След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 468
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гъбака я беше сложила та олетях с вратата направо, като ги видях  Blush

Добре де, Гало би трябвало да е видяла тази сцена. И въпреки това не можела да го остави?! ooooh! Мазохист! Tired Трябва да си луд, за да помислиш, че имаш шанс. Whistling

# 631
Ми или за Синан, или за Омер
Нера , каза кой се жени по напред за него били  Mr. Green
Ох, ама Синан и Суде как играят в началото  hahaha hahaha hahaha hahaha
мда...
Аз затова се шегувам- да не вземат се вземат Корай и Суде  hahaha hahaha hahaha таман са си,един на друг капризи ще предават  Joy Joy Joy

Възможно е Елчин да е по-притеснителна в тези сцени...нормално...но според мен и по сценарий е така заложено-да е стеснителна. Няма как от първия път и хоп вече да не й дреме и да не се притеснява от тези моменти. Нали тр да пресъздаде вълнението си,изчервяването си  Blush Mr. Green ако е като Суде  #2gunfire ,как ще й се получи.  Wink
Я  във вилата как го налази в началото - Елчин хич не се стесняваше тогава.Просто някои моменти си го изискват.

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не разбрах обаче какво каза Дефне на оная делова среща, че толкова впечатли партньорите?
Ми не е кой знае какво, че Гало била при тях, че Оме обаче бил главния за да бъдат толкова успешни, без него нищо нямало да е такова каквото е, абе нищо особено за работа говореха. Просто се държа като професионалист и не показа какво бушува в душата и  Peace

# 633
Ааа аз съм изтървала началото явно и това с копчетата, че ги взима Корай съм го пропуснала.
То като гледам така ние до юни ще сме я изгледали на части тая прословута юнска сватба  Joy. Всяка серия по една лъжичка сиропче аламеричханъмска юнска сватба  Joy

# 634

А, Синан пак се държи като разглезено дете. На моменти ми напомня Суде - като нея се инати, че не може само Йомер да е прав, остава само да тропне с крак "искам пък"  Mr. Green
Peace и какво беше това със Суде  Naughty трябваше да я резне и толкова...на мен ми напомни в началото като не знаеше коя иска,в коя е влюбен,сменяше ги ей така...пък сега уж твърди,че е мн сериозно  Rolling Eyes

# 635
  • Още у мъглата ...
Не разбрах обаче какво каза Дефне на оная делова среща, че толкова впечатли партньорите?
Ми не е кой знае какво, че Гало била при тях, че Оме обаче бил главния за да бъдат толкова успешни, без него нищо нямало да е такова каквото е, абе нищо особено за работа говореха. Просто се държа като професионалист и не показа какво бушува в душата и  Peace

Страхотна беше, без дори да я разбирам Peace Много професионално, аргументирано, и очарова Йомко Crazy, а и онези двамата де Hug И Йомко беше горд с нея в този момент, освен любовта, изпитваше и гордост от женичката си Heart Eyes Heart Eyes

# 636
  • София

Страхотна беше, без дори да я разбирам Peace Много професионално, аргументирано, и очарова Йомко Crazy, а и онези двамата де Hug И Йомко беше горд с нея в този момент, освен любовта, изпитваше и гордост от женичката си Heart Eyes Heart Eyes

Хареса ми, че Дафне изпъкна. Веднъж да не я правят само на будала. Peace Тя също има професионални качества и то големи. Peace

# 637
  • Perla

Ирче, много благодаря  smile3525 направи ми впечатление, че видяхме друга Дефне- делова, сдържана, умее да говори и да печели внимание, защити мъжа на живота си и каза какво мисли за Гало- като я искат нея, да ходят да си я търсят. Видях и как Йомер я гледаше- за пръв път според мене, с учудване и възхищение. Оная дефне, която щеше да си счупи краката да си пада от обувките, удари си главата в колата- въобще -Бръмбарчето Непохватко, и сега съвършено различна. Много се зарадвах да я видя такава.

Габи  Hug Мише  Hug Докато си напиша писанката, вие сте го написали също

# 638
  • Още у мъглата ...

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре де, Гало би трябвало да е видяла тази сцена. И въпреки това не можела да го остави?! ooooh! Мазохист! Tired Трябва да си луд, за да помислиш, че имаш шанс. Whistling

Ама то освен тази сцена, тя знае, че ще се женят, а сега вече и с пръстен ще е Дефне, та вече ако се навира, направо много бялата ще е без никакъв морал Naughty Naughty

Аз все пак се надявам, че няма да се сдушат с Нера, а освен това и пръстена вече трябва да подейства за гитването й Naughty Peace

Все пак до сега чуваше намерения, но сега има и пръстен и вече белотата й ще изчезне, ако продължава да се натиска на сгоден мъж Naughty

# 639
  • София

Хареса ми, че Дафне изпъкна. Веднъж да не я правят само на будала. Peace Тя също има професионални качества и то големи. Peace
Точно такава жена подхожда на Йомер Ипликчи. Добре, че Мерич не я спъна в някой стол  Rolling Eyes

# 640

Ирче, много благодаря  smile3525 направи ми впечатление, че видяхме друга Дефне- делова, сдържана, умее да говори и да печели внимание, защити мъжа на живота си и каза какво мисли за Гало- като я искат нея, да ходят да си я търсят. Видях и как Йомер я гледаше- за пръв път според мене, с учудване и възхищение. Оная дефне, която щеше да си счупи краката да си пада от обувките, удари си главата в колата- въобще -Бръмбарчето Непохватко, и сега съвършено различна. Много се зарадвах да я видя такава.

Габи  Hug Мише  Hug Докато си напиша писанката, вие сте го написали също

Мдаааа и на мен тази сцена ми привлече много вниманието. Нямам търпение да я изгледам с пълен превод. Най-сетне ни показаха Дефне такава каквато я искахме - професионалист, сдържана и супер очарователна. Направо си беше идеален бизнес-партньор и спътник в живота едновременно.

# 641
  • София
Скрит текст:

Ама то освен тази сцена, тя знае, че ще се женят, а сега вече и с пръстен ще е Дефне, та вече ако се навира, направо много бялата ще е без никакъв морал Naughty Naughty

Скрит текст:
Аз все пак се надявам, че няма да се сдушат с Нера, а освен това и пръстена вече трябва да подейства за гитването й Naughty Peace

Все пак до сега чуваше намерения, но сега има и пръстен и вече белотата й ще изчезне, ако продължава да се натиска на сгоден мъж Naughty

Hug

Да, знае, ама едно е да знаеш, а съвсем друго е да видиш такова нещо. Crazy Тогава вече ти става ясно, че са един за друг. Heart Eyes Някак ти е пред очите.  Peace

А, да не забравя: на мен най-въздействаща ми беше сцената, в която я хваната за ръка и си тръгнаха след срещата. Blush Heart Eyes

# 642
Сега искам една такава сцена в следващият епизод - Йомко взима Дефне за ръчичка и отиват при Фериал и дават интервю за годежа си  newsm44 newsm44 newsm44

# 643
И мен ме изкефи Дефо на срещата  Sunglasses

# 644

newsm78  Нера пак се набърка къде не и е работа. Белосаната можеше да си подсмърча отстрани, ако тая лудата не я амбицира  Mr. Green А пък Нера си вкара автогол - сега Гало може да я изнудва да и помага да се съберат с Йомер, иначе ще каже истината на Йо. От друга страна, Дафа и беше казала, че ако се разделят с Йо, ще му разкаже истината. И сега Нерош в ролята на Боридановото магаре  hahaha  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт