След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 480
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Честно казано в момента изобщо не ми се мисли и не искам да мисля за Гало Laughing Peace
В епизода имаше няколко страхотни и чакани от нас моменти с ДЕфмерчетата: "обичам те" на Йомко в очите на Дефне, деловата Дефне и гордостта на Йомко, представянето от страна на Йомко на годеницата си пред бизнес партньорите и разбира се последната сцена - пръстенът на ръката на Дефне, че хич не ми се разваля настроението с патката поне днес и утре  Laughing Party Party Party

И не на последно място удоволствието от играта (може и да не е игра, ще видим Mr. Green) на Баръш и Елка  Crazy Crazy Crazy
Така че на онази смотла й бия игнор Naughty

Сцената в дискотеката беше много силна. Heart Eyes

Даааа, това е сцената с "обичам те" на Йомко Heart Eyes Heart Eyes

Даже не толкова думичките, колкото начинът, по който Йо я спря и я притисна към себе си. Heart Eyes

Дааа, а и тя притихна, сърцето й спря Heart Eyes, но все пак реши да си тръгне Confused

# 676
  • Още у мъглата ...

Сгоден съм за най-прекрасната жена на света  Heart Eyes

Дефне Топал е любовта на живота ми  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Е как да не ги обичаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Честно казано в момента изобщо не ми се мисли и не искам да мисля за Гало Laughing Peace
В епизода имаше няколко страхотни и чакани от нас моменти с ДЕфмерчетата: "обичам те" на Йомко в очите на Дефне, деловата Дефне и гордостта на Йомко, представянето от страна на Йомко на годеницата си пред бизнес партньорите и разбира се последната сцена - пръстенът на ръката на Дефне, че хич не ми се разваля настроението с патката поне днес и утре  Laughing Party Party Party

И не на последно място удоволствието от играта (може и да не е игра, ще видим Mr. Green) на Баръш и Елка  Crazy Crazy Crazy

Сцената в дискотеката беше много силна. Heart Eyes

Даааа, това е сцената с "обичам те" на Йомко Heart Eyes Heart Eyes

Даже не толкова думичките, колкото начинът, по който Йо я спря и я притисна към себе си. Heart Eyes

Дааа, а и тя притихна, сърцето й спря Heart Eyes, но все пак реши да си тръгне Confused

Много силен момент и за двамата. Много. Heart Eyes Големи актьори. Peace

Като цяло Мерич забърква кашата т.е. вероятно се подготвя за втори сезон. Peace

Скрит текст:
Да не стане само като в онази сцена с момиченцето, което така и не видяхме на тази възраст. Joy Като се сетя колко се чудихме, а то накрая нищо не излезе от тази сцена. Joy hahaha Joy

А пък ние искаме 2-ри сезон  Party Party Party

И аз искам, въпреки локумите, които ще се разтягат. Просто ми се гледат Баръш и Елка заедно на екран. Blush Heart Eyes

# 678
  • Perla

Разгеле Тето  Hug
Ан тъй Joy нема стеняш  hahaha
Тя вече не е толко важна хаха пък и никога не е била Joy

Да си се радваме на Елб..ааа[/b] Дефмерите хахах

Верче, за оранжевото  Peace Peace Peace Peace Peace
 И за всичко останало от тебе и Габи! в поста!

Лека, момичета! Отивам да сънувам Елбарите!!!!! Hug

# 679
И сега Синан и Йо на другия ден кат се скарат пак и ще делят фирмата сигурно хахаха
Накрая Шери ще станат Синан и Яса и Пасионис ще са Дефото и Йо  Mr. Green

Супееер, аз от кога го чакам това  Party Party Party Ще избият рибата отвсякъде нашичките Naughty

Аз пък си мисля, че Дениз ще предложи на Суде акциите си и тя ще стане съдружник на Яса. И това да подтикне Яса да се откаже от Шери и да се върне в Пасиониса. Да се съберат четиримата ни любимци в една фирма и да ги видя тогава Суде и Дениз  Joy Joy Joy

# 680
Скрит текст:
И сега Синан и Йо на другия ден кат се скарат пак и ще делят фирмата сигурно хахаха

Супееер, аз от кога го чакам това  Party Party Party Ще избият рибата отвсякъде нашичките Naughty

Аз пък си мисля, че Дениз ще предложи на Суде акциите си и тя ще стане съдружник на Яса. И това да подтикне Яса да се откаже от Шери и да се върне в Пасиониса. Да се съберат четиримата ни любимци в една фирма и да ги видя тогава Суде и Дениз  Joy Joy Joy

Ще кажа и аз като Габи - тази вечер, че и утре, е на Йомер и Дефне, останалите - Нера, Суде, Яса, Синан, белосаната, ще ги мисля след това, не ща да ми се мотат из ума сега   Laughing То не стига, че Кориша с  неговите газове им развали красивата вечер, ами и тия сега да ме дразнят - хич няма им се дам  Naughty

# 681
Страхотна игра на Баръш. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 682
# 683
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Ще кажа и аз като Габи - тази вечер, че и утре, е на Йомер и Дефне, останалите - Нера, Суде, Яса, Синан, белосаната, ще ги мисля след това, не ща да ми се мотат из ума сега   Laughing То не стига, че Кориша с  неговите газове им развали красивата вечер, ами и тия сега да ме дразнят - хич няма им се дам  Naughty

Ан така, Диде   Heart Eyes  Hug Да отпуснем малко душичките със сладурковците ни  Heart Eyes Party Party Party

Лека на лягащите  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 684
Халла халла радвайте се на епизода днес,утре му мислете Joy

Аааа смея се като идиот с Кориша и Синан хахахах вече 4-ти път го гледам хахах
Гьобек марул Joy Joy

# 685
Оная лелка пред хотела говореше от наше име на Елбар   Mr. Green

# 686
  • Още у мъглата ...
Оная лелка пред хотела говореше от наше име на Елбар   Mr. Green

Аха, аха  smile3521

# 687