"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
ХА-ХА-ХА, Калин може да има деца... ше припадна, то беше драма, зор, рев, а-у. А можеше да си повтори изследването просто кат' нормален човек.

# 331
  • ту тук, ту там
Абе тази Биляна няма ли кой да й бие два шамара! Ег@ти простата!  Close

Извинявам се за изблика, ама много ме подразни! След малко ще редактирам!

# 332
  • Тра-ла-ла
Миро пак не разбрал нищо, ох... Outta Joint
Той за това се е издънил и бачка като санитар, вместо да се дипломира като лекар Mr. Green Трябва да го докара на мунчо

# 333
Май Захариев ще вземе Стилянова на симпозиума в Берлин Mr. Green
Измъква се  Стилянова  Mr. Green .

# 334
  • 221B Baker Street
Ох,постоянно рева на тоя филм...

# 335
  • София
Тежък епизод. И аз да се разплача накрая.
Ама нещо много тежко взе да ми идва... Никакъв лъч светлина в този сериал.

# 336
Ох, и аз поревах днес  Cry
Струва ми се, че Василев може би ще влезе в кюпа с измамите, за да може по този начин  да събере пари за лечението на Камбуров.
След днешните резултати на Калин, съм почти сигурна, че онази с която преспа, скоро ще се окаже бременна.
Днес пък се загледах в очите на Захариев и Захариева - и двамата са със сини очи, а Биляна е с кафяви. Значи .... не е тяхно дете.
И като стана въпрос за нея - много ми стои дървена в по-интимните моменти с Василев. Имам чувството, че се чуди къде да си дене ръцете, че дори не може да се целува както трябва. Някак са ми много фалшиви техните целувки, не е като когато той се целува с Наталия.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 21:58 от sharpy

# 337
И, да, разбира се, д-р Биляна оставила улики... Намерил ги е Калин, ама все пак, тъпо.
Цитат
Днес пък се загледах в очите на Захариев и Захариева - и двамата са със сини очи, а биляна е с кафяви. Значи .... не е тяхно дете.
Това го обсъждахме, а и май не е точно така, както сме го учили, ето нещо по темата - http://genetics.thetech.org/how-blue-eyed-parents-can-have-brown-eyed-children

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 21:17 от Ензим

# 338
Само аз ли реших, че Наталия се шегуваше, за да види реакцията на Сашо?! И мисля, че никой от тях тримата не го прие на сериозно!
Не си само ти. И аз мисля, че беше шега.
Според мен Наталия искаше да види реакцията на Сашо.
Май се бъзикаше, още повече, че тя не е семеен тип жена, а Сашо вече й падна. Но пък тя явно иска нещо повече от него и затова така... уж на майтап, за да не покаже колко всъщност е сериозно за нея
Признавам, че тя и Калин си подхождат много повече. И двамата са живи, екстраверти, а не като онези влюбените борсуци. Защо само се мъчат такива двойки...                                                         

И аз точно това си мислех, как Наталия и Калин си подхождат. А и Биляна и Александър също - и двамата сериозни и не гледат леко на нещата, мудни някакви. Пасват си.

# 339
Ох, тая Биляна... ooooh!
Как по сценарий не е унаследила поне грам мозък и последователност от майка си!
Както те гледа умно, така след малко е направила някаква простотия.
Като я наблюдавах как гледа сцената между болния и жена му, викам си - ще преосмисли живота си, ще вземе най-накрая някакво мъдро и окончателно решение, ще си грабне багажа и хоп при Сашо, а то ...

Силянова игра блестящо, Михаил Мутафов - също, въпреки че продължавам да не го харесвам. И какво от това, след като ефекта от играта им тотално се разби от безумните действия на Биляна. Не че тя е виновна в случая, щото сме наясно кой пише сценария.

И друго се чудя - не си ли следят лекарствата в тая болница - кой, кога и за какво ги използва?
Жекова въвела няколко нива за контрол на информацията, а контрол на медикаментите нямат ли? И други въпроси ми възникват - като канят на интервю кандидатите си за работа дали минават някакъв психо-контрол за нормалност? Щото не съм сигурна дали Миро и Биляна ще успеят да го преминат.

# 340
  Thinking Не осъждам ,че Биляна "помогна" на обречения на  болки и мъки  човек . Жалко ,че  явно  ще я "сринат"  като  психика  и  ще затъне .
На Калин  вероятно  му предстои  бебок  newsm32 от  сестрата , с която си полегна в името на  старото време  Joy

# 341
На мен ми е странно, че на Биляна уж анестезиолог, а това й е първия умиращ,първото всичко...много странно се държи.
Гледам малко назад...сцената с умиращия и жена му беше много добре...където я няма Биляна, е много добре филма...

# 342

... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия.
Точно така се обръщат.

# 343
  • Там,където се събуждам щастлива.

... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия.
Точно така се обръщат.
Даже баба ми 60 години наричаше дядо ми, известен софийски лекар или по фамилия или Докторе! Всички колеги и сестри го наричаха така и тя по навик.

# 344
Сега ми стана ясно защо един клиент наричаше снаха си (жена на сина му) "съпругата на д-р Л.".  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт