След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 122
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Последвах сигурно 300 профила за сериала, сега да видим ще има ли интересни неща или после трябва да си играя да ги махам hahaha hahaha hahaha

Хахаха е какво интересно искаш сега Joy
Ми някои пишат яки туитове ма  hahaha hahaha hahaha Та се спуквам от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha
По яки от на Кита  Shocked Joy
Него няма кой да го мине  Mr. Green

# 181
# 182
smile3521 Такааа и след тези снимки, кой ще повярва, колко Гупа обича Елчин  rotfImbo няма нормална жена, след такъв поглед на севгилито, да изпитва симпатии към обекта на неговите симпатии  Mr. Green
Ние  Mr. Green
Аз ви казах защо е сънувала Сървайвър  hahaha  иска да се бори с рижия тигър  hahaha  и да оцелее във връзката си  hahaha
Кат дежа вю й е тоя сън хаха
я да ви сложа и тази за сравнение на погледите от фръцльо  Mr. Green

# 183
Дидолинке  #2gunfire Joy

# 184
Скрит текст:
Голямо скачане Mr. Green с тоя рейтинг е нормално 2 ри сезон да има  Peace нищо неочаквано Laughing
Абе имахме нужда от потвърждение  Naughty Mr. Green Joy

Само рускинчетата да не са си го измислили и да ни попарят  Mr. Green
Ма няма как да изпуснат двойката дет направи такъв фурор Peace да не са луди Laughing
[/quote]РенкУ  Hug права си за това  Peace

# 185
ко ма  Mr. Green требваше леко да ви преземя  Joy Joy Joy виж че  същия поглед е вкарал и с Галоша ...ся ко съм виновна аз Mr. Green

# 186
ко ма  Mr. Green требваше леко да ви преземя  Joy Joy Joy виж че  същия поглед е вкарал и с Галоша ...ся ко съм виновна аз Mr. Green
rotfImao

# 187
Ама на Галоша е по сценарий, а другият извън  Peace просто си гледа Елка и се размазва  Crazy

# 188
Ама на Галоша е по сценарий, а другият извън  Peace просто си гледа Елка и се размазва  Crazy
айде айде,всичко е по сценарий  Mr. Green Joy Joy Joy

# 189
Ние кога литнахме,та вече ни и приземявате  Mr. Green

# 190
айде айде,всичко е по сценарий  Mr. Green Joy Joy Joy

Че тя откак се е появила избелената фръцльо си я гледа премрежано, пък после Дафа му виновна  Mr. Green

# 191
Не знам за Фръцльо, но рибката ми Фръцла ще гушне водораслото  Weary

# 192
Ние кога литнахме,та вече ни и приземявате  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy как кога ,днес цял ден бехте у облаците  Mr. Green

Верко,гледа ли Алишко  Simple Smile

# 193
Не знам за Фръцльо, но рибката ми Фръцла ще гушне водораслото  Weary
айййй,какво и стана Weary

# 194
Същото като на Голди и Блеки. Явно са дефектни и в един момент се случва това, както и да ги гледаш.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт