"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Ню Йорк
Много ме разнежи сцената с Биляна и Василев. Създава пагубно усещане за страдание по невъзможната любов. Сладки ми бяха!

Да бе, още малко Ромео и Жулиета  ooooh!  Пълни глупости. Нищо невъзможно няма в тяхната любов, ама Билянка е свикнала на охолен живот и не си представя на една заплата да кара.

# 256
Че колко да е скъпа колата, щом парите се побират в плик. Пачка столевки са 10000 лева.
Тази точно, чисто нова с кожен салон е между 60 и 80 хил. лв. По- скъпи са от БМВ. Peace
Базов модел около 50 хил. лв. всеки тунинг покачва яко цената.

# 257
аз сега изгледах днешната серия - оставам драматичните моменти настрана, ама..Наталия не пуснала на Калин?!:)  Laughing

# 258
  • София
В плика може да е била сумата в евро. При банкноти от 500Е - са по-малко от 100 бр. и плика би бил тъничък.

# 259
Че колко да е скъпа колата, щом парите се побират в плик. Пачка столевки са 10000 лева.
Тази точно, чисто нова с кожен салон е между 60 и 80 хил. лв. По- скъпи са от БМВ. Peace
Базов модел около 50 хил. лв. всеки тунинг покачва яко цената.
Пак ни излъгаха. Няма как в плик за писмо да натъпчат 7-8 пачки.

# 260
# 261

Сцената в стола, докато ядяха Сашо и Калин и Наталия предложи да подпишат фиктивно, беше много готина. Joy
Да, готина беше, Сашо не спря да дъвче... Laughing Laughing

# 262
  • Тра-ла-ла
Сцената в стола, докато ядяха Сашо и Калин и Наталия предложи да подпишат фиктивно, беше много готина. Joy
И един макарон виси от устата на Сашо Laughing

# 263
Ох това бил Низамов! Аз до преди малко спорех, че е Емил Емилов, хубаво е, че не се обазаложих  Embarassed
Joy Емил Емилов е много красив спрямо Жоро Низамов  Joy Прилича ми на Касъл (Нейтън Филиън), много. Blush
Аа, друго се сетих - Емил Марков/Захариев хареса ли ви с натуралната си прическа?  Joy Без лимба. Joy

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 00:10 от Ензим

# 264
  • София
И един макарон виси от устата на Сашо Laughing
Аз не можах да заплача в днешната серия (май само на една съм подсмръквала досега), обаче се смях много с макароните на Сашо и това твърдо "да". Joy Joy Joy

П.П. Низамов ми е крайно неприятен - като го видях, започнах да върша всичко възможно, докато мине сцената с него. Naughty

# 265
Аз сефте започнах да наваксвам със сериите, та ми се иска да ви попитам, някъде съществува ли пълната актьорска листа - заедно с второстепенните роли на сестрите? newsm78  Марта Вачкова - ясно, но другите старши от къде са ги изровили? newsm78
... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия. Това го няма в никой съвременен екип, още по-малко, сестрите да си говорят помежду си на "Вие" сестра Еди коя си, примерно.  Shocked Не знам, може и да се променя това в последствие, но до 7 епизод, ролята на сестрите е супер идиотска, понеже  са представени не като значими асистенти на лекарите, а като клюкарки и мръсници, което пък, не ме и изненадва много, щото това вЕрно е най-ш****а  и най-наритвана професия и голяма част от общественото мнение си е такова, колкото и в действителност нещата да стоят различно - лично мнение.  Sunglasses
Другият сериал, "Дървото на живота", който е продуциран от същата компания и в основата му стоят повечето създатели на "Откраднат живот", ми хареса в пъти повече...Но, вероятно ще продължа да  гледам и този, защото  гледам българските сериали по принцип...още от времето на "Хотел България" #Crazy Simple Smile

# 266

Миро, да, както казах и преди - не просто наивен, а полуидиот го изкарват. От колко серии се чудим вече какво всъщност иска майката, която си продаде бебето... Whistling

Според мен майката не иска бебето, а ще изнудва семейството за пари.

# 267
  • Пловдив
Абе никой не каза ...харесвате ли новата прическа на доцента Mr. Green Още от миналата серия е с нея,а чак снощи Стилянова му честити Laughing

И той от де намери толкова пари Thinking

# 268
Мен па тая сцена в стола ми беше адски нелепа, ай се оженим, щото не е хубаво кума и кумата да не са женени. Моля, я пак... да преминем в настоящия век, може би?!? Супер безсмислена тъпотия изсмукана от не знам къде. hahaha

Захариев без лимба ми е една идея по-приятен на вид, а по характер ми е няколко пъти по-приятен от лицемерното старче Генадиев.

Продължавам да си мисля, че майката няма да иска пари, въпреки че тази линия не ми интересна, "какво ще иска майката", по-скоро очаквам да се разплете бизнесът на Захариеви (от Миро!?!) и там как ще се развият нещата, дали ще има последици за някого.

# 269
  • Пловдив
А за какво беше сцената в операционната с двамата "братя"  newsm78 Що Генадиев младши искаше да излъже пациента?В промото даже Василев пита проф. дали се правят измами...

Общи условия

Активация на акаунт