След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Ааа мен сцената с Кориша и Синан ми е новата любима сцена Joy така съм се смяла с тях Joy
Просто тия епизод е комедия на макс и романтика естествено Heart Eyes

# 616
# 617
Ирка, много благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

И да питам нещо - тия копчета за ръкавели сега някой разгада ли ги по откъслечните моменти от юнската сватба? Имаме ли някаква следа или сме още в задънена улица?
  нали днес ги дадоха в началото  Peace Корай излезе и ги взе от колата...ама за кого са  Rolling Eyes Mr. Green

# 618
  • София
Изненадата Peace

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми или за Синан, или за Омер
Нера , каза кой се жени по напред за него били  Mr. Green
Ох, ама Синан и Суде как играят в началото  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620
# 621

А, Синан пак се държи като разглезено дете. На моменти ми напомня Суде - като нея се инати, че не може само Йомер да е прав, остава само да тропне с крак "искам пък"  Mr. Green

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Яска ще си изяде маската  hahaha hahaha hahaha
Яса била развлечение, ама обичал нея, Судето  ooooh!

# 623
  • Още у мъглата ...

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гъбака я беше сложила та олетях с вратата направо, като ги видях  Blush

Тук и двамата са страхотни, направо ти се изпълва сърцето, като ги гледаш Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy
Не може да си тръгнеш, ти си моята любима . Аз мисля само за теб. Обичам само теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бееее, припадам направо  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 624
  • Perla
Не разбрах обаче какво каза Дефне на оная делова среща, че толкова впечатли партньорите?

# 625
  • По света и в нас.
Момичета може ли да погледнете епизода на 2:03:24 Йомер прави същия поглед като в серията в която спа при Дафне и бяха в градината.Така ли е или аз си въобразявам?

# 626
# 627
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Баръш играе страхотно "страст". Явно му се удава. Peace

smile3521
Трябва да понаучи малко и Елка  Naughty Laughing Че тя с онзи Кит от къде да извади страст hahaha hahaha hahaha

Габи, ти сега да не искаш да кажеш, че Баръшко се е учил от кака си Гюспелина как се играе страст  Naughty
Не бееее, ама жените от мъжете се понаучават, та Елка не са я научили  Mr. Green
Абе оплетох малко конците, ама карай  Joy Joy Joy
Важното е, че Борко трябва да изкара страстта от таз червенокоска с извънкадърни тренировки Naughty Wink

# 628

Не разбрах обаче какво каза Дефне на оная делова среща, че толкова впечатли партньорите?

Каза, че Ф.Г. и е приятелка, но геният е Йомер и с това трябва да се съобразяват. Ако искат Гало, тя е там, тук е Ипликчи.....нещо такова, другото не можах да го хвана  Wink

# 629

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Счупих се като Фериал се обади да говори за Йо и Гало  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт