Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Сред промоциите на Хил Клиник за юли има при поставен филър - втория на половин цена Simple Smile Аз и без това мислех за малко попълване. Но повече имам нужда от ботокс между веждите - заформи ми се гневна бръчка от няколко месеца  Confused

# 421
Момичета следя ви редовно.Аз също като Алена тренирам всеки ден постигам много добри резултати , въпреки 2 раждания без зоната на паласките. Приемам съвети за процедури или конкретни тренировки като липото ми е краен вариант

# 422
  • в 1001-та нощ
Т.е. проблемни са паласките?

Как спортуваш и правила ли си LPG, Vela Shape и от този тип процедури - с вакуум и ролкова масаж, инфрачервени лъчи и RF - комбинирано, не по отделно?

Ако е мазнина - за да се стопи - знаеш отрицателен калориен баланс, интервално кардио ...

# 423
Patence И аз не съм пробвала за тяло, но почнах да се интересувам от ефектите най-вече върху стрии (имам едни, които все се каня по-сериозно да третирам). При всички случай, мезотерапиите имат доста ползи, включително и за стягане на кожата в отделни участъци. Като марки, имам добри отзиви за RRS, но за по-конкретен продукт, си е работа на доктор да прецени подходящия за целите. Също както и за броя процедури си е индивидуален, но предполагам, че 4-5.

a.l.e.n.a ее, защо гневна бръчка- усмихвай се повече  bouquet Simple Smile

# 424
Т.е. проблемни са паласките?
Да само те и то само с по впити дрехи.
Как спортуваш и правила ли си LPG, Vela Shape и от този тип процедури - с вакуум и ролкова масаж, инфрачервени лъчи и RF - комбинирано, не по отделно?
не нито едно от изброените събирам мнение за ефективността им в тази зона
Ако е мазнина - за да се стопи - знаеш отрицателен калориен баланс, интервално кардио ...
всичко това го спазвам,но там коколът ми е широк и малко да сгреша веднага си личи

# 425
тук има ли някой , който си е увеличавал обема на устните при д-р Румен Николов? може и на лични - искам някакви отзиви?

# 426
  • София

Здравейте момичета, нахлувам в темата макар че я чета често, но сега виждам, че има и други желаещи да премахнат стрии.
Luciernaga, въпросът ми е към теб относно избора за мезо относно стрии. Има ли ефект от мезото, доволна ли си? Аз имам малки стрии, които обаче ме дразнят   Cry Ходих в добра клиника на консултация за лазерно лечение. Останах леко разочарована, защото докторът през цялото време сякаш ме отказваше от процедурата тъй като стриите ми били малки и за да се премахнат напълно ще са нужни 3 години по 3 терапии през зимния сезон. Чудех се как стоят нещата с Мезото? Ще съм благодарна ако споделите опит.
Поздрави за хубавата тема bouquet

# 427
Сред промоциите на Хил Клиник за юли има при поставен филър - втория на половин цена Simple Smile Аз и без това мислех за малко попълване. Но повече имам нужда от ботокс между веждите - заформи ми се гневна бръчка от няколко месеца  Confused
Алена, знаеш ли каква е цената на единия филър? От кои си доволна ти за устните? Аз желая само на горната леко повдигане и попълване....

# 428
  • в 1001-та нощ
Аз харесвам Теосиал Кис - най-стария и цената от години е 500 лв за 1 мл  Hug

Някой правил ли е Ултраформър? Май само Катя Паскова го предлага  Thinking

И за коленете четох, препоръчва Exilis -  някой дали се е възползвал? 

# 429
Princesa Lea Аз още не съм правила, но в недалечно бъдеще имам намерение да третирам и за това се интересувам. За леки стрии мисля, че точно мезотерапията ще ти даде най-бърз ефект, защото кожата не е толкова изтъняла. А коктейлът от витамини-аминокиселини-хуалурон-и тн, който се вкарва, подхранва съвсем директно участъка да се възстановява. Освен това, изобщо не трябва да чакаш 3 години за тези 9 процедури, които са ти казали. При мезотерапията си се правят по една седмично, няколко пъти. Докторът преценява колко. Знам, че средно по 4-5, но щом са леки, вероятно и по-малко.

ангелче А да не би точно там кожата да е малко по-нестегната и за това да изкача над дънки? Т.е., дали не трябва да търсиш стягаща терапия? Има много жени, които не са "до кокал" в тази област, но не им изкачат паласки над дънките и такива, които няма нищо мекичко над кокалчето, но пак не изглежда равно над колан.

# 430
Princesa Lea Аз още не съм прави

ангелче А да не би точно там кожата да е малко по-нестегната и за това да изкача над дънки? Т.е., дали не трябва да търсиш стягаща терапия? Има много жени, които не са "до кокал" в тази област, но не им изкачат паласки над дънките и такива, които няма нищо мекичко над кокалчето, но пак не равно
допускам да затова търся препоръки за процедури и упражнения

# 431
  • София
luciernaga , мерси за бързия отговор bouquet Ще пробам мезото тогава, но то май се прави също есенно-зимният сезон newsm78. Те моите са малки, но не са малко... Rolling Eyes Ще пиша като мина процедура

# 432
Mucuni, честито и от мен. Hug Много красиви устни, а въобще не личи, че е пипано. bouquet

Благодаря, да не прозвучи нескромно, много си ги харесвам!  Simple Smile
Сега ми е притеснено заради морето и горещината как ще им повлияе, въпреки че лекарката ме успокои, каза ми да използвам слънцезащитен крем и да пия вода.

Princesa Lea , аз също имам проблем със стриите, но мойте не са малки, получиха се след раждане по корема. И аз съм се насочила към мезотерапия, мисля есента, ако се подложиш по-рано, моля те пиши.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 15:20 от Mucuni

# 433
  • София
Mucuni, честито и от мен. Hug Много красиви устни, а въобще не личи, че е пипано. bouquet

Благодаря, да не прозвучи нескромно, много си ги харесвам!  Simple Smile
Сега ми е притеснено заради морето и горещината как ще им повлияе, въпреки че лекарката ме успокои, каза ми да използвам слънцезащитен крем и да пия вода.

Скрит текст:
Princesa Lea , аз също имам проблем със стриите, но мойте не са малки, получиха се след раждане по корема. И аз съм се насочила към мезотерапия, мисля есента, ако се подложиш по-рано, моля те пиши.  Simple Smile

Не се притеснявай! bouquet Не мисля, че ще има по-бързо разграждане.
И аз преди време сложих филър без да се сетя, че ще ходя на море, ама не видях съществена разлика. Питах и в темата, ама никой нямаше опит.
Освен ако не си излагаш лицето на слънце. Wink Аз стоя винаги под чадър, преди дни се върнах от морето.  Бях десетина дни, а април правих устни - никаква разлика.
За стрии нямам опит, замислила съм да питам "моята" дали и от какво би се повлиял целулита, че има една област на задните бедра, която ме дразни. Не е много видима, ходя с къси панталонки, никой Rolling Eyes нищо не ми казва, та се чудя аз ли си внушавам. newsm78

# 434
  • София
Здравейте,да се похваля и аз с постевен филър.Запалих се много като четох тук,из форумите...На 39г съм и исках нещо да направя за себе си....Бях при Б.Мирчевска(избрах си я от препоръки тук на други момичета).Много е мила и нямам никакви забележки към нея.Постави ми 1/2 ампула Жуведерм4 в устните(аз съм с много малки устни)и 1/2 ампула в назолабиалните гънки....Каза ми,че след 9 мес,ако искам,може пак да ми сложи,но тогава ще е почти цялата ампула в назолабиалните,защото сега почти не се вижда разлика,тоест 1/2 ампула за там е малко...Снощи се харесвах и бях много щастлива,но днес устните са ми точно като човка..Sad   Дано това е отока,за който ме предупреди лекарката и да поспадне след няколко дни...Sad(((

Общи условия

Активация на акаунт