След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Скрит текст:
Колкото и да ми е тъжно да го кажа- любимката ще остане- по- дълго, отколкото искаме. И аз отдавна подозирам, че Гало може да изманипулира Нера и да я направи съучастничка срещу Дефне. Помня думите на Исо, че злото дреме в човека. Та може да види избелената не чак толкова бяла, дори направо черна, но лошото е, че Мерич няма намерение да ни отърве от нея.

И аз съм с подобно притеснение. Нера и Гало в тандем ще са опасни, а като прибавим и лудото Суде, става картинка и половина.

Много гаден характер има Суде, много. Не обичам такива хора, но ги има навсякъде.

Ако Нера стане комбина с  Галото,то деде ще си поиска ключа от нея и туко виж го дал на баба Тюркан. Joy Joy Joy

Joy Joy hahaha

А, да не би дядото да си е поискал обратно ръкавелите и да се жени за Тюркан? Joy

# 662
  • София
Честно казано в момента изобщо не ми се мисли и не искам да мисля за Гало Laughing Peace
В епизода имаше няколко страхотни и чакани от нас моменти с ДЕфмерчетата: "обичам те" на Йомко в очите на Дефне, деловата Дефне и гордостта на Йомко, представянето от страна на Йомко на годеницата си пред бизнес партньорите и разбира се последната сцена - пръстенът на ръката на Дефне, че хич не ми се разваля настроението с патката поне днес и утре  Laughing Party Party Party

И не на последно място удоволствието от играта (може и да не е игра, ще видим Mr. Green) на Баръш и Елка  Crazy Crazy Crazy
Така че на онази смотла й бия игнор Naughty

Сцената в дискотеката беше много силна. Heart Eyes

За Баръш и Елка не смея да се надявам (не, че не искам). Blush Явно наистина са много, много добри в работата си. Peace

# 663
  • Още у мъглата ...

Мерича се изложи тук Naughty Mr. Green Трябваше да направи конферентна връзка и с Из от Италия и тройката да е пълна  Naughty Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 664
  • Още у мъглата ...
Честно казано в момента изобщо не ми се мисли и не искам да мисля за Гало Laughing Peace
В епизода имаше няколко страхотни и чакани от нас моменти с ДЕфмерчетата: "обичам те" на Йомко в очите на Дефне, деловата Дефне и гордостта на Йомко, представянето от страна на Йомко на годеницата си пред бизнес партньорите и разбира се последната сцена - пръстенът на ръката на Дефне, че хич не ми се разваля настроението с патката поне днес и утре  Laughing Party Party Party

И не на последно място удоволствието от играта (може и да не е игра, ще видим Mr. Green) на Баръш и Елка  Crazy Crazy Crazy

Даааа, това е сцената с "обичам те" на Йомко Heart Eyes Heart Eyes

# 665
Скрит текст:
Колкото и да ми е тъжно да го кажа- любимката ще остане- по- дълго, отколкото искаме. И аз отдавна подозирам, че Гало може да изманипулира Нера и да я направи съучастничка срещу Дефне. Помня думите на Исо, че злото дреме в човека. Та може да види избелената не чак толкова бяла, дори направо черна, но лошото е, че Мерич няма намерение да ни отърве от нея.

И аз съм с подобно притеснение. Нера и Гало в тандем ще са опасни, а като прибавим и лудото Суде, става картинка и половина.

Много гаден характер има Суде, много. Не обичам такива хора, но ги има навсякъде.

Ако Нера стане комбина с  Галото,то деде ще си поиска ключа от нея и туко виж го дал на баба Тюркан. Joy Joy Joy

Joy Joy hahaha

А, да не би дядото да си е поискал обратно ръкавелите и да се жени за Тюркан? Joy
Joy Joy Joy Joy ще е голям майтап ...и без това Нихан я подпитваше   за това когато бършеха прозорците  Mr. Green

# 666
  • София
Скрит текст:

Даааа, това е сцената с "обичам те" на Йомко Heart Eyes Heart Eyes

Даже не толкова думичките, колкото начинът, по който Йо я спря и я притисна към себе си. Heart Eyes

# 667

Разгеле Тето  Hug
Ан тъй Joy нема стеняш  hahaha
Тя вече не е толко важна хаха пък и никога не е била Joy

Да си се радваме на Елб..ааа Дефмерите хахах

# 668
  • Още у мъглата ...
И сега Синан и Йо на другия ден кат се скарат пак и ще делят фирмата сигурно хахаха
Накрая Шери ще станат Синан и Яса и Пасионис ще са Дефото и Йо  Mr. Green

Супееер, аз от кога го чакам това  Party Party Party Ще избият рибата отвсякъде нашичките Naughty

# 669
# 670
  • Още у мъглата ...

Разгеле Тето  Hug
Ан тъй Joy нема стеняш  hahaha
Тя вече не е толко важна хаха пък и никога не е била Joy

Да си се радваме на Елб..ааа Дефмерите хахах

Joy Joy Joy Party Party Party
Днес няма да стеням Naughty Party Party

# 671
  • София
Като цяло Мерич забърква кашата т.е. вероятно се подготвя за втори сезон. Peace

Скрит текст:
Да не стане само като в онази сцена с момиченцето, което така и не видяхме на тази възраст. Joy Като се сетя колко се чудихме, а то накрая нищо не излезе от тази сцена. Joy hahaha Joy

# 672
И сега Синан и Йо на другия ден кат се скарат пак и ще делят фирмата сигурно хахаха
Накрая Шери ще станат Синан и Яса и Пасионис ще са Дефото и Йо  Mr. Green

Супееер, аз от кога го чакам това  Party Party Party Ще избият рибата отвсякъде нашичките Naughty

Party Party Party

# 673
  • Още у мъглата ...

Сладурка  Heart Eyes Heart Eyes
Да няма нещо томбола/игра за стикове и Елидор newsm78

# 674
  • Още у мъглата ...
Като цяло Мерич забърква кашата т.е. вероятно се подготвя за втори сезон. Peace

Скрит текст:
Да не стане само като в онази сцена с момиченцето, което така и не видяхме на тази възраст. Joy Като се сетя колко се чудихме, а то накрая нищо не излезе от тази сцена. Joy hahaha Joy

А пък ние искаме 2-ри сезон  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт