отчаяна съм и ви моля да споделите мнение, ако някой е преминалпрез това.
От февруари месец тази година имам странни симптоми, на които обяснение не може да се намери и аз се въртя в един омагьосан кръг, а психически вече не издържам.
Симптомите ми се изразяват в усещане за "електрическо напрежение", което се проявява в десния или левия крак, а понякога и в двата. Това усещане стига до петата, но понякога мени мястото си в бедрото, пръсеца и по други части на крайниците. Освен това въпросното усещане го имам и от врата към дясната плешка, което стига и към пръстите на ръцете - не към всички пръсти едновременно, а веднъж може да е в палеца, после в кутрето.
Имам ЯМР, който установи 2 протрузии на C5 и C6 с малка стеноза, както и протрузия на L4 и малка херния на L5 с лека стеноза.
Бях на консултация с неврохирург и той беше категоричен, че симптомите ми не са свързани с измененията, които имам по кръста. Преди това съм била на още поне 6 невролога, както и още два неврохихурга, които имат различни мнения, но нищо конкретно. Диагнози като МС, Паркинсън и други неврологични заболявания бяха отхвърлени. Другото, което бих добавила, е че сутрин, когато се събудя имам чувството, че съм свързана към контакта и усещам като "вибриране" от късо съединение. Наистина незнам по какъв друг начин да опиша състоянието ми.
Благодаря за споделените мнения.