"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 417
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Калин искаше да се ползва на пациента рециклиран вместо немски циркулярен ушивател, а да бъде платено като за немски, защото пациентът няма как да знае...
Първо Калин каза, че разликата в парите щели да си я приберат, след което се "поправи", че ще я инвестират в болницата, за операции на пациенти, които не можели да си позволят и т.н. Сашо настоя за немски и така...

# 271
  • Пловдив
Да де,ама досега не се е споменавало за такъв тип "услуги"...т.е. измами...Стария проф. надали ще е съгласен.
А Димо Ал. ми е кат жираф  Laughing като го дадат в профил,врата и главата надолу и...

# 272
Е, ми, разширяват кръга на "злото", малко вкарват негативни елементи в образа на Калин... не знам защо си мисля, че Генадиев знае за тези "заменки" или поне подозира със затворени очи, евентуално.

Изобщо, бизнесът си върви - едната продава бебета, другият рециклирани консумативи за нови, сигурно ще видим още схеми, те нашите болници изобилстват от такива решения. Но някак прекалено идва всичкия бизнсе концентриран само в една болница, дано не прекалят. Simple Smile

# 273
  • Разпиляна във въображението
Готина ми беше сцената на Миро и Вачкова. Не можеш ме излъжеш Joy

Продължавам да харесвам Стилянова. Защо? Не знам. По-убедителна ми е от Биляна в ролята си Whistling

Сцената с обречения: мисля, че всичката тази драма, която натикват ме отегчава. Тежки случаи, но тъй като за мен са зле изиграни по-скоро ме дразнят, отколкото ме развълнуват.

Изкефи ме и друга сцена: набиването на канчето на Генадиев от страна на Захариев. Правилно му каза, че вината за секциото е негова. Иначе му е лесно на Генадиев да иска морал след като тихия Василев унищожи доказателствата за вина и успя да изпързаля съпругът да не повдига обвинения. Мазно същество. Направо ми е мъка да го гледам.

Е, ми, разширяват кръга на "злото", малко вкарват негативни елементи в образа на Калин... не знам защо си мисля, че Генадиев знае за тези "заменки" или поне подозира със затворени очи, евентуално.

Ще е странно да не знае.

# 274
Странно, но малко ми е мъчно за Захариев. Той наистина хлътва дълбоко.

# 275
  • ту тук, ту там
Медицинските сестри винаги са си говорили на фамилия! Никога не съм чувала да се обръщат една към друга по име. Може би младите момичета сега се опитват да променят това, но от едно време обръщението си е на фамилия. Свекърва ми, която отдавна е в пенсия, и до днес така си говори с/за бившите колежки.

# 276

... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия. Това го няма в никой съвременен екип, още по-малко, сестрите да си говорят помежду си на "Вие" сестра Еди коя си, примерно.  Shocked Не знам, може и да се променя това в последствие, но до 7 епизод, ролята на сестрите е супер идиотска, понеже  са представени не като значими асистенти на лекарите, а като клюкарки и мръсници, което пък, не ме и изненадва много, щото това вЕрно е най-ш****а  и най-наритвана професия и голяма част от общественото мнение си е такова, колкото и в действителност нещата да стоят различно - лично мнение.  Sunglasses
Вярвам ти, защото знам, че си операционна мед. сестра.  newsm10  Hug

# 277
  • София
Аз не разбрах на Миро възлюбената защо иска данни от архива? На кого иска данните? Стори ми се, че питаше за адреса на мъжа й. Аз ли не схващам, или се опитвам да разсъждавам много рано сутрин  newsm78

# 278
Аз не разбрах на Миро възлюбената защо иска данни от архива? На кого иска данните? Стори ми се, че питаше за адреса на мъжа й. Аз ли не схващам, или се опитвам да разсъждавам много рано сутрин  newsm78
Иска да намери и да види бебето си,но лъже Миро,че нейният мъж и го е взел.Миро си мисли,че мъжът,който видя е нейният бивш,а той всъщност е човекът,който купи бебето.

# 279
  • Разпиляна във въображението
И аз работя в здравно заведение и сестрите помежду си си говорят на фамилия, а с докторите и на "вие".

# 280
  • в 1001-та нощ
Странно, но малко ми е мъчно за Захариев. Той наистина хлътва дълбоко.

На мен ми е необяснимо това хлътване, може би някаква химия. А също и това, че с нея се чувстав мъж и закрилник, докато със Захариева е яко под чехъла ....

На мен коремна операция не са ми правили, но мъжът ми беше впечатлен - колко пъти се сгъна оперирания .... все едно там просто си е полегнал да си почива  Mr. Green

# 281
Алена, кой опериран се сгъваше?  Simple Smile
Аз на третия ден след секциото можех всичко - да се сгъвам, да се разгъвам, да клякам... Друга операция не съм имала, Слава Богу.

# 282
  • в 1001-та нощ
С рака на стомаха или там някъде - беше в реанимация, Биляна му носи грозде ...

# 283
Пациентът с рака по едно време се беше сгъналПолучава се едно движение и усилие като при правенето на коренми преси..На мен това сгъване като ме оперираха ми беше много трудно,но е индивидуално.При секциото особено имах едни ужасни опъвания.До мен имаше друга жена,която на третия ден си беше легнала по корем-нещо,което за мен беше мисия невъзможна.Аз имам един вертикален разрез от 21 шева и заболяването ми беше тежко(хеморагичен панкреатит,довел и до перитонит),но такива опъвания както при секциото никога не съм имала.не знам дали се дължи на това,че едната ми операция е в детска възраст или в областта на гинекологията се получават много сраствания(така ми обясняваха положението)

# 284
Аа, ама той може да е опериран отдавна, не сега. Не че чух и видях всичко. Артистът ми е неприятен.
А сцените с/на жена му ми бяха неестествени и тъпи.
Ети, много неприятно. Може да си имала сраствания от операцията като дете, да.

Общи условия

Активация на акаунт