След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 526
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Още у мъглата ...
Баръш играе страхотно "страст". Явно му се удава. Peace

smile3521 Трябва да понаучи малко и Елка  Naughty Laughing Че тя с онзи Кит от къде да извади страст hahaha hahaha hahaha

# 601
  • Още у мъглата ...
Е, гледането тази вечер ми беше кошмарно... ooooh! ooooh! ooooh! Гледах последните минути на серията и то без звук...преинсталираха ми компа и сега нямам звук..уж, всичко е наред, а няма...ще се побъркам... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей сега ще го пуснат в нета и ще си го изгледаш на спокойствие с мишката Wink Hug
Габи, Hug Heart Eyes не мога си докарам звука... Sad Sad Sad само картинки не ми се гледат... ooooh! ooooh! ooooh!

hug hug spoko spoko

# 602
  • Още у мъглата ...
Ирчоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мнооого тенкю за превода  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 603
  • Perla

Тъй е, Мише! Много му се отдава! Хеле като стои срещу Елчинка, чак ушите му пушек вдигат от страст  Joy

Докато не съм забравила- благодаря на Ирка  newsm51 newsm51 newsm51

Макар и не толкова много, сцените си бяха супер. Е, повече гледахме Корай и Синан, ама без това не може.

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гъбака я беше сложила та олетях с вратата направо, като ги видях  Blush

Тук и двамата са страхотни, направо ти се изпълва сърцето, като ги гледаш Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy
Не може да си тръгнеш, ти си моята любима . Аз мисля само за теб. Обичам само теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
  • Perla
Скрит текст:

smile3521
Трябва да понаучи малко и Елка  Naughty Laughing Че тя с онзи Кит от къде да извади страст hahaha hahaha hahaha

Габи, ти сега да не искаш да кажеш, че Баръшко се е учил от кака си Гюспелина как се играе страст  Naughty

# 606
  • София

smile3521 Трябва да понаучи малко и Елка  Naughty Laughing Че тя с онзи Кит от къде да извади страст hahaha hahaha hahaha

hahaha Joy hahaha

Факт е, че е леко скована в тези сцени, но според мен Б. просто си е такъв тип човек. Виж, че той принципно гледа с премрежен поглед, усмивката му е някак гореща, все едно гледа и съблича с поглед. По интервюта съм забелязала, че флиртува с поглед, вероятно не е нарочно, такива сигнали излъчва. Laughing Една просто снимка пред магазин и ти се подкосяват краката. Laughing
Елка е притеснителна, скромна ....   Blush Heart Eyes

Ирка,  smile3525 newsm51 smile3525 за превода.

# 607
Ей заради това и как го изиграха съм съгласна да гледам всичките им други глупости  Heart Eyes  Heart Eyes

# 608
 Peace

Значи правилно днес бях спретнала това колажче  Heart Eyes Party Party Party

страхотно  Heart Eyes

Това, което й каза, е по-важно от "обичам те", защото тя знае какво значи този пръстен за него  Peace А пък момента с коляното, без да ги гледа някой като предния път, само заради нея, беше знак, че й поднася сърцето си завинаги  Peace Галантен, но и в плен на любовта, няма гордост, само ашк, ашк, ашк!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Peace  Heart Eyes  Изобщо не ми липсваше целувка и на мен  Mr. Green Те си казаха обичам те, два пъти си предлагаха...имаха интимни моменти...само това липсваше  Peace този така ценен пръстен за него  Heart Eyes

Heart Eyes

И тука Омер, как я гледаше също ми хареса тази сцена  Heart Eyes

Heart Eyes ...и момента с маската...абе цялата серия ми хареса на мен  Heart Eyes единствено гоненката на Синан и Корай ми дойде в повече  Confused

Това са семейните ценности на Ипликчи, ние ще ги дадем на този който се ожени първи
...
Те са за костюма на младоженеца

а сега де,Мерич продължава ни хвърля в чуденка кой ще е младоженецът...дали Синан,дали Йо...или пък самият Корай hahaha hahaha hahaha

Ирка,мн благодаря за превода  newsm51

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 00:00 от anitto

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥

Епизода

# 610
Ирка, много благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

И да питам нещо - тия копчета за ръкавели сега някой разгада ли ги по откъслечните моменти от юнската сватба? Имаме ли някаква следа или сме още в задънена улица?

# 611

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук и двамата са страхотни, направо ти се изпълва сърцето, като ги гледаш Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy
Не може да си тръгнеш, ти си моята любима . Аз мисля само за теб. Обичам само теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612

Много ми харесаха и двамата тук, много искрено беше  Heart Eyes

Ирка  newsm51, благодаря ти за превода  love001

# 613
  • По света и в нас.
Дур,не мога да ви стигна. Whistling

# 614
Скрит текст:

smile3521
Трябва да понаучи малко и Елка  Naughty Laughing Че тя с онзи Кит от къде да извади страст hahaha hahaha hahaha

Габи, ти сега да не искаш да кажеш, че Баръшко се е учил от кака си Гюспелина как се играе страст  Naughty
 hahaha hahaha hahaha и аз това си помислих...хванал си кака ,та да го отрака  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт