"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За какво отвинтване говорите? Нямам излишни 40 минути да изгледам епизода отново за да разбера.

# 466
У Генадиеви имаше  официална вечеря  със сватовете и кумовете , след това  кумата и кумът се изпращаха ,тя му се понатисна , а той и каза ,че се държи като парцал /с малко по-други думи/   и  тя го изплющя /не беше  толкова интересно/.
Кумът и Булката  правиха  някаква имитация на секс  след  10 епизода  преглъщане  и  пулене в една точка .

# 467
  • София
Мноооого бавна серия. Толкова дълги моменти на мълчание и вперени погледи, че започва да е леко странно. Сцената с Василев и Генадиев старши беше много слаба. Някаква мода е това преиграване с кривенето на устата в полуозъбен и лош поглед. Ам, да бяха помълчали.

Биляна, милата, същинска Kristen Stewart. Ядосана, влюбена, уморена, пред секс, все гледа като фламинго.

# 468
У Генадиеви имаше  официална вечеря  със сватовете и кумовете , след това  кумата и кумът се изпращаха ,тя му се понатисна , а той и каза ,че се държи като парцал /с малко по-други думи/   и  тя го изплющя /не беше  толкова интересно/.
Кумът и Булката  правиха  някаква имитация на секс  след  10 епизода  преглъщане  и  пулене в една точка .

Кратко точно и ясно без да губиш 40 мин.  Laughing

# 469
Генадиева и Камбуров в църквата си говореха на Ти. Сега тя му звъни и си говорят на Вие, дообре.
Аа, да, Най-сетне секс, най-сетне. Joy

Четох някъде, че Камбуров и Кръстева ще се окажат бившо семейство със загуба на дете (за нея се знае от първия епизод, а той го разказа, когато Василев беше в кома). Дори пишат, че Камбуров и Генадиева ще са имали лятна афера и резултатът е дълго чаканото бебе в семейството (повече от 10 г.). Колкото до продажбата на бебетата от Захариева на нея това й било стар занаят. Още като родила имала близнаци, но запазила Биляна и продала сина си, който скоро трябвало да се появи. Дори Захариев няма да е техен татко, а онзи с книгите Краси май се казваше. Дори четох, че главния герой щял да бъде сменен. Не знам кое е истина и кое- не. Източника е интернет и не е достоверен, но затоплянето на отношенията между Камбуров и Генадиева и внезапното й обаждане тази вечер бих оправдали такъв развой. Лично мое мнение и не е нужно да съм права Simple Smile

# 470
  • ту тук, ту там
Това дето си го чела, тези дето са го писали от темата тук са го преписали! Не им се вързвай!  Joy

# 471
Аз живея за момента, когато Захариева разбере, че Василев е син на Генадиев, а не Калин. Ох, направо ще се радвам с цялото си същество  hahaha Нали само го плюе и обижда от какво тесто бил?!

# 472
Да, тук такива сценарии се пишат, направо на латино-боза бият някои. И както е казала Елени - плагиатстват идеи явно разни из нетя. Joy
Само това не е оттук - Захариева е родила близнаци и си продала момчето, което скоро ще се появи. Не мога, ще пукна от смях. smile3532

# 473
  • София
То па един секс...две умрели риби Joy
Ааааа, едно ниво по-добре беше от натискането в тоалетната, дето не знаеха къде да си денат ръцете... hahaha hahaha

На кум не се отказвало Laughing
Сетих се за Буковска и Чочо в "Дунав мост". Joy Joy

# 474
Биляна, милата, същинска Kristen Stewart. Ядосана, влюбена, уморена, пред секс, все гледа като фламинго.
аз се чудя дали по принцип е такъв борсук и флегма или заради ролята се прави на такава...

# 475
  • София
Такава си е била винаги, моя позната й е преподавала в гимназията в Пловдив.

# 476
  • Тра-ла-ла
То па един секс...две умрели риби Joy
Ааааа, едно ниво по-добре беше от натискането в тоалетната, дето не знаеха къде да си денат ръцете... hahaha hahaha
Значи имаме градация. Този път вече знаят къде да си денат ръцете. Другият път очакваме да са по-разгорещени и да поназнайват повече неща.

# 477
  • София
много се издразни на серията, а трябваше да е значима и силна такава.
обаче за пореден път недодялана игра
ужасна актьорска игра във важните моменти и накрая някаква пошла имитация на секс и страст. А тази главната героиня е много ама много зле. Никакъв живец, като теле гледа. И двамата са толкова дразнещи заедно, що не вземат верно да се изнесат към Варна и да не им гледаме повече изтерзаните физиономии в сериала?
Крайно време е да кажат истината, стига са лъгали и себе си и околните. Големи моралисти и идеалисти, а носят само мъка на хората които държат на тях. Това с Наталия беше отвратително, този шамар бе най-малкото което заслужи Василев.
И поредната недомислица в сериала (1234 подред). Преди няколко епизода Камбуров и Генадиева си говориха в църквата на 'ти' а сега изведнъж Генадиева му говори по телефона на 'вие' Няма такива сценаристи и режисьори просто. Аз съм сигурен, че половината екип не знае какво става в сериала и кой кога и какво е казал...

ooooh!

# 478
Филмът е пълна боза...едно за краката, друго за главата, но го гледам  Mr. Green

# 479
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен серията ми хареса. Единствено сцената с речта на Генадиев за уволнението можеше да е по-кратка. Дори и любовната сцена я намирам за ок. Василев е противоположност на Калин, който бурно награби сестрата в тоалетната. Съответно Василев го направи с нежност, която в интерес на истината се излъчваше от него. Виж, Биляна беше хм, хм, хм (да не се окажа права??? Wink ). Лично аз не харесвам бурните, нереалистични любовни сцени в американските филми. Сигурно има хора, които  правят така любов, но да сме си честни, че много повече са онези, които го правят по някакъв подобен начин, като във филма.

Общи условия

Активация на акаунт