След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Синем / Ясемин много е отслабнала.
Изглежда перфектно и винаги е стилна.
Как се случва така,че Дефнето я обличат доста не добре .
С тая перфектна фигура би била толкова шик

Ти с английска толерантност си се изказала за обличането  Laughing Joy Joy Joy
Направо си я обличат зле, откакто дойте оня мухльо, новият стилист Crossing Arms

Елини  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Peace направо нарочно го правят сякаш! Ама то хубавият кон и под скъсан чул си личи! Макар че Ясемин/Синем също е страхотна жена

Така си е, добре, че си е хубава Елка, че пак не могат да я затрият и с тъпите дрехи Whistling Но е дразнещо Crossing Arms

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 286
И аз се нареждам.  Hug

Пожелавам си хубава серия с колкото може по-малко Гало и повече Дефмер.  Heart Eyes Grinning

# 287
Приятно гледане и само хубави моменти без да се ядосваме  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 288
Диде Hug Габич Hug Доре Hug Ели  Hug

Днес май няма да почне рано.  newsm78 Още дават Галоша и Йомко  Thinking

# 289
  • По света и в нас.
И аз съм заела дивана. Peace

# 290
Иве  Hug

Да ви пожелая приятно гледане и безпроблемен нет  Laughing

# 291
И...след рекламите  Mr. Green

# 292
  • София
 Hug Hug Hug

Нареждам се и аз. Надявам се на хубава серия. Искам Йо наистина да докаже на Дафне, че е единствена за него. Heart Eyes

# 293
Да не докато нашите почиват да почне този сериал с шалварестите кадъни Hanim Koylu  newsm78 newsm78

# 294
  • Perla
Хайде, късметлийска серия и късметлийски нет! Praynig Praynig Praynig

# 295
И аз успях. Приятно гледане, момичета!

# 296
  • Още у мъглата ...
Да не докато нашите почиват да почне този сериал с шалварестите кадъни Hanim Koylu  newsm78 newsm78

Не знам кога ще започне, по-скоро по-рано от почивката на нашите, но това което разбрах вчера от един ретуит, че девойката, която е главна, е българка, даже статията беше озаглавена: Българската красота Wink Grinning Обаче ми направи впечатление, че май е с турско име newsm78 Но пък, ако беше от турците в България, едва ли щяха да пишат, че е българка, пък и българската красота Thinking Освен да е помакиня, не знааам newsm78

# 297
Момичета, името на Деврим беше ли изписано до на Йош като режисьор или не? Деврим ли режисира този епизод, знаете ли?

# 298
  • Още у мъглата ...
Приятно гледане и от мен, с по-малко нерви (за мен нервите в последно време са ми от избелената Crossing Arms Crossing Arms) и с повече усмихнати мигове  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 299
  • София

Не знам кога ще започне, по-скоро по-рано от почивката на нашите, но това което разбрах вчера от един ретуит, че девойката, която е главна, е българка, даже статията беше озаглавена: Българската красота Wink Grinning Обаче ми направи впечатление, че май е с турско име newsm78 Но пък, ако беше от турците в България, едва ли щяха да пишат, че е българка, пък и българската красота Thinking Освен да е помакиня, не знааам newsm78

Гъбке Hug, не знам кой ми беше казвал, че точно българските турци не ги признават в ТР за турци. Тук не ги признават за българи и са малко като м/у два стола и на земята. Нищо чудно да е българска от турски произход.

Общи условия

Активация на акаунт