта на корема ми е генетично обусловено.
P.S.Имам час за 24 юни и се чудя дали да пия нещо,за да ускоря махането на синините после newsm78
Лекарят ми каза,че няма нужда,но все пак се чудя...

# 311
  • в 1001-та нощ
Слушай лекаря  Peace На кого се довери?

# 312
Пате, не съм била при Стоянов, при друг,
при Стоянов никога не съм ходила,
наистина е обусловено генетично мястото, където се трупат мазнини, аз съм от тези, които трупат на корема,
за това място и други лоши отзиви съм чувала, може би затова, че мазнината се разпределя м/у мускулите или не знам какво ..., но доста често съм чела как не се е получило,
коремът става един небразден отвътре, хич не изглежда добре, има и белези, които добре се виждат ...

# 313
Клиника в Брюксел.
https://www.bcas.be/index.php?lang=en
След като обсъдихме какви са ми очакванията,ми предложи и отнемане на мазнините и в зоната на гърба,там където при по-стегнат сутиен се получава гънка под и над него,та ще правя и тази зона .

# 314
Клиника в Брюксел.
https://www.bcas.be/index.php?lang=en
След като обсъдихме какви са ми очакванията,ми предложи и отнемане на мазнините и в зоната на гърба,там където при по-стегнат сутиен се получава гънка под и над него,та ще правя и тази зона .
там по-евтино, отколкото у нас : ))

Общи условия

Активация на акаунт