След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
И сега Синан и Йо на другия ден кат се скарат пак и ще делят фирмата сигурно хахаха
Накрая Шери ще станат Синан и Яса и Пасионис ще са Дефото и Йо  Mr. Green

# 646
  • София
Ох, какво се сетих .........  Joy hahaha Joy

Скрит текст:
Следете в туитър Кита сега, че да не извади някой годежен пръстен за баланс. Joy Joy Joy

# 647
  • Perla
Колкото и да ми е тъжно да го кажа- любимката ще остане- по- дълго, отколкото искаме. И аз отдавна подозирам, че Гало може да изманипулира Нера и да я направи съучастничка срещу Дефне. Помня думите на Исо, че злото дреме в човека. Та може да види избелената не чак толкова бяла, дори направо черна, но лошото е, че Мерич няма намерение да ни отърве от нея.

# 648

О, и мен. От кога чакам да я видя такава - самоуверена, умна, нахакана  Heart Eyes Ама Йомко как подплашено гледаше отначало, сигурно си мислеше тая моята фурия какви ли пак ще ги надроби  Joy  Joy  Joy

# 649
  • София
Колкото и да ми е тъжно да го кажа- любимката ще остане- по- дълго, отколкото искаме. И аз отдавна подозирам, че Гало може да изманипулира Нера и да я направи съучастничка срещу Дефне. Помня думите на Исо, че злото дреме в човека. Та може да види избелената не чак толкова бяла, дори направо черна, но лошото е, че Мерич няма намерение да ни отърве от нея.

И аз съм с подобно притеснение. Нера и Гало в тандем ще са опасни, а като прибавим и лудото Суде, става картинка и половина.

Много гаден характер има Суде, много. Не обичам такива хора, но ги има навсякъде.

# 650

Скрит текст:
Следете в туитър Кита сега, че да не извади някой годежен пръст за баланс. Joy Joy Joy

Уф, пепел ти на клавиатурата  Mr. Green Плюх си три пъти в пазвата и се завъртях три пъти, още какво да направя  hahaha  hahaha  hahaha

# 651
  • София

Скрит текст:
Следете в туитър Кита сега, че да не извади някой годежен пръст за баланс. Joy Joy Joy

Уф, пепел ти на клавиатурата  Mr. Green Плюх си три пъти в пазвата и се завъртях три пъти, още какво да направя  hahaha  hahaha  hahaha

Joy hahaha Joy

Хвърляй вода през рамо.

Hug

# 652
Фериал се обади и говори за Фикито  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
smile3521мдаааа и тя като Деврим ще е дълго в списъка на гост актьорите ,въпреки че за него нямам нищо против докато тази дразни страшно много

# 654
  • Varna
Обаче като се замисля -оставането и може да е и защото предвиждат втори сезон,което ме кара  да newsm44 newsm44 newsm44. Ако това е цената -ще я платя , ще я изтърпя някак ама само да мога да гледам Дефне и Йомер заедно по-дълго време.

# 655

Скрит текст:

Joy hahaha Joy

Хвърляй вода през рамо.

Hug

Ако трябва и чесън ще сложа на монитора другия път - срещу избелен тандем ... пу пу пу да не чуе дяволчето  Praynig

# 656
  • София
smile3521мдаааа и тя като Деврим ще е дълго в списъка на гост актьорите ,въпреки че за него нямам нищо против докато тази дразни страшно много

На мен Деврим и като актьор ми харесва много. Blush

Тя затова се газира Дафне. Peace

# 657
  • По света и в нас.

И аз съм с подобно притеснение. Нера и Гало в тандем ще са опасни, а като прибавим и лудото Суде, става картинка и половина.

Много гаден характер има Суде, много. Не обичам такива хора, но ги има навсякъде.

Ако Нера стане комбина с  Галото,то деде ще си поиска ключа от нея и туко виж го дал на баба Тюркан. Joy Joy Joy

# 658
  • Още у мъглата ...
Честно казано в момента изобщо не ми се мисли и не искам да мисля за Гало Laughing Peace
В епизода имаше няколко страхотни и чакани от нас моменти с ДЕфмерчетата: "обичам те" на Йомко в очите на Дефне, деловата Дефне и гордостта на Йомко, представянето от страна на Йомко на годеницата си пред бизнес партньорите и разбира се последната сцена - пръстенът на ръката на Дефне, че хич не ми се разваля настроението с патката поне днес и утре  Laughing Party Party Party

И не на последно място удоволствието от играта (може и да не е игра, ще видим Mr. Green) на Баръш и Елка  Crazy Crazy Crazy
Така че на онази смотла й бия игнор Naughty

# 659

Сгоден съм за най-прекрасната жена на света  Heart Eyes

Дефне Топал е любовта на живота ми  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт