Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Не,казаха ми,че  окончателения  резултат ще се постигне с носене на корсета препоръчаното време и не са необходими масажи,а за мезотерапия не съм се сетила да попитам,но ми даде добра идея,след около месец бих направила 1-2,не мисля че би навредило...

# 406
MayyaI, нищо заблуждаващо няма в това, което съм написала, напротив виждала съм го с очите си. Случи се на приятелка след раждането на второто дете, на 35 годишна възраст, не знам до каква степен бременността изигра роля или е съвпадение,  решиха проблема с попълване на горната устна съчетано с мезотерапия. Ето и снимка след процедурата, ако се вгледаш  има съвсем леки следи от въпросните бръчки, които наричам "набраздяване:

http://prikachi.com/images.php?images/894/8822894L.jpg

# 407
  • София
Mucuni, честито и от мен. Hug Много красиви устни, а въобще не личи, че е пипано. bouquet

Patence, мериш ли обиколка, кг? Как си миличка? Радвам се, че нямаш болки. Hug Аз съм с обикновено липо. Честно, не ме е боляло, ама при мен прага на болката е мн висок. Wink
Ще ти пиша. bouquet

Vespova, ние само в тази тема ли сме се засичали или в други. newsm78 Както и да е.
Разбирам защо се обръщаш към мен, но не разбирам настойчивите ти твърдения придружени с неясни снимки и коментари от сорта на една жена каза. Та предлагам да спрем до тук. Както виждаш хората си правят устни, а не им излизат бръчки. Wink Не си прави устни, щом толкова се притесняваш. Ама не е Ок да насаждаш страхове. 

# 408
Ех,Mayyal ако съм знаела,че не те е боляло може би щях и аз да се спра на обикновено.Малко е дразнещо ,че при ултразвуковото резултатите не се виждат веднага,а се очакват постепенно за около месец.Може би тази течност,която се вкарва на мястото на мазнините помага да се прибере по-постепенно кожата,но пък налага повече търпение Mr. Green Обиколка не меря,струва ми се рано и не искам да се разочаровам Mr. Green,но килограмите ги проверявам всяка сутрин по съвет на лекаря и за 5 дни ,откак ги следя,съм загубила 600гр.Би трябвало на седмица да губя по около 500гр.
А ти в кои зони имаш липо и преди колко време си си правила,разбрах че в третираните зони най-трудно ще се образуват пак,но в другите зони виждаш ли някаква промяна?
Mucuni честито и от мен,много хубави устни bouquet

# 409
  • в 1001-та нощ
И аз мисля, че има резон - да се даде шанс на кожата да се прибере постепенно и да "залепне гладко" Simple Smile Имай търпение, ще очаквам с нетърпение да споделяш как се възстановяваш и какви резултати наблюдаваш Simple Smile

Аз някой ден мисля да направя 2 консултации - в Скин Системс и при д-р Веселин Молов Simple Smile

# 410
И аз мисля, че има резон - да се даде шанс на кожата да се прибере постепенно и да "залепне гладко" Simple Smile Имай търпение, ще очаквам с нетърпение да споделяш как се възстановяваш и какви резултати наблюдаваш Simple Smile

Аз някой ден мисля да направя 2 консултации - в Скин Системс и при д-р Веселин Молов Simple Smile

За какви консултации мислиш? Според мен си си супер Simple Smile

Понеже спортуваш и имаш поглед над тези неща - мисли ли, че въртенето на обръч би подпомагало и по-успешно свиване на кожа в областта на корема?

# 411
  • в 1001-та нощ
Ами за лазерна или ултразвукова инвазивна и аспирационна липосукция Simple Smile

Ти сигурно имаш предвид новите снимки от целулитната тема, тях тук не съм качвала Simple Smile Човек колкото и високо да скочи, все гледа нагоре към по-висока цел Simple Smile Имам малък, много малък брич и на него му се нервирам. Сега в спорта акцентирам над дупе и бедра с цел да ги повдигна максимално. Тогава точно зоната на брича се изпъва. Няма да бързам с операции - искам да видя само от спорт и хранене колко далеч може да се стигне Simple Smile За сега успявам да се организирам да тренирам всеки ден и дори мъжът ми е много впечатлен Simple Smile Имат памет мускулите и бързо върнах форма Simple Smile

Въртенето на обръч е форма масаж, но не очаквам да направи чудо. Какви други мерки се предприемат?

# 412
Patence, чела съм, че броя на мастните клетки се определя в юношеството и ако се допусне затлъстяване тогава в  зряла възраст си по-предразположен. При премахване на определено количество мастни клетки трябва да се внимава с храната за да не набъбнат тези, които остават в организма, т.е. да не станат огромни.

# 413
mamaivana логично е да е така,тъй като същите калории биха се разпределили върху по-малък брой мастни клетки.

# 414
MayyaI, сега разбирам, станало е недоразумение,  казвам точно обратното, че бръчките и се появиха след раждането,  не заради правенето на устните:
"Случи се на приятелка след раждането на второто дете, на 35 годишна възраст, не знам до каква степен бременността изигра роля или е съвпадение,  решиха проблема с попълване на горната устна съчетано с мезотерапия."
Снимката я качих за да видите колко добре са я направили, защото въпросните бръчки бяха като "бразди", а след попълването ако не знаеш за тях няма да ги забележиш.  

# 415
  • София
Patence, аз правих липо на бричове. Друго не е пипано. Пак казвам мен не ме боля, но други момичета ги боли. Явно си е до праг на болката. А може би и до настройка. Отидох като на шега, през цялото време на интервенцията пак бяха шеги и закачки, защото хем бях с ноктопластика, хем не носех медицински изследвания. Беше зима и със стягащото клинче нямах проблеми. Но за около година чувствах изстъпване, примерно ако мина с епилатора там където е влизала канюлата чувствах дискомфорт. Това беше преди 10-тина години и аз вече забравих кога точно. Embarassed
В другите зони нямах и нямам промяна, но като напълнея не качвам "на бричове", а цялостно. И при отслабване е така. Другият ефект беше, че апетитът рязко ми намаля за около 6 м. Та поотслабнах още/до колкото това беше възможно./ Laughing Но при традиционното липо задължително се правят масажи, сега има апарати за стягане, ама и техните процедури не са от най-евтините. Wink
Имаш ли представа каква е тази течност, която я вкарват?

Vespova bouquet, да някакво недоразумение е станало. Чета малко на диагонал и не съм те разбрала. Laughing

# 416
На мен лекарят ми подчерта ,че не са необходими масажи,мила съфорумка ми даде идеята за стягаща мезотерапия,след около месец бих направила,ако има още какво да се желае.Относно разрезите ми се струва,че вече са усъвършенствали начините,сравнявам с приятелка,правила липо преди 7 год. като неините са 1,5-2см,а при мен са около 0,5см и много тънки,като одраскано с нокът.
И аз мисля,че апетитът ми е намалял,но не мога да реша дали е пряко свързано с операцията или просто съм на такава вълна Grinning  и ме интересува повече правилното хранене.
А каква е течността нямам никаква представа,освен че е розова на цвят,за което ме предупредиха,тъй като първите два дни разрезите сълзяха,та да не съм си мислела,че е кръв.
Радвам се,че не те е боляло,може би и това,че е една зона има значение,по-лесно се предпазва,а приятелката ми е правила бедра,корем,дупе и то дефакто както и да седнеш или легнеш все ще си върху третирана зона,но съм сигурна,че и прага на болка също има значение.Но докато на нея са и дали и обезболяващи,на мен ми дадоха само парацетамол,та може би са се променили малко нещата и в тая насока.
Но изтърпява се,важното е да сме доволни от резултатите Hug

# 417
  • в 1001-та нощ
...Но при традиционното липо задължително се правят масажи, сега има апарати за стягане, ама и техните процедури не са от най-евтините. Wink...

При Н.Георгиев има програма за след операцията в студио, с което работи - хареса ми как е организирано, има подробности на сайта му Simple Smile

# 418
a.l.e.n.a да, вярно че в друга тема съм виждала снимките  Simple Smile
Ако става дума за малък брич и фитнес, може би по-интензивни клекове с по-тежко, за няколко месеца биха изчистили и тази зона. Ама това наистина е за хора, които са спортни натури и са готови редовно и стриктно да тренират и спазват режим.  Но ако човек няма воля да е толкова дисциплиниран, няма възможност за такива тренировки или пък просто има нужда от бърз и сигурен резултат- липосукция си е решението.

Patence  нали мезотерапиите имат комплексно действие, не само за еластичност .Та  дори и кожата да няма видима нужда от стягане, след такава малко или много инвазивна процедура,  пак би се отразила добре на тъканите в тази област - да подпомогне регенерирането, засили кръвообръщението, обмяната на веществата.. (което пък пази от целулит, от които в един момент почти всички почваме да се оплакваме ) ..

# 419
luciernaga правила съм мезотерапия само на лице,и не съм се интересувала за такива за тяло,ти ме подсети за този вариант Hug ако имаш някакви препоръки за марка, количество и колко процедури минимум ще са препоръчителни ще се радвам да споделиш.
Правила съм стягаща на IDEBAE и съм доволна от резултата по контура на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт