Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 105
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Поздравления  Hug Много се радвам за теб  Blush

# 706
Dancer  мерси много за включването!  Hug  Много ми е ценно точно такива истории да чуя, за да имам база за сравнение с подобни телосложения като моето. Имаш ли снимки преди и след? И при кой си прави операцията?

Другото, което се чудя е за някакви дългосрочни промение в начина на живот след това - това със спането по корем наистина ли е проблем? Аз само така спя и това би ми внесло голям дискомфорт.  Също така на допир и стискане доколкото разбирам вече ги правят по-меки и естествени, но не се ли напипва все пак импланта при допир?
И един мъж ако ги стисне по-здраво не е ли рисковано да се получат някакви малки разкъсвания на импланта? От всичко, което изчетох това било почти невъзможно да се улови и човек може да си живее години наред с този силикон, който малко по малко се изпуска от импланта в организма, което можело да доведе до куп проблеми, автоимунни заболявания и т.н...  Thinking

# 707
  • в 1001-та нощ
На мен ми бяха казали, че с анатомични - ще трябва доживот да спя по гръб, не само в началото и аз се ужасих. Макар, че след операцията свикнах да спя така ... има хора - в съня си ще се обърнат .... Сега не зная дали не е малко крайно, макар да се свиква  Thinking

# 708
Ами като цяло си е голям риск. Не от друго, ама дали организмът ще ги приеме, дали ще се получи риплинг или някакво друго усложнение и т.н.
Не, че съм черногледа, но имам много познати, бивши приятелки /защото животът отдавна ни раздели и дори не се и чуваме/, които бяха от първите със силикон и досега са се оперирали многократно - я по медицинска причина, я заради размер...

Не е като филър и ботокс, които в един момент можеш да спреш и да не слагаш...
Имаше даже случаи на жени, които по здравословни причини им се беше наложило да махнат имплантите и се чудя какво става с разтегнатата кожа после?  Rolling Eyes

И аз много исках, много проучвах, но както казах, аз съм по-особен случай и такива интервенции се правят, само ако са спешни и неотложни, пък да не говоря за естетични такива мои приумици  Crazy Имам крива носна преграда, която не искат да оперират, щом като положението още не е спешно. Та, поне това ми беше като стопер и охлади страстите ми, може пък да е за добро. И без това здравето ми не е цветущо, за да го затормозявам с мои си прищевки.

Което наистина важи само за мен и не искам да влияя на другите и да казвам, че не е добре да се слагат импланти. Има и много доволни жени, при които няма проблеми и при които животът след имплантите се е променил само в положителна насока.  Hug Един живот живеем все пак и е редно да го направим такъв, какъвто ние бихме искали.  Hug

# 709
Благодаря за отговорите, обаче ме вкарахте в размисъл дали да правя мезотерапия newsm78  Защо са толкова противоречиви мненията!? Ако все пак се реша, аз ли трябва да избера каква мезотерапия или лекаря решава?

# 710
mamaden, супер новина.
Кажи сега при кой си ги прави интеpвенциите?

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 16:07 от Melany99

# 711
mamaden, честито.  bouquet
Кажи как протича тази процедура, болезнена ли е и какво ти правиха първо, филъра или процедурата?

# 712
mamaden честито и от мен bouquet
и аз съм любопитна за подробности...

# 713
Зависи с какъв апарат/техника се прави, от кого и на кои места (зони).

В пространството - много неща се наричат липосукция - обаче класическата е аспирационна - тъканите, които се разрушват - се аспирират и изтеглят от тялото. При нея - разрушването на мастната тъкан - може да е механично - с фрези, може да е с лазер или ултразвук. Нямам време в момента да ровя, давала съм линкове - в тези случаи се прокарват фини влакна, по които се пускат вълниете - и няма големи поражения по кр. съдове и околните тъкани и т.н. Счита се, че е по-щадящо. Пак има аспирация после.

А там, където е без аспирация - ми е някак съмнително - какво точно се случва и за мен не е липосукция  Peace
  о да аз четох много из нета. И затова се отказах от кавитации и т. Н.  .Нямам проблем от самата аспирация,  по- скоро защото лазерната е по-щадяща.  За класическата четох за разкъсани тъкани, бучки.    Mariot  , целта ми е плоско коремче . Като на моделите по списанията.  Талията ми е 68см. Попринцип искам да сваля няколко кг.  Сега съм 52 на 163-165 см някъде висока.  Стремя се да си върна 48 кг, но дори и при тях коремът ми не е плосък....  Ако пък е плосък съм толкиова слаба, че ръцете и краката ми са като клечки и нямам гърди и задник...  Не искам да съм скелет а просто да разкарам няколко см от талията. 6 см от талията ще е абсолютно щастие за мен.  И търся бачин как да го постигна.  А липосукцията ще ме оттърве завинаги от това ( разбира се ако не напълнея повечко)

# 714
Dancer  мерси много за включването!  Hug  Много ми е ценно точно такива истории да чуя, за да имам база за сравнение с подобни телосложения като моето. Имаш ли снимки преди и след? И при кой си прави операцията?

Другото, което се чудя е за някакви дългосрочни промение в начина на живот след това - това със спането по корем наистина ли е проблем? Аз само така спя и това би ми внесло голям дискомфорт.  Също така на допир и стискане доколкото разбирам вече ги правят по-меки и естествени, но не се ли напипва все пак импланта при допир?
И един мъж ако ги стисне по-здраво не е ли рисковано да се получат някакви малки разкъсвания на импланта? От всичко, което изчетох това било почти невъзможно да се улови и човек може да си живее години наред с този силикон, който малко по малко се изпуска от импланта в организма, което можело да доведе до куп проблеми, автоимунни заболявания и т.н...  Thinking
За спането по корем...аз вече си лягам по корем, не ми е дискомфортно. Първите месеци беше по-тегаво, но минава, не е  страшно Simple Smile Промени като цяло не настъпват, освен удоволствието, когато се погледнеш в огледалото Laughing

# 715
  • София
Здравейте!
Искам да попитам дали имате отзиви за иглената мезотерапия?
Има ли видим ефект от 1 процедура?
Аз съм на 33г.

# 716
  • София
Здравейте!
Аз съм на 33г.

Аз съм на повече години. Joy
Правила съм иглено мезо. При мен имаше видим ефект веднага. От 1 процедура. Peace

# 717
Искам да си увелича устните. Някой правил ли е такава процедура, за да сподели къде, как и колко?
Търся подобен ефект:
Скрит текст:

Juvederm ли е най-добрият филър?

# 718
  • София
Здравейте!
Аз съм на 33г.

Правила съм иглено мезо. При мен имаше видим ефект веднага. От 1 процедура. Peace
Аз мисля да направя само една,а не поредни няколко. Peace
Надявам се да има ефект.А мнения за Дерма Про София?Там ще я правя,защото имат много изгодно предложение.

# 719
Половината тема е за устни и мезотерапия и се задават въпроси за това  Laughing Четете. Поне попрехвърлете темата. Все едно влизате в магазин за козметика и питате - А случайно да продавате червила?

Верно ли имаше видим ефект при теб?
Каква мезотерапия ти направиха - ХК, витамини, колаген..? Ако помня и ботокса при теб излезе много сполучлив и траен или греша?

А относно имплантите, аз съм била на две консултации - при Стоянов и Георгиев. НО пусто не помня какво ми препоръчаха като форма и размер. Но Стоянов определено беше за по-малкия размер. Защото май ми каза, че след операцията трябва да си купя спортен сутиен размер 70C.  Затрила съм си записките колко кубика и какъв имлант ми предложи.

Ама верно, и аз ще зповторя въпроса на A_vagabond, при стискане не се ли усещат, не се ли напипват и може лида им стане нещо? И чувственост губи ли се? За ефекта - красива съм не питам, той е ясен Simple Smile
Егати, ако в бъдеще ще се карам на мъжа до мен да не ми пипа гърдите, че ще ги повреди  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт