Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря достъпна клиника за лицеви филъри и най-вече доволни майки?
Какви процедури и лечения бих препоръчал за предотвратяване и лечение на мимически бръчки?
Какви са страничните ефекти на HydraFacial и колко процедури се препоръчват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря достъпна клиника за лицеви филъри и най-вече доволни майки?
-
Какви процедури и лечения бих препоръчал за предотвратяване и лечение на мимически бръчки?
За предотвратяване на мимически бръчки могат да се използват ботулин, мезотерапия или химичен пилинг, в зависимост от дълбочината на бръчките. Ботоксът е подходящ за бърз ефект, докато мезотерапията и химичният пилинг могат да помогнат в зависимост от дълбочината на бръчките. Важно е да се консултират със специалист, който да определи най-подходящата процедура за вас. Най-ефективното лечение за мимически бръчки е ботулинът. Кремовете обикновено не са достатъчни за упорит мимически бръчки. Инжекциите се поставят така, че да не блокират напълно мускула, запазвайки естествената изразителност на лицето.
-
Какви са страничните ефекти на HydraFacial и колко процедури се препоръчват?
-
Нормално ли е коремът ми все още да изглежда като на шестмесечна бременна година и половина след това?
-
Какви процедури са подходящи за стягане и тонизиране на кожата на лицето?
Много се радвам за теб
Имам крива носна преграда, която не искат да оперират, щом като положението още не е спешно. Та, поне това ми беше като стопер и охлади страстите ми, може пък да е за добро. И без това здравето ми не е цветущо, за да го затормозявам с мои си прищевки.
Защо са толкова противоречиви мненията!? Ако все пак се реша, аз ли трябва да избера каква мезотерапия или лекаря решава?

Промени като цяло не настъпват, освен удоволствието, когато се погледнеш в огледалото