"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
На мен в началото ми беше дразнеща Наталия, но сега започнах да й симпатизирам Peace наистинамного биха си подхождали с Калин Wink
До сега все се чудех на какво ми прилича и както каза някой точно на жираф  Grinning
Стария Генадиев става все по-противен, не знам защо но и аз очаквах да го представят за положителен образ, който се разкайва за действията си т.н.

# 316
Професорът /Г./  пак ме издразни  като  четеше морал на Захариев - самият той  изостави  бебето си , защото беше  с тежко  сърдечно  увреждане , а все пак като  лекар  можеше да се бори .

# 317
Привет и от мен! За първи път пиша в темата и много ще се радвам с вас да следим сериала заедно. Споделям, че на мен любимката ми е д-р Кръстева на всеки сипва с големия черпак Simple Smile За главните герои не знам какво да мисля вече... Четох на няколко места в нета различна информация за предстоящото развитие на действието вие на какво мнение сте?

# 318
Изгубих Ви и докато намеря темата.  Blush

Първите серии ми бяха по интересни.  Crossing Arms

Какво стана със сватбата?

# 319
  • София
Привет и от мен! За първи път пиша в темата и много ще се радвам с вас да следим сериала заедно.
Ние сме вече 10-тина серии напред с алтернативните сценарии  Laughing
Кръстева е образ, но много започва да използва положението си. Няма начин страничен човек да знае, че е добър специалист, но всеки може да я надуши. Не е продавачка, за да си пие, когато й кефне, лекар е.

# 320
  • София
Щом и Кръстева вече е положителен образ, не знам! Яко е омазано положението и не само в сериала.  ooooh!

# 321
На мен специализантката и Калин са ми най-интересни. Най-добре им се получават образите, имат и +, и -, съвсем нормални.

# 322
Само на мен ли ми се стори, че Наталия предложи на Сашо да се оженят фиктивно? newsm78. Ами тя връзката му с Наталия си е фиктивна от всякъде - удобно прикритие за истинските му чувства към Биляна. Така загаджен с нея не привлича излишно внимание върху себе си - защо е сам, защо не излиза и т.н. Калин не би го оставил на мира. Всъщност той е много готин като приятел и ако не беше това между Сашо и Биляна, четиримата щяха да се идеално приятелско каре. А и Наталия е много удобна като "половинка" - не прави сцени, не ревнува, дори и когато в леглото я наричат "Биляна"  Grinning. Направо жена-мечта!

# 323
Сашо ми стана смешен с принципите си за немските материали, при положение че той самият унищожи материали...верно е, че нямаше да върне момичето от гроба дори и да не беше прикрил причините за смъртта, но...и за баща си се примоли да го вземат без осигуровките...

# 324
Мисля, че двете неща нямат нищо общо.

Относно немските материали е абсолютно прав, а изказването на Калин беше като на търговец на дребно. Влезеш ли веднъж в схемата на измами, си свършен. В този смисъл Сашо постъпи правилно. Доколкото го схващам като човек, главното, което го крепи е себеуважението и уважението към пациента. Колкото до стария Генадиев,  прикри случая, за да защити авторитета на колегата си и то след дълга вътрешна борба, защото беше наясно, че върши престъпление.

# 325
Каква е разликата при смяна на здраво и увредено бебе, при убийството на бебе с увреждане, при продажба на бебе, при унищожаване на доказателства за престъпна небрежност и лекарска грешка, при подмяна на материал, при документална измама...само мотива, парите, вътрешната борба и угризенията ли  Confused Точно предложението на Калин ли беше най-страшното от извършеното в тая болница...  Grinning
( Пиша от скука просто  Laughing , не че ме вълнуват някакви дълбоко философски теми )

# 326
Какво себеуважение и уважение към пациентите у Сашко?! Та той като доктор на три дни, унищожи материал и прикри груба докторска грешка. Щеше да ми е по-интересно ако го бяха показали като принципен и съвестен човек, дори да влезе в конфликт с Генадиев за да защити принципите си. А той е поредният натегач и мазник. Нов съм, трябва да покажа на шефа, че когато се спъне той, падам аз. Позната картинка.

# 327
Какво себеуважение и уважение към пациентите у Сашко?! Та той като доктор на три дни, унищожи материал и прикри груба докторска грешка...
Май  се опитват да загатнат , че  кръвта  вода не става  и  Сашко  интуитивно  брани баща си .Тези  теории винаги са ми били  много трогателни - някъде някой има  изгубено дете , майката  получава  бодежи  , когато му се случи нещо и т.н.  Сега и Генадиева  е странно привлечена от  Сашкои си пият чай с кардамон  Laughing

# 328
  • Тра-ла-ла
Май Захариев ще вземе Стилянова на симпозиума в Берлин Mr. Green

# 329
Миро пак не разбрал нищо, ох... Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт