Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 245
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Patence, как си? Как е апетитът? Колко свали?
 bouquet

# 481
Mayyal благодаря,че попита Hug
Вече около 3 кг и ми се виждат ребрата Blush,което много ме радва,предвид колко отдавна не ми се е случвало hahaha
А странното е,че толкова малко апетит също не помня откога не съм имала.Ох,и да се пооплача малко -тоя корсет ме подлудява,добре че не направих и бричове,чудех им се малко(тук упойката се плаща отделно,та исках с един куршум да ударя повече зайци hahaha),но и лекарят ме доразубеди,че там имам не повече от 0,5кг ,а сега щях да съм и с клин до коленете...

# 482
  • София
Скрит текст:
Mayyal благодаря,че попита Hug
Вече около 3 кг и ми се виждат ребрата Blush,което много ме радва,предвид колко отдавна не ми се е случвало hahaha
А странното е,че толкова малко апетит също не помня откога не съм имала.Ох,и да се пооплача малко -тоя корсет ме подлудява,добре че не направих и бричове,чудех им се малко(тук упойката се плаща отделно,та исках с един куршум да ударя повече зайци hahaha),но и лекарят ме доразубеди,че там имам не повече от 0,5кг ,а сега щях да съм и с клин до коленете...
[/spoiler]

Много се радвам за теб!!! Hug Heart Eyes
Е, не избра най-подходящото време за такава интервенция, ама ако си там Wink, едва ли е толкова топло.
Виждам, че в клиниката правят само липо.
Някакви наблюдения за клиники за фейслифтинг??? Където и да е в Европа? Praynig
 Hug

# 483
Не,че е топло,но стяга ,убива-махам го само когато се къпя...и след втората седмица вече ми е малко вповече,но няма как.
А за фейслифтинг нямам никакви наблюдения newsm12

# 484
  • София
Скрит текст:
Не,че е топло,но стяга ,убива-махам го само когато се къпя...и след втората седмица вече ми е малко вповече,но няма как.
А за фейслифтинг нямам никакви наблюдения newsm12
[/spoiler]

Вярно е, че не е приятно това със стягането на ластичното клинче.
Ама, повярвай ми, заслужава си! Hug
Ще изтърпиш. Аз доколкото си спомням го носих около месец. Може и да греша. Peace
Благодаря за отговора за фейслифтинга. bouquet
Искам да се подготвя от рано. Wink
 bouquet

# 485
  • в 1001-та нощ
Майа, за операция ли питаш? Разгледай Ултраформър - в Дерма вита  Peace

# 486
здравейте пак
чета тук , но нещо не и е ясно. Искам да си позапълня малко устните, не мога да кажа , че са от най-тънките , но нямат и обем. Съветват ме да сложа цяла ампула, защото били малки и нямало да има разлика. Добре, ама аз чета тук и виждам момичета с половин ампула как се подуват, както са с малки устни.... къде е истината?
целта ми е съвсем леко, незабележимо уголемяване

# 487
  • в 1001-та нощ
Подуването е в първите дни, после отокът спада. При някои момичета - нищо не остава. Може да сложиш една част и останалото по-късно, като видиш ефекта то сложеното. За мен 1 ампула от 1 мл не е много за еднократно поставяне.

# 488
  • София
Здравейте,в петък ми слагаха филър в устните-1/2 ампула Жуведерм4.Горната ми устна ощестои на топчета-усещам с езика къде е боцкано на горната устна,а и се виждат подутините.Не трябваше ли вече да е спаднало,каквото има да спада?Нормално ли е така да ми стои?Да не би да е трябвало нещо да масажирам за да се разнесе препарата?

# 489
  • в 1001-та нощ
Аз не съм имала такива ефекти от поставена цяла ампула. Не съм масажирала.

# 490
В брошурата на Жуведерм описанието за Жуведерм 4 е посочено,че е за третиране на големи хлътвания и уголемяване на скулите.Жуведерм 3-за третиране на средни и/или дълбоки бръчки,съответно 2-за средно дълбоки бръчки,а Ultra smile-за обем и контуриране на устни.
При всички концентрацията на хиалурон е 24мг/мл ,но плътността е различна.
И тъй като 4 по описание е с най-голяма плътност може оттам да идва проблема.Аз слагам Жуведерм 3 и не съм имала топчета,просто малко подпухване и следа където е влязла иглата.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 13:31 от Patence

# 491
  • в 1001-та нощ
То излиза, че Жуведерм 4 не е за устни изобщо  Thinking Ванеска първия път ми обясняваше, че филърите за лице са "по-твърди"/плътни от тези за устни - тогава ползвахме различни за устни и лице.  Мисля също стана въпрос, че не е желателно филър за лице да се  инжектира в устните.

# 492
Може би по-плътен филър би бил по-издръжлив във времето,но пък сигурно има риск и да не се разнесе равномерно,което в устните би личало най-много.

# 493
Ако не ме лъже паметта вчера в предаването на Гала, др. Денкова обясняваше, че за различните части на лицето филърите са с различна плътност. Тая жена изглежда супер за годините си.

# 494
  • в 1001-та нощ
Така е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт