След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 037
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Още у мъглата ...
Момичета, името на Деврим беше ли изписано до на Йош като режисьор или не? Деврим ли режисира този епизод, знаете ли?

Не знааам, аз пък никога не гледам надписите Whistling

# 301
  • Varna
Момичета, името на Деврим беше ли изписано до на Йош като режисьор или не? Деврим ли режисира този епизод, знаете ли?
Дани, специално погледнах- нямаше го. Само на Йош беше.

# 302
  • Още у мъглата ...
Да не докато нашите почиват да почне този сериал с шалварестите кадъни Hanim Koylu  newsm78 newsm78

Не знам кога ще започне, по-скоро по-рано от почивката на нашите, но това което разбрах вчера от един ретуит, че девойката, която е главна, е българка, даже статията беше озаглавена: Българската красота Wink Grinning Обаче ми направи впечатление, че май е с турско име newsm78 Но пък, ако беше от турците в България, едва ли щяха да пишат, че е българка, пък и българската красота Thinking Освен да е помакиня, не знааам newsm78

Гъбке Hug, не знам кой ми беше казвал, че точно българските турци не ги признават в ТР за турци. Тук не ги признават за българи и са малко като м/у два стола и на земята.
Може, не знам newsm78 Но пък ми стана кеф от заглавието  Laughing Party Party Party

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 303
Дани, специално погледнах- нямаше го. Само на Йош беше.
Hug Много ти благодаря! Аз забравих да гледам.

# 304
  • София
Скрит текст:
Да не докато нашите почиват да почне този сериал с шалварестите кадъни Hanim Koylu  newsm78 newsm78

Не знам кога ще започне, по-скоро по-рано от почивката на нашите, но това което разбрах вчера от един ретуит, че девойката, която е главна, е българка, даже статията беше озаглавена: Българската красота Wink Grinning Обаче ми направи впечатление, че май е с турско име newsm78 Но пък, ако беше от турците в България, едва ли щяха да пишат, че е българка, пък и българската красота Thinking Освен да е помакиня, не знааам newsm78

Гъбке Hug, не знам кой ми беше казвал, че точно българските турци не ги признават в ТР за турци. Тук не ги признават за българи и са малко като м/у два стола и на земята.
Може, не знам newsm78 Но пък ми стана кеф от заглавието  Laughing Party Party Party

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Разбира се. Peace

# 305
  • near Sofia, Bulgaria
И аз специално погледнах - само Йош!  Peace

# 306
  • София
Хайде, пуснаха часовника. Party

# 307
И аз специално погледнах - само Йош!  Peace
Peace
Още една хубава сцена - на помирение бе, какво си помислихте, и ще го призная пак! Laughing

# 308
  • Още у мъглата ...
Ай не се тюхкайте толкова за режисьора, за мен по-важното е Мерич да е излязла от амока Whistling  Praynig Praynig

# 309
  • София
Ай не се тюхкайте толкова за режисьора, за мен по-важното е Мерич да е излязла от амока Whistling  Praynig Praynig

Joy Joy Joy

+1

# 310

smile3521   Joy  Joy  Joy

# 311

Габич Hug

Мерси за инфото. На мен ми се струва, че ще е интересен и забавен.  hahaha hahaha Тези шалварестите са големи образи

# 312
  • near Sofia, Bulgaria

Joy Joy Joy

+1
  Praynig Praynig Praynig

# 313
Гледай го ти наш Синан.  Laughing

# 314
  • Още у мъглата ...
Брех пък каква музика пускат на турско афтър парти Wink Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт