"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Хубаво усмихнато момиче, но сценарият май не предвижда тя да се засмее широко, поне в 20 серии не успя.
Точно за това не съм съгласна, когато някой каже, че Радина е бурсук. hahaha Биляна - да, Радина не е. Peace
Нали и тя самата в онова интервю с Алекс Алексиев каза, че въобще не разбира Биляна. Crossing Arms Crossing Arms

# 571
Ама тя самата не желае нито да говори,нито да сподели,нито да тъгува с Калин..Значи,той можеше и да реагира по друг начин,да каже и други неща,но тя единствено се цупи и фръцка в негово присъствие,и то е така още от началото на филма. Peace Ясно де,че такъв е сценария,ама все пак..

А иначе можеше да извика Сашо в мазето.Тук тя изяви желание да поговори с него за случилото се.Според мен не толкова,че той я разбира по - добре,колкото,че мнението на човека,в когото си влюбен винаги ти се струва правилно.

Разсъждавам си просто...

# 572
 Peace Това  ,че критикуваме сериалчето , не означава ,че не ни е интересно , явно  ни се иска  като е българско , да е добро  Praynig Който е чувствителен , да не чете критиките  Naughty
Установих , че  промо-епизодите са доста по-добри от самите  епизоди  newsm78 Дали  имат различен сценарист  Joy

# 573
Абе, що го изкарвате нисък Сашето, не е. Дария е висока 178см, на токове е маалко по-висока от него, а токовете й не са никак ниски. Значи е около 180см Сашко, кво му е ниското, жените около него са високи.
Ама да, то на много от бг-мамите мъжете им нали са все над 190см, кво се чудя  tooth

# 574
  • София
Абе, що го изкарвате нисък Сашето, не е. Дария е висока 178см, на токове е маалко по-висока от него, а токовете й не са никак ниски. Значи е около 180см Сашко, кво му е ниското, жените около него са високи.
Ама да, то на много от бг-мамите мъжете им нали са все над 190см, кво се чудя  tooth
Хич не чуди hahaha Пък всяка втора жена в България е над 170, нали така Joy

# 575
  • София
По-скоро е слабоват и оттам изглежда по-нисък. А Радина/Биляна не е от ниските.
ММ е 1,86 или 1,88, та вече съм свикнала да гледам нагоре и повечето мъже ми малеят  Joy Честно!
Аз съм 1,62, признавам.

# 576
Абе, що го изкарвате нисък Сашето, не е...
hahaha Преди време  бях  доста  разочарована , като излезе  някаква статийка  с показан ръста на Силвестър Сталоун , Кърт Ръсел и т.н. Те май повечето артисти  в Л.А. са около 162-167 , явно  ги групират с по-ниски мацки .Шварци и Долф Лундгрен са по-височки .
Билянка  явно трябва да е точно такава - мамино  детенце , неориентирано , учило медицина , защото така е казала мама  Twisted Evil До сега всичко и е било на автопилот  и сега това със Сашко  не и е планирано и и харесва , да видим само дали  ще устиска на напора  или ще се откаже newsm78 .

# 577
Сталоун е висок 177см, Кърт Ръсел - 180, ама това са си ЖуЖета за някои жени. Flutter
В IMDB има даден и ръст, аз на статии не вервам. Mr. Green

# 578
Биляна не търси утеха от Калин, вече нищо като че ли не иска от него или с него, но не й стиска да го напусне все още.

# 579
Майкя й ще получи удар - пищна сватба организира, а Бибето шсъ откаже, вероятно. И то в деня на сватбата, разбира се.  Mr. Green Най-късно в деня преди сватбата ще каже на Калин това, дето го дадоха в промото - Не искам да се женим.

# 580
Като си говорим за сватба - е как я организираха за 2 седмици бе?! Преди епизод-два даже не знаеха коя ще е датата  Laughing

# 581
Като си говорим за сватба - е как я организираха за 2 седмици бе?! Преди епизод-два даже не знаеха коя ще е датата  Laughing
И аз се чудя как дръпнаха толкова бързо с тази сватба?.. newsm78
Не ми се вярва точно пред олтара да го зареже, това вече е прекалено клише. Но скандала, натиска и заплахите от майка и ще са огромни! Naughty

# 582
  • София
Не знам дали е от актьорска игра (можене) или от сценарий, но нещата изобщо не се получават ама изобщо. Между Биляна и Василев имам предвид. Нямам никакво усещане за привличане, не го играят както трябва и двамата особено Радина.
А измисления образ на Биляна е ужасяващ. Само някоа много добра актриса би го спасила по някакъв начин с играта си, Радина не става. Само с пулене не се получават нещата. Едва ли има режисьор, който да казва на водещия си актьор: ''Пули се в камерата независимо каква е емоцията, която трябва да предадеш'' Просто толкова си може...

# 583
Прави ми впечатление, че Калин и Алекс ползват обикновени телефони. И докато за Василев някак си се връзва , то за Калин ми се струва странно и той да е над нещата.
 Но това са подробности....Гледам си сериала ,има си пропуски , но все пак наистина разкрива лайняната ни здравна система. Предната година ми се случи да ме лекуват специализанти (за различни проблеми).  Подхождах с недоверие и винаги търсих след това и второ мнение от някое  светило. Може да е съвпадение, но младите лекари бяха сложили вярна диагноза и правилно лечение. Освен това бяха много мили , отговаряха ми на всички въпроси  -направо се чувствах ,че все едно съм в нормална държава. А когато се случеха старите доктори на смяна-хайде пак в реала. Това по повод , че докторите не обясняват и не се отнасят добре с пациенти. Новото поколение медици се е учило доста  от Спешното и Анатомията на отношение към пациентите. Жалко, че бягат навън....

# 584
  • Ню Йорк
Не знам дали е от актьорска игра (можене) или от сценарий, но нещата изобщо не се получават ама изобщо. Между Биляна и Василев имам предвид. Нямам никакво усещане за привличане, не го играят както трябва и двамата особено Радина.
А измисления образ на Биляна е ужасяващ. Само някоа много добра актриса би го спасила по някакъв начин с играта си, Радина не става. Само с пулене не се получават нещата. Едва ли има режисьор, който да казва на водещия си актьор: ''Пули се в камерата независимо каква е емоцията, която трябва да предадеш'' Просто толкова си може...

Мда, голямо пулене пада.

Общи условия

Активация на акаунт