Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 287
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Никой отговорен специалист няма да се наеме да третира пигментни петна лятото.Най-рано-края на октомври.Освен това помня,че длед хим.пилинг изписват рецепта с много(и скъпи)мазила и трябва целогодишно да използваш 50 фактор.

# 451
Здравейте, сигурна съм, че въпросът ми интересува много жени около моята възраст - 37, някой тук може ли да сподели положителен опит от процедура за стягане на овала на лицето?
С козметика се справям с фини линии и съм доволна като цяло от лицето ми, но контурът ми е по-отпуснат отпреди. И това тепърва ще се влошава и е най-неприятният ефект от годинките.

# 452
marigold аз съм на същите години и ми хареса резултата от стягаща мезотерапия.

# 453
  • някъде

На есен прави процедури и си купи крем Глико А, преди 2-3г бяхме пощурели по него.
На Исисфарма ли? За белези става ли?

# 454
Ако са петна-да, ако са дупки- не.

# 455
Patence, мезотерапия с игли, нали? Не неинвазивна  Blush
Може ли да споделиш къде направи процедурите и след колко видя резултат?

# 456
Да,с игли.Първият път направих 2 през една седмица и след втората харесах резултата.След това правих още две или три през няколко месеца.Забелязва се след няколко дни.
При по-голямо отпускане има вариант със зъбчати мезоконци,една приятелка слага и понеже бяхме заедно в кабинета,гледах като и ги сложи,бях впечатлена,как при изтегляне на конеца се прибра около 0,5см от отпуснатата кожа,така че там резултата е веднага,но при теб предполагам е леко отпуснат контура,така че стягащата мезотерапия може би е по-удачен вариант.
При д-р Грозева в Русе правих мезотерапията.

# 457
Много ти благодаря  Peace А за колко дни ти се успокои лицето от боцкането напълно?

# 458
На следващия ден с по-покривен фдт не си личеше.Но напълно-може би около два-три дни.

# 459
  • В.Търново
Никой отговорен специалист няма да се наеме да третира пигментни петна лятото.Най-рано-края на октомври.Освен това помня,че длед хим.пилинг изписват рецепта с много(и скъпи)мазила и трябва целогодишно да използваш 50 фактор.
Аз не съм казала, че лятото ще го правя.  Grinning Много добре знам, че се прави късна есен или зима, най-накрая може и март.Сега събирам смелост и още информация.

# 460
Patence, а и който дрг е правил, не остават ли наприер спукани капиляри след мезотерапия?
На моата кожа сякаш остава всяка точка.

# 461
Явно е до кожа,дерматоложката ме предупреди първия път,че при някои кожи,при много от убожданията ,може да има капчица кръв,но моята кожа се оказа толерантна Laughing и само две-три от боцкванията прокървиха.При мен не е имало спукан капиляр,нямам представа дали може да се случи при мезотерапия newsm78

# 462
  • в 1001-та нощ
Питах по-назад, но никой не отговори...
Фракционен лазер правил ли е някой? Имам стари белези от акне на бузите и много бих искала по някакъв начин да ги махна (или поне залича).

Правили са, ползвай търсачката Peace

# 463
Благодаря  Peace

# 464
Аз не съм казала, че лятото ще го правя.  Grinning Много добре знам, че се прави късна есен или зима, най-накрая може и март.Сега събирам смелост и още информация.

Има повърхностен, среден и дълбок хим.  пилинг , аз съм правила средно дълбок и определено има белене на кожата около седмица, това и се търси чрез пилинга, но като се хидратира често и на работа можеш да ходиш. Повечето фирми производители предлагат  продукти за домашна употреба  след пилинга, но те не са задължителни. Задължително е всекидневно да се използва крем с висок фактор на фотозащита поне 30 дни след процедурата за да не се получат пигментации и хидратацията на кожата е много важна, тя подпомага лющенето.  Въпроса за болката е относителен, има определен дискомфорт, но е търпима, а и резултата си заслужава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт