"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 387
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
А в анонса на следващият епизод, думите на Сашко към Наталия: На тебе не ти ли писна да си в ролята на секс играчката?  ooooh! Shocked Ужас!

Супер грозно изказване.

# 406
  • София
А в анонса на следващият епизод, думите на Сашко към Наталия: На тебе не ти ли писна да си в ролята на секс играчката?  ooooh! Shocked Ужас!
Много директно, но в крайна сметка и на мен ми се е искало да задам такъв въпрос на някои мои познати.

# 407

Супер грозно изказване.
Що, той ѝ каза "Само секс" , ясно и точно, не я лъже.

# 408
  • в 1001-та нощ
И аз предположих, че биологичната майка не фигурира никъде в документите... Само с ДНК тест предполагам, че може да се докаже коя от двете е биологичен родител  Peace

# 409
  • София
Момичета, смятате ли, че клошарката от снощи може да се окаже нещо повече и да се развие образът й?
Аз се сетих веднага за апартаментчето на Камбуров, ама знам ли... Rolling Eyes Със сигурност Алекс ще помогне с нещо. Wink

А в анонса на следващият епизод, думите на Сашко към Наталия: На тебе не ти ли писна да си в ролята на секс играчката?  ooooh! Shocked Ужас!
Супер грозно изказване.
Точно заради това на мен репликата ми хареса. Наталия е точно такава, но само си затваря очите. А Алекс да я върне малко на земята. Grinning

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 16:34 от t1n43t0

# 410
Е, чак толкова да помага?! Камбуров е жив и още живее в него. Странно ми е  newsm78 други пациенти за 3 сек. им разказват историята тази едвам я дадоха. Мисля си, че може да е скрита лимонка  Wink лично мое мнение, а може и да греша.
 Момичета, аз съм от скоро в темата, но исках да попитам дали е обсъждана информация за епизодите напред? Аз на няколко места четох много различни неща и ако има желаещи бих ги споделила, но не искам да спамя темата, защото може и нищо от това да не се случи.

# 411
Е, чак толкова да помага?! Камбуров е жив и още живее в него. Странно ми е  newsm78 други пациенти за 3 сек. им разказват историята тази едвам я дадоха. Мисля си, че може да е скрита лимонка  Wink лично мое мнение, а може и да греша.
 Момичета, аз съм от скоро в темата, но исках да попитам дали е обсъждана информация за епизодите напред? Аз на няколко места четох много различни неща и ако има желаещи бих ги споделила, но не искам да спамя темата, защото може и нищо от това да не се случи.

Аз искам да знам.  Peace Laughing

# 412
  • ту тук, ту там
Аз не вярвам реално да са повдигнали завесата за бъдещото развитие на сериала, ако има нещо публикувано, то са само догадки и предположения.   Peace

# 413

Супер грозно изказване.

То добре, че е Наталчето, да има с какво да си играе. Mr. Green

# 414
  • ES
Ами тя горката толкова му се натиска, че ако продължаваше да ѝ отказва щеше да мине за обратен. Пък и той я използва като онази боксова круша в мазето, само, че за мъжкия си нагон. Не виждате ли, че я търсии като види близост между Калин и Биляна.

# 415
  • София
Недомислици-болните от рак у нас изобщо не се радват на такова внимание от страна на лекарите.На конвейр ги преглеждат,облъчват,химиотерапия и после на обезболяващи докато могат...Биляна му седи на леглото,успокоява го,носи му грозде и какво ли още не,разпитва го за семейството,абе лекар-мечта,само дето такива не съм виждала...Сцената с жена му също беше доста странна,но все пак ме разчувстваха,може би понеже съм преживяла подобно нещо...
Биляна-супер неадекватна когато Калин й каза,че може да има деца,тя изобщо не реагира-само-Обещай ми,ако тялото ме предаде и т.н. глупости.Сценаристите съвсем я извадиха от нормалните хора,направо за психиатър ми се струва.И освен в болницата,в друга среда не я показват изобщо-нито приятели,излизания,живот извън болницата някакъв да има...Преди я даваха чат-пат с Калин вкъщи,но скоро и това не са давали,аман от тая болница.
Все още Калин е най-достоверния образ според мен.Другите са странно нелогични.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 16:18 от Ники и Кати

# 416
  • Пловдив
Някак коварно я погледна Калин като го прегърна Б. уж от радост,че е здрав Thinking

# 417
И на мен това ми направи впечатление.

# 418
  • Разпиляна във въображението
То без шефа не може. Той е на процент.
Очаквам скоро Ирина да си открадне бебето.
Дали? Thinking
А аз се зачудих дали майката се казва Ирина, щото нали се предполага, че по документите от раждането е вписано името на другата...
Раждането си е раждане и там си пише истинската майка
Е, вписали са купувача като баща, пък ще впишат истинската майка, съмнява ме.

Ако не беше вписана истинската майка Миро щеше да се бъхти да открие досието с данните. Или най-малкото щеше да се досети за нещо нередно. Трябва да е много, ама много по-голям идиот.

Сега чина промото за довечера с Генадиев и Сашо. Актьорът не прави контакт с очите. Избягва го и отново някакъв отнесен...

# 419
Да бе, да, затова Миро каза "Защо ме излъга, изобщо не сте се местили, мъжът ти те е изгонил.". Защото са писали биологичната майка на този адрес, нали, да бе.  Sunglasses  Mr. Green
Миро си го изкарват пълен идиот, та.

Общи условия

Активация на акаунт