Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 241
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
да ви попитам, то много не е много по темата , ама съм сигурна , че ще ми дадете надеждни съвети

аз съм на 30 г и поради мимиките, които правя несъзнателно си имам вече бръчки по челото, между веждите, около очите. Знам , че ми е още рано за по-сериозни процедури и трябва да опитам с кремове. За областите , които изброих можете ли да препоръчате марка козметика за 30 +?

# 511

Това мезо с игли ли е или неинвазивна?
С игли е,много тънки.

# 512

Това мезо с игли ли е или неинвазивна?
С игли е,много тънки.

Да, не е оперативно, но се води инвазивна понеже нанасят продукта или с тънка игличка или със специален "пистолет". Но общото мнение на хората, които са се подлагали, е че не става дума за нищо болезнено.

# 513
Момичета, имам въпрос? В събота си сложих ботокс за първи път в двете бръчки между веждите. Към момента имам изглаждане около 70%, но не са изчезнали напълно. Това нормално ли е и мога ли да очаквам да се заличат напълно, защото четох, че до 14 дена се разгръщала пълната сила на ботокса?

# 514
  • България-Швейцария
аз съм на 30 г и поради мимиките, които правя несъзнателно си имам вече бръчки по челото, между веждите, около очите.
За мимически бръчки кремове не помагат, от опит говоря, и аз имам силно изразена мимика.
Докато кожата е млада и с по-голяма еластичност не личи, но с времето става по-зле.
За мен лично ботокс е единственото спасение, чак съжалявам, че изчаквах, можеше поне 5 г. по-рано да започна.

Упорити бръчки, особено мимически, се заличават по трудно.
Обикновено и инжекциите се поставят по начин, който да не блокира напълно мускула, за да има все пак някаква мимика и лицето да стои естествено, иначе се получава една леко восъчна физиономия.
Патриша Аркет например в последния CSI е прекалено ботоксирана и на мен ми изглежда потресаващо в сравнение с преди, само очите и устните й се движат. Вярно, опъната е отвсякъде, ама...

# 515
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, имам въпрос? В събота си сложих ботокс за първи път в двете бръчки между веждите. Към момента имам изглаждане около 70%, но не са изчезнали напълно. Това нормално ли е и мога ли да очаквам да се заличат напълно, защото четох, че до 14 дена се разгръщала пълната сила на ботокса?

да, има забавено действие
след време и така постепенно ще се възвръща движението на мускулите

# 516
Добре де щом и кремовете не помагат какво мога да предприема на 30 г?

# 517
Не мисля,че на 30 год е рано за други процедури и само кремове биха били достатъчна грижа.Кожата много зависи от наследствеността и щом вече имаш бръчки би могла да подхраниш кожата с мезотерапия.
Аз също не смятам,че кремове биха помогнали дотолкова,че да видиш резултат...

# 518
Добре де щом и кремовете не помагат какво мога да предприема на 30 г?

То сигурно зависи от бръчките, с какво биха могли да се третират, но като цяло се възползвай от това, че кожата ти е млада и еластична. Пий редовно много вода, не се излагай на слънце без защита и носи тъмни очила, за да не си сбръчкваш насила мимиките като ти пече.. И си ползвай и хидратиращи кремове като допълнение на каквото и да правиш.
От терапиите химическия пилинг може да помага за някои бръчки и става и за млади хора, мезотерапията също става и млади хора. Но най-добре си направи консултация с дерматолог, да види на живо състоянието на кожата и той ще ти каже какво е удачно за теб.

# 519
Здравейте ,взех си да пия Collagen+C ,като четох тук ,но ми казаха, че от колагена се дебелее,пия по 4 хапа на ден като максимума пише че е 6,вярно ли е за  напълняването?Направих вече  трета процедура RF лифт, ефекта след нея е много добър,но после всичко се си се връща обратно незнам дали це има някакъв ефект за напред ,но така и така съм платила 5 процедури ще си ги направя

# 520
  • в 1001-та нощ
За първи път чувам, че се дебелее от колагена и не виждам логика.

# 521
едва ли от колагена може да предизвика дебелеене. щом са някакви хапчета, да не би да имат други съставки, дето влияят на инсулин, хормони или друго?

# 522
Просто попитах за мнение,дали е вярно ,не че дебелея от него ,пия го от 4 -5 дни и се притесних като ми казаха така,тъкмо отслабнах и така се харесвам повече от преди ,внимавам какво ям и всеки ден съм на кростренажора

# 523
Но общото мнение на хората, които са се подлагали, е че не става дума за нищо болезнено.
На мен си ми е болезнено,дори и намазана с упойка.Мезото ,за което споменах по-горе се прави с много фина игла и по-биват убожданията,но съм правила и друг вид,там иглата е по-дебеличка и болеше повече.Всеки продукт си върви с иглата.

# 524
  • София
Просто попитах за мнение,дали е вярно ,не че дебелея от него ,пия го от 4 -5 дни и се притесних като ми казаха така,тъкмо отслабнах и така се харесвам повече от преди ,внимавам какво ям и всеки ден съм на кростренажора

Вече съм напълно убедена, че тук пишат от някоя детска градина.
Не си дебелеела, ама така ти било казано? И каква е логиката? Малко от тази, която моя приятелка твърдеше, че не може да спи, ако пие Вит. Ц на таблети. newsm78
Само гледай от кростренажора да не ти се вдигне кортизола. Peace Че тогаз беля: верно ще започнеш да пълнееш. Wink Laughing
Извинявай, тази нощ съм в мн фриволно състояние. Peace
 bouquet

еликсир, знаеш че всеки има различен праг на болка. Никога не съм правила нещо с упойка. Е, разбира се апандисит, липо-няма как. Но по лицето-никога.
 bouquet

пп:
http:///2015/08/collagen/

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 00:42 от MayyaI

Общи условия

Активация на акаунт