След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен не е Дефне, моите разсъждения са такива . И мисля, че е не е тяхната сватба.
А Синан, много наистина смотан го направиха, такъв шамар щях му врътна на танца със Суде, ако бях аз  ooooh! Амен щеше да я целуне, така се бяха допрели, като и дава такива сигнали с тяло как да се откаже от него я  ooooh!
И тия журналя като снимаха, не видяха ли наш Омер къде отиде, и кого прегърна, кьорави ли са. Уж журналисти и всичко трябва дебнат  Crossing Arms

# 736

И тия журналя като снимаха, не видяха ли наш Омер къде отиде, и кого прегърна, кьорави ли са. Уж журналисти и всичко трябва дебнат  Crossing Arms
Да бе и мен това ме подразни  ooooh! Joy

# 737
Здравейте!
Първо благодарности за превода на Ирка! Безценна си! bouquet
Да споделя нещо, което четох скоро при рускините. Едната от актрисите, която играе или Нериман или Галоша е казала, че феновете ще я заобичат, защото щяла да застане на страната на Йомер и Дефне. Това може да послужи за успокоение. Само че и те не стигнаха до ясна позиция, коя е точно Simple Smile Като видях как Галоша нарочно се примъкна плътно до Йомер, когато ги снимаха журналистите, малко се съмнявам да е тя.
И наистина какви са тези журналисти дето не последваха Йомер, за да видят къде избяга след такъв важен въпрос! Иначе сцената след това беше най-силна според мен, дори по-силна от тази с пръстена.

# 738
# 739
  • Perla

Да ви кажа, че за мене тази сцена е май фаворит! Защото исках да видя точно такава Дефне и такъв Йомер!
 А сватбата, която ни показват,  мисля, че е голяма манипулация. Просто не ми го побира умът как два месеца преди финала ще ни показват какво ще се случи, при положение че всички чакаме дефмерска сватба. И дори преди седмица единият, който в туитър коментира сериите, предвиди втория сезон- на сватбата истината излиза наяве, Дефне не издържа, бяга от сватбата и заминава за чужбина- бременна! Ето я типичната история. През цялото време Мерич държи да я смятаме за нестандартна. Не мисля, че би си позволила такъв предвидим финал. Нещо друго е, но ще видим какво.

# 740
# 741

Ирка  Hug, страхотна  си  love001 Наистина сцената те е хванала за гърлото  Heart Eyes

И сега здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug
Казах, че днес няма да се занимавам с други, освен с Дефмер, но ме провокирахте със Синан. Кой знае защо, не съм разочарована от поведението му, просто го очаквах. Той наистина ще ме изненада, ако поне веднъж не залита от крайност в крайност като пиян моряк  Mr. Green Ама сега още предъвквам Дафа и Йомко, та по-късно ще се върна към него, Нера, белосаната и Дениз и Суде. Въпреки че на първо четене серията беше пълна с безсмислени пълнежи, струва ми се, че Мерич ни заложи доста интриги  newsm78

# 742
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug абе направо ме отвя тая сцена  Mr. Green
Смятам проект даже да задействам с клипарка нещо  Thinking

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥

За мис Селфи е конкурса  Peace ако спечелиш ще получиш роля в сериала (като статист предполагам, ама пак е нещо) Mr. Green

# 744
Дефото как се спече, че е по халат като почука той. Все едно не я е виждал и без  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 745
Дефото как се спече, че е по халат като почука той. Все едно не я е виждал и без  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Е, трябва и време.........и практика, за да свикне с тази мисъл  Joy  Joy  Joy

# 746
Свикне Дефнето няма къде да ходи.
Ама са ми толкова готини и сладки  Crazy Crazy Crazy

# 747

Общи условия

Активация на акаунт