"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
След като този секс мина от ред, време е за секса между Стилянова и Захариев!
Според мен секс м/у Стелиянова и Захариев изобщо няма да има, защото тя не иска това. Според мен целта й е единствено да го оплете в мрежите си, да го накара да хлътне, за да си подсигури протекцията му. Изобщо, ама изобщо не цели да му става реално любовница... Пуска му на час по лъжичка, колкото да му поддържа интереса - днес кино, утре целувчица. Е, ако е заложено нещо голямо за кариерата й, може пък и да му пусне, знам ли. Ама не щото много я кефи дъртака...

# 586
Прави ми впечатление, че Калин и Алекс ползват обикновени телефони. И докато за Василев някак си се връзва , то за Калин ми се струва странно и той да е над нещата.

Не е въпросът дали си над нещата, съвсем друга е причината. Много хора си държат на обикновените телефони, ако са им работни. Мъжът ми много си дължи на обикновения телефон, точно заради работата. Купува си хубави обикновени телефони през няколко години, защото са по-сигурни.
Дори съм виждала служители в мобилните оператори   да говорят служебно по обикновени телефони, защото говорят много.

# 587
Калин е един тип човек, Сашо - съвсем друг.
А относно Биляна, колкото и еднотипно да е изражението й при различни ситуации, все пак много добре се вижда как тя реагира с одобрение на всичко, което прави или казва Сашо. Явно той й действа като балсам на душата и при това положение е разбираемо,  че тя го търси постоянно да разрешава дилемите й. Калин е по-повърхностен и предпочита да заобиколи проблема, вместо да застане фронтално към него, докато у Сашо има повече дълбочина - очите му изразяват това много добре.

Лично на мен Сашо ми харесва как се държи в сцените с Биляна. Явно тя го привлича много и е неговата сродна душа. И няма само някакво физическо привличане между тях. Той съумява да й даде и приятелство, което явно й е много нужно в този момент. Всъщност Биляна е едно много самотно непораснало момиче, което има нужда от близък човек, който да я обича и да я разбира. От майка си тя не е получила много любов, а баща й, като мъж под чехъл, също не би могъл да й даде кой знае каква сигурност и закрила в семейството. Намерила си е и приятел - Калин, който я третира по познатата схема и тя се усеща отново хваната в капан, който не й позволява да порасне и да се изяви като личност. Явно Сашо е нейният човек и всяка крачка, която прави за да избяга от него ще е грешка. В този смисъл нещата между тях са предопределени. Останалите явно ще трябва да се примирят с този факт и да го приемат.

# 588
Телефонът на Калин и на мен ми прави впечатление от известно време. В началото беше този старичкия, когато показваше смс-а на Александър беше някакъв смартфон (май), сега пак е този.

Съгласна съм, че не му се връзва с образа.

# 589
  • Sofia
Служебните телефони често се раздават от фирмите, в случая може да е от болницата. И често не са смартфони.
Само да отбележа, че и аз имам стар телефон за единия си номер - говоря много и смартфонът ми изобщо не може да издържи цял ден служебни разговори. За батерия разчитам на стария.

# 590
Йоана Буковска, д-р Стилянова и Наталия са в Събуди се. Хванах към края интервюто. Наталия разказа, че шамарът не е бил в първоначалния сценарии, но после казала на сценариста, че ако на нея мъж ѝ каже такова нещо, няма как да не получи шамар и той се съгласил. Но д-р Василев не знаел за шамара в сценария  Grinning
Представям си какво е да ти ударят един шамар така неочаквано  Mr. Green

# 591
  • София
Представям си какво е да ти ударят един шамар така неочаквано  Mr. Green

А то си беше и доста як шамар  Joy

# 592
За мен най-якият бг кино шамар (при това също съвсем импровизиран), който едновременно буди в мен смях, жал към ударения и разбиране към удрящия е във Вилна зона; Катя Паскалева и Ицко Финци.

# 593
  • Варна
Абе не е лесна работа да удариш хубав, звучен и ефектен шамар. Пробвала съм - не става като по филмите, ама хич... Явно и затова майсторлък си требе...  Wink

# 594
  • ES
А относно Биляна, колкото и еднотипно да е изражението й при различни ситуации, все пак много добре се вижда как тя реагира с одобрение на всичко, което прави или казва Сашо. .....
Ама не го послуша и направи евтаназия на болния от рак.

# 595
И аз се сетих за "Вилна зона".В едно интервю Ицко Финци каза,че е получил комоцио от  шамара на Катя Паскалева.

# 596
Здравейте момичета! Hug
Загледах "Откраднат живот",ама нещо като че ли не ми достига-хем го гледам,хем цъкам,че това или онова не ми се харесва.Затова потърсих тема в мамата и разгеле намерих.Поизчетох последните страници  и виждам,че не съм сама в някои от неодобренията  си за филма.Обаче продължавам да гледам,значи ,викам си ,има и достойнства сериалчето.На мен,да си кажа честно ,Алекс твърде ми допада и като персонаж и  като игра.Биляна също ми харесва-неориентирана,малко завеяна и опулена,но момиче с вътрешен заряд.Това,което тя направи с болния от рак,много малко лекари могат да направят,много малко! ShockedХаресвам и Виолета Захариева-хиена,истинска хиена,ръфа де що срещне.Общо взето мисля,че актьорската игра е доста добра...Не ми се харесва това,че драмата сред персонала е повече от медицинския екшън. Mr. Green
Вярвам, няма да имате нищо против ,отвреме на време да споделям моите" радини вълнения"тук при вас!  Hug Hug Hug

# 597
  • София
Радина Думанян - най-добрата на джага

http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/radina_dumanyan__nay … zhaga-330583.html

Заснемането на първия български лекарски сериал "Откраднат живот" приближава финалната права. Това разкриха от кухнята на филмовата поредица по Нова. С 48-те си епизода продукцията стана с най-дългия първи сезон у нас. В началото снимките продължават по 14 часа, а за целта са били впрягани 2 екипа. Сега обаче положението е по-спокойно и актьорите работят не повече от 10 часа. Това разнообразява и почивките им. В стаята за отмора, където звездите си правят кафе или дремват за кратко, има и джага. Най-запалени по играта са Александър Алексиев и Димо Алексиев. Овациите обаче най-често печели младата актриса Радина Думанян, която се представя повече от достойно на мини футбол.

Когато пък имат свободно време, актьорите тичат през задния вход на болницата "Свети Кирил", която служи за декор, за да се попекат на... покрива й. За да стигнат до върха на сградата, те се изкачват по мобилна стълба. Там Алек най-често прави физическите си упражнения, за да се поддържа във форма.

Макар че работата по сериала е изтощителна за екипа, актьорите споделят, че се чувстват като голямо семейство. Често може да се види как в кратките си почивки си помагат един на друг. Дават си съвети как да научат репликите по-бързо и как да изиграят ролите си. Не се чувстват като конкуренти, а като приятели.

Никой от екипа не издава дали ще има втори сезон на сериала. Може би защото не се знае какво ще се случи до края на настоящата поредица. "Откраднат живот" се върти по "Нова телевизия" от вторник до четвъртък от 20 часа вечерта.

# 598
Все още си нямам любим герой  в този сериал. В началото това беше Захариев, но много му разводниха образа с тия тийнеджърски трептежи.

П.С. Каква мислите ще е историята между  Наталия  и брат й?

# 599
  • Разпиляна във въображението
Все още си нямам любим герой  в този сериал. В началото това беше Захариев, но много му разводниха образа с тия тийнеджърски трептежи.

П.С. Каква мислите ще е историята между  Наталия  и брат й?

По-интересна от основната сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт