"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Е хайде сега, може или не може да са женени кумовете. Естествено, че може да не са семейни, просто Наталия използва случая да му направи предложение.

# 301
Ма кат' нищо и гей-двойка да са, да не попълват декларация на сексуална ориентация... имам предвид за свидетелите в гражданското.
На едни наши познати, които сключваха в Германия брак, кумуваха двама братя, съответно от страна на булката и на младоженеца. Кой знае на кого как са му изглеждали.

Ясно ми е, че това е някакъв претекст Сашо и Наталия да се окажат женени, може би нещо ще им е нужно в бъдеще за някаква ситуация, но... ми тъпо е просто, хаха.

# 302
  • ту тук, ту там
Само аз ли реших, че Наталия се шегуваше, за да види реакцията на Сашо?! И мисля, че никой от тях тримата не го прие насериозно!

# 303
  • София
Само аз ли реших, че Наталия се шегуваше, за да види реакцията на Сашо?! И мисля, че никой от тях тримата не го прие насериозно!

И аз мисля, че беше шега. Много ми е противна ролята на ПР-ката.

# 304
Не си само ти. И аз мисля, че беше шега.
Според мен Наталия искаше да види реакцията на Сашо.

# 305
  • София
Само аз ли реших, че Наталия се шегуваше, за да види реакцията на Сашо?! И мисля, че никой от тях тримата не го прие на сериозно!
Май се бъзикаше, още повече, че тя не е семеен тип жена, а Сашо вече й падна. Но пък тя явно иска нещо повече от него и затова така... уж на майтап, за да не покаже колко всъщност е сериозно за нея
Признавам, че тя и Калин си подхождат много повече. И двамата са живи, екстраверти, а не като онези влюбените борсуци. Защо само се мъчат такива двойки...                                                         

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 12:44 от Cuckoo

# 306
  • София

И аз мисля, че беше шега. Много ми е противна ролята на ПР-ката.
Абсолютно беше на шега. Затова и така се смях с макарона в устата. hahaha hahaha

П.П. Значи не съм единствената, която недолюбва Наталия. Peace

# 307
  • в 1001-та нощ
А според мен Наталия не се шегуваше, но го пусна уж на майтап ...

# 308
  • Пловдив
+1...тя хлътна и знае,че няма по-добра партия от Василев.

# 309
И аз така мисля. Но се опита да го изкара като на шега. А Сашко беше много смешен, като каза "Да" с пълна уста и после продължи да си дъвче  hahaha

# 310
  • ту тук, ту там

Обаче пък той реагира супер готино!  Grinning

# 311
  • Тра-ла-ла
Каквото предложението - такъв и отговора  Wink

# 312
Василев ядеше зелева салата, а не спагети или макарони, не че нещо, ама едно невярно като се повтори 5-10 пъти става вярно  Laughing ooooh!

# 313
  • ту тук, ту там
Ама супер си беше! И за шега, и за сериозно - беше си готина реакция! Но мен и Наталия не ме е подразнила, може би точно защото си мисля, че се шегуваше! Но тя и по принцип не ме дразни.

# 314
  • София
Василев ядеше зелева салата, а не спагети или макарони, не че нещо, ама едно невярно като се повтори 5-10 пъти става вярно  Laughing ooooh!
Сори. Embarassed Смях се доста и не обърнах внимание какво яде. Някой каза "макарон", и аз се хванах веднага. hahaha Но той така се тъпчеше, че... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт