Забременели след инвитро - тема 22

• 47 154
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • На остров
Мокка как се казва желязото ти ?

# 586
  • България
Кристи,бях обещала като говоря с моята приятелка да пиша.да,наистина е имала ужасни изтръпвания на ръцете. Каза че през нощта не можела да спи и единственото решение било да става и да ги провисва надолу да им дойде кръв.за съжаление няма какво друго да ти кажа,нищо не са й изписали.казали ,че се среща при бременност.това,с което мога да те успокоя,че с момента на раждането,всичко изчезнало  Simple Smile дано намериш решение.
Иначе аз тази нощ също не спах.болката под реброто става все по силна.единствения начин да спре,беше да ставам и да се разхождам.питах на жк,казаха че може би нещо дразни жлъчката - да не ям яйца,шоколад,пикантно.аз шоколад не ям, заради ИР,но снощи наистина се напуках с яйца.нали писахте,че са ви препоръчали да ядете hahaha сега ще пробвам и това.По скоро обаче, нали не съм много голяма,а бебетата растат и притискат черния дроб и от там боли.четох,че се случва при бременност.

# 587
Ирен, ти сега ме замисли. От два дни се тъпча с яйца, а и шоколад си позволявам. Също имам пробождания под дясното ребро, особено като съм седнала (в по-сгънато положение). Понякога бебчо се намества удобно за мен и неразположението изчезва. От време на време го ръчкам маймунчето да слезе по-надолу.  Laughing Иначе и аз цяла нощ се въртях и се събуждах през половин час. Каквато и поза да заема, все не ми е удобна. Отделно киселините ми предизвикват рефлукс и на няколко пъти ми се случва да излея течност върху възглавницата после скачам от леглото стресната. Днес в 3 сутринта седнах на компютъра да се разсея малко белекем заспя после, но едва към 6 ч. съм се отнесла непробудно и така до 11 ч.  Confused Като че ли нещата се влошават с всяка нощ, но съм твърдо решена да устискам до датата на секциото.  Praynig

# 588
  • България
Кристи и аз нищо не правя за изтръпването.

# 589
  • България
Ха-ха, към 3 часа,аз обикалях из къщи и си мислех, че трябва да си организираме среднощен чат на неспящите.

# 590
Ха-ха, към 3 часа,аз обикалях из къщи и си мислех, че трябва да си организираме среднощен чат на неспящите.

tooth tooth tooth Доста неадекватен чат ще бъде в полусънено състояние, но идеята никак не е лоша.  newsm47

# 591
Момичета в 28седмица съм ,но в урината ми излезнаха завишени левкоцити - 8-10. Д-р Цветков ми препоръча консултация с нефролог. Знаете ли някой да ми кажете?

# 592
Кристи,бях обещала като говоря с моята приятелка да пиша.да,наистина е имала ужасни изтръпвания на ръцете. Каза че през нощта не можела да спи и единственото решение било да става и да ги провисва надолу да им дойде кръв.за съжаление няма какво друго да ти кажа,нищо не са й изписали.казали ,че се среща при бременност.това,с което мога да те успокоя,че с момента на раждането,всичко изчезнало  Simple Smile дано намериш решение.
И аз съм така Sad На всеки час се налага да ставам и да се разхождам по десетина минути, иначе боли зверски. После по цял ден съм парцал.

# 593
Кристи, незнам защо ми се върти в главата да пробваш да масажираш ръката с магнезиево олио или гел...имам далечен спомен че една позната се мажеше, ама не поддържаме връзка и незнам имало ли е ефект.
Аз днес бях на преглед и всичко с бебо е наред.Ще си имаме момченце, а вътрешното ми усещане беше за мома,и щях да купувам рокличка миналия ден Grinning, ама важното е да ни е живичко и здравичко.

# 594
Излезнаха ми резултатите. Вдигнала съм хемоглобина с 1 единица  Mr. Green- 113 е.
Ще се продължава всичко явно. Предполагам, ще добавя и протеин, защото белтъкът е паднал с почти 2 единици и е 61,70.
Пиша в скрит текст, за който се интересува.
Скрит текст:
20г.с.
Витамин B12 134.10
Витамин D 37.73
Желязо 20.06
24г.с.
Витамин B12 160.70
Витамин D 83.72
Желязо 14.71
28г.с.
Витамин B12 217.70
Витамин D 99.81
Желязо 18.94

# 595
Мишолинка, Най-вероятно ще продължиш с желязото и Б12, но каква е тайната ти за високия Вит. Д ???  smile3501 Направо не знам вече какво да правя с него.  Crossing Arms

# 596
Мишолинка, Най-вероятно ще продължиш с желязото и Б12, но каква е тайната ти за високия Вит. Д ???  smile3501 Направо не знам вече какво да правя с него.  Crossing Arms
По 6 капки на ден Вигантол. След вечеря, в чаена лъжичка с тахан.
Според мен обаче, просто всеки организъм усвоява различните неща по свой си начин. Например след 4 инжекции вит. Б12 по 1000 гами съм виждала по-добър резултат, определено.
Иначе съм при Сигридов за ФМ на 10.05. и дотогава ще съм в изчакване, но едва ли ще е фатално Thinking

# 597
Никакъв тахан не ползвам, но по 8 капки дневно взимам вигантол и нищо. Сега ще видим дробът от треска дали ще има ефект.

# 598
Кристи, незнам защо ми се върти в главата да пробваш да масажираш ръката с магнезиево олио или гел...имам далечен спомен че една позната се мажеше, ама не поддържаме връзка и незнам имало ли е ефект.
Аз днес бях на преглед и всичко с бебо е наред.Ще си имаме момченце, а вътрешното ми усещане беше за мома,и щях да купувам рокличка миналия ден Grinning, ама важното е да ни е живичко и здравичко.
Момата следващия път Simple Smile Аз мисля да се видя с невролог...не може да няма нещо,  което да могат да изпишат!

# 599
Да, направи една консултация с невролог, че е много неприятно това изтръпване и ще издивееш до девети месец. Така е момата ще е следващия път Wink, ха дано!

Общи условия

Активация на акаунт