Забременели след инвитро - тема 22

• 47 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Момичета  моята първа ФМ мина и нещата са ок,надявах се да се види и пола на бебо,казаха момиче после момче и накрая си признаха,че не могат да предположат  Laughing,важното е всичко да е наред,макар,че тайно                  се надявам на момченце Laughing По повод бодежите в жлъчката,аз съм с камъни и знам,че най-големия дразнител за нея са яйцата и най вече жълтъка,фреш от грейпфрут облекчават възпалението и дискомфорта                                                                                                                               

# 601
  • България
ИЗИ,благодаря за инфото и браво за хубавите новини! Ако се сещаш нещо друго може да добавяш с времето!

# 602
По повод бодежите в жлъчката,аз съм с камъни и знам,че най-големия дразнител за нея са яйцата и най вече жълтъка,фреш от грейпфрут облекчават възпалението и дискомфорта                                                                                                                                

Също знам, че при проблеми със жлъчката не е препоръчителна консумацията на кашкавали и сирена от рода на ементал и други подобни,  т.е. така наречените processed cheese /не се сещам точната дума на български  Rolling Eyes /

# 603
Винаги след Великден в болницата се приемат най-много с обострени жлъчки от преяждане с яйца. Внимавайте с яйцата!

# 604
Момичета, глюкозата ми е 4.73 в норма е, но ендокринологът ми каза, че над 5 се прави обременяване с глюкоза и се чудя какво да направя освен че спазвам диета за гестационен диабет по съвет на д-р Сигридов.

# 605
  • София
Аз да се вмъкна в темата по тъмни доби.  Mr. Green
Не мога на спя вечер и само се кокоря, гледам ТВ, разни сайтове чета книги и така.
Днес имах час при доктор Стаменов за 20.50, но милия имаше закъснение и влязохме към 23.00 часа. Бяхме последни,  много ни се израдва  отново. Поговорихме си спокойно и ми каза, че ни предстои само още един преглед преди ФМ. Аз няма да бъда следващата седмица в София и се разбрахме като се върна в началото на 12 седмица да се видим - после след няколко дни ще ми е ФМ. Прегледа ме и видяхме, че малчето е пораснало за 5 дни много (предишния  преглед ми беше петък) и беше дълго 2.66 см, а днес 3.93 см. 10с4д   Heart Eyes В средата на 3-ти месец съм,  нали?
Хем нямам търпение да дойде ЖК за да мога да питам за различни неща, които него не мога, защото няма време, хем знам, че ще ми липсват неговите прегледи. Обичам го този човек и това е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега се надявам да мога да заспя най-сетне. Голямо бодуване, ей  ooooh!

# 606
  • България
Ето я и другата кукувица   Shocked
Поне не боли,ей! А така ме беше страх да легна.
Момичета, отново благодаря за съветите  Hug

# 607
  • София
Момичета,бих желала да споделя с вас,огромната си радост, на 26.04.се родиха прекрасните ми близнаци Мария и Владимир.
Малко рано се случиха нещата но и тримата сме добре а мама прелива от щастие.

# 608
  • България
 Оле,оле,каква новвина bouquet
Макси,да сте живи и здрави  Hug
Като имаш възможност разкажи повече-за раждането,за бебетата,за теб, каката видя ли ги  baby_neutral baby_neutral

# 609
Макси,честито,получила си най-прекрасния подарък.Да сте живи и здрави с малчовците и бързо възстановяване bouquet

# 610
Макси, честита двойна радост!  Grinning
Живи и здрави да сте и тримата! А на теб скорошно възстановяване! Heart Eyes

# 611
  • Перник
Макси, честита радост! Бъдете здрави и щастливи  Hug

# 612
Макси, честито! Да са ви живи и здрави и много до ви радват! Пиши когато можеш повече  подробности.

# 613
  • На остров
Макси честито, много щастие пожелавам  bouquet !

# 614
Макси, честита ви радост!!! Бързо да наддават бебешорите и скоро да ви изпишат  bouquet
Саб - нищо няма да правиш, пазиш си диетата и след 2-3 седмици пускаш пак глюкоза.

Общи условия

Активация на акаунт