"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 285

Joy Емил Емилов е много красив спрямо Жоро Низамов  Joy Прилича ми на Касъл (Нейтън Филиън), много. Blush

Вярно! Никога не се бях замисляла , а наистина много прилича.

Това суеверие /както е писала Бона/ за женитбата на кумовете е голяма глупост. Нашите кумове не бяха женени, че и даже в последствие се разделиха, но...

Познавам докторка, която със сестрата си, с която е всеки ден - личен лекар е, си говори на"Вие". Аз бях така  Shocked, а тя ми отвърна, че всеки трябвало да си знае статуса... Хора разни.
Свекърва ми е мед работник, с докторите, с които е и приятелка, вече пенсионери, също им говори на Вие.

# 286
  • в 1001-та нощ
Аа, ама той може да е опериран отдавна, не сега. Не че чух и видях всичко. Артистът ми е неприятен.
А сцените с/на жена му ми бяха неестествени и тъпи.
Ети, много неприятно. Може да си имала сраствания от операцията като дете, да.

Е, как отдавна  Twisted Evil в серията го оперираха, а после в реанимация, като излезе от упойката Биляна доведе жена му ...

# 287
 JoyЯвно съм го пропуснала, бляла съм нещо. Сега си го пуснах, да, верно го оперираха.

# 288
Явно има различни практики за учтивото говорене, примерно баба ми с колежките й сестри (тя беше фелдшер) с една голяма част си говорят на фамилия, но на ти, така се търсят по телефона и така тя говори за тях, Иванова това, Димитрова онова, а докторите с повечето на вие говореше и продължава така, така смята, че е редно.
В нашата приятелска компания има доктори и от тях така сме прихванали, че всички си говорим на фамилия, но не на вие Wink, освен, ако не се лигавим нещо.

# 289
Аз с моите доктори си говоря на Ти. С някои на име, с други - докторе, но на Ти. Но не съм мед. сестра, други са ни отношенията.

# 290
  • ES
Захариев хлътва, защото вижда, че Стилиянова не е от оня тип момичета, службогонки, които с цената на всичко искат  да станат лекари. Вижда у нея достойнство и морал. Без това да  я прави наивна идеалистка разбира се. А може би и това, че не е толкова лесна и веднага да му скочи в леглото. А, че до гуша му е дошло от жена му и нейното властно и безпардонно държание, е ясно и скоро може би и той ще вземе своето решение сам. Стига да не му секне бизнеса. За това искаше от Генадиев старши да е съдружник, а не черноработник (в промото).

Ирина, момичето, което си продаде бебето, мисля, че не иска пари, размислила е ии съжалява, че го е продала и иска да си го върне. Може за тези престъпления да говори Василев на Камбуров в днешния епизод.

# 291
Ако Василев по някакъв начин разбере за бебето от Миро ще има голям коз срещу Захариева Peace
Може да забелязва нередности,а и той самият поправи епикриза(или протокол),може да има в предвид и това,че се плащат едни консумативи от пациентите,а се слагат други(нищо,че Калин ги използвал за нямащите).

# 292
  • ES
Унищожи хистологичен материал, но не гго направи за пари. А Калин после смрънка, че "печалбата" от такива заменки остава в болницата. А болниците все в дългове от лекуване на пациенти без осигуровки...  newsm78

# 293
  • ту тук, ту там
Явно има различни практики за учтивото говорене, примерно баба ми с колежките й сестри (тя беше фелдшер) с една голяма част си говорят на фамилия, но на ти, така се търсят по телефона и така тя говори за тях, Иванова това, Димитрова онова, а докторите с повечето на вие говореше и продължава така, така смята, че е редно.
В нашата приятелска компания има доктори и от тях така сме прихванали, че всички си говорим на фамилия, но не на вие Wink, освен, ако не се лигавим нещо.

Точно такива са и моите впечатления от съсловието!  Peace

# 294
  • в 1001-та нощ
И аз мисля, че майката тъгува за бебето, не го търси от финансов интерес.

# 295
Ама как може вече 20 епизода и още да твърдите, че тая любов е "невъзможна"??? Да е 18-ти век разбирам, но в 21-ви век, при това нито имат брак, нито деца и сценаристите се гърчат в опити да им измислят пречки. То е видно от 100 километра цялото безсилие и понеже няма реална причина да избягат, Биляна и Александър започват да изглеждат все повече като идиоти.

също дразнещо е, как се усетиха едва на 20 -ти епизод, че Калин е по-симпатичен от главния герой и зорлем почнаха да му измислят негативни черти. Ама така от никъде, изведнжъ се оказа, че изневерява, ама защо го прави??? Изведнъж ще се окаже, че не е морален и принципен, ама как досега не го видяхме това??? Очаквам също скоро да се усетят и с Генадиев, че е неприятен и да почнат да му вкарват морал и принципи.

И идеята да има интересни случаи е хубава, ако те не се ограничаваха само в седене до пациента и разговори с тях. А и леко дразни тия случаи да са във всеки епизод и те да са ПРЕКАЛЕНО нестандартни - като онова с очите или евтаназията. Баси болницата, всеки ден НЕВЕРОЯТЕН СЛУЧАЙ!!!

# 296
  • София
Критикар, в никоя болница не се лекуват само апендицит и заушка. Rolling Eyes Такива неща съм чувала по коридори и кабинети, че... ooooh!
Второ - никой не твърди, че любовта на Сашо и Биби е невъзможна. Даже и ние се чудим какво толкова невъзможно има. Grinning Grinning Сложното е в главата, преди всичко, на Биляна.
И трето - на мен Калин никога не ми е бил симпатичен, докато Сашко ми е такъв от самото начало, така че съм си окей. Whistling

# 297
  • Ню Йорк
На мен пък и Сашко и Биляна са ми яко противно, вероятно по тази причина "невъзможната им любов" никак не ме вълнува.
А иначе по повод нередностите по болниците можете да сте сигурни, че се правят и то много повече от показаното. Това пък с подмяната на материалите е класика в жанра. А бебета се продават отпреди 100г. и евтаназия се прави и т.н.
Между другото аз съм за евтаназията като цяло, но тук има много възможност за злоупотреби и по тази причина не е разрешена.

# 298
  • в 1001-та нощ
Биляна яко е влязла в коловоза, който майка й е наредила и ѝ е трудно да дерайлира Simple Smile Макар, че Василев изигра ролята на удар, който да я изкара от релсите Simple Smile

# 299
  • София
Такава разлика в сценариите - снощният беше изсмукан от пръстите.
Много хора са суеверни за кумовете, а те могат да бъдат дори от един пол (не говоря за гей двойка)  
Мисля че Биляна повече се страхува, че Сашо се събуди само заради нейния отказ от него и ако наруши думата си - може пак да му се случи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт