"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Не че гледах внимателно снощи, но май само аз не съм видяла любовна сцена, която тук се коментира вече няколко страници. В мазето ли?
Не. На финала на серията. Сашко и Бибето се намериха в един бар /щото в цяла София има само един  Mr. Green/, погледаха се в очичките, постискаха си ръчичките и се озоваха в квартирата на Сашко.

А, благодаря! Наистина това с бара го пропуснах, видях как влиза в бара и ми се наложи да изляза.
Но няма да го гледам - вашите коментари са ми достъчни.

Не си изпуснала нищо особено. Както писаха вече момичетата, сцената беше замислена да е много нежна и еротична, но и според мен беше доста дървена и в нея нямаше нищо еротично. Сашко се постара да докара емоция, но Бибето горкото беше пълна скръб...Никой не искаше от тях да правят земетресение или да разиграват Кама Сутра. Но все пак това трябваше да бъде финалът на едно дълго чакане и дълго потискано сексуално напрежение. Хич не им се получи.

# 496
  • Берлин
Много накъсани ми идват епизодите и самите сцени. Малко приказки, слаби диалози, а иначе голямо пулене. И бърза смяна на сцените - тамън подхванат нещо и вече се чудиш откъде ти дойде следващото действие. Такова чудо наистина не бях гледала досега. Голям хаос.
Образът на Биляна ме потриса. Дали е заради самата актриса, която гледа като крава или заради самия неадекватен образ, не знам. Сексът между нея и Сашко беше супер дърварски.

на 100 % съгласна с теб

# 497
  • ту тук, ту там
И аз съгласна с Тонка. Всъщност снощи си дадох сметка, че аз не подкрепям любовната история между Сашко и Биляна, защото никак не харесвам нея! Пак стигнах до извода, че ако беше друга актрисата, съвсем по различен начин щях да гледам на любовта им! Сега са ми крайно неподходящи един за друг и това ме кара да възприемам привличането между тях като предателство към партньорите им! Не вярвам на чувствата им някакси!

# 498
  • Разпиляна във въображението
На мен друго не ми стана ясно. Прикриха лекарска грешка и смърт на родилка без вопъл и стон, а за едни хирургически материали толкова разговори и съвест. Може би защото първото  беше неволно, а второто с умисъл.

Имаше си умисъл и в първото. Сашко хвърли някакви погледи преди да унищожи доказателствата Peace

И не съм съгласна, че Сашо е противоположност на Калин, защото втория награбил сестра в тоалетната. Трябва да припомня, че Сашо и Биляна се награбиха доста преди Калин и сестрата, в тоалетната, но телефон ли звънна и ги прекъсна не помня Whistling

Шамарът на Наталия - як, точно това си мислих "Удари го, удари го", защото тя пак там гледаше надалеч и като се обърна и му го залепи извиках от кеф.

Не разбрах избухването на Генадиева. Откъде на къде започна да пита за скрити пари? Генадиев е просто гарант. Ама много пренавиват някои сцени без нужда.

# 499
Да, и аз не разбрах това с Генадиева, голямо тръшкане, голямо нещо newsm78

# 500

А аз го разбрах така - след 30 години безпрекословна вяра в неговата почтеност, вярност, безупречност, съвършенство и... извъднъж разбираш, че "совите не са това , което са". И напълно я разбирам защото го защитаваше в работата си, пред шефа си, че има грешка, че професорът не отклонява средства.
И си мисля, че това е само началото сега на малки порции, лъжичка по лъжичка ще разбира с колко "почтен" светец е живяла.

# 501
И аз съгласна с Тонка. Всъщност снощи си дадох сметка, че аз не подкрепям любовната история между Сашко и Биляна, защото никак не харесвам нея! Пак стигнах до извода, че ако беше друга актрисата, съвсем по различен начин щях да гледам на любовта им! Сега са ми крайно неподходящи един за друг и това ме кара да възприемам привличането между тях като предателство към партньорите им! Не вярвам на чувствата им някакси!
elleni, точно това е и моето възприятие.
Даже снощи като им се случи секса и си измърморих наум- гледай я тая к'ва е овца!

# 502
  • София
Ако е гарант с общите им пари, при неплащане от Василев - горят... И аз бих се поинтересувала, след като ММ не е благоволил да ми каже.
Жената явно наистина вярва в мъжа си, още повече, че не му е наложително да присвоява - разбирам да е с 2 малки деца и ипотека.

# 503
Къде да изгледам сцената между Сашо и Биляна?Снощи като гледах и те тъкмо започнаха,племенницата ми също се залепи пред телевизора и се заех да я разсейвам,та не можах да видя как се получи... Laughing

На мен Радина Думанян ми е симпатична,даже я намирам за хубава,но Биляна много ме дразни!Егати пуленето,егати неадекватното държане.Да не говорим за реакцията,когато Калин и каза,че могат да имат деца  Shocked Изобщо не скри колко е незаинтересована. #Cussing out

# 504
И ние не видяхме как се получи. Joy Те тъкмо започнаха и свършиха. Стига толкова. След 15 серии пак. Mr. Green

# 505
  • София
Къде да изгледам сцената между Сашо и Биляна?Снощи като гледах и те тъкмо започнаха,племенницата ми също се залепи пред телевизора и се заех да я разсейвам,та не можах да видя как се получи... Laughing

На мен Радина Думанян ми е симпатична,даже я намирам за хубава,но Биляна много ме дразни!Егати пуленето,егати неадекватното държане.Да не говорим за реакцията,когато Калин и каза,че могат да имат деца  Shocked Изобщо не скри колко е незаинтересована. #Cussing out
В Нова Плей можеш да гледаш серията. Hug
И на мен Радина ми е много симпатична, но Биляна не мога да я възприема, и това е. Такава меланхолия и монотонност излъчва... ooooh!

# 506
В Нова Плей не зарежда  Peace Hug

# 507
Генадиева изтрещя защото безпрекословно е вярвала в човека до себе си и го защитава. В един момент след като той не е гарант по кредита, как е финансирал лечението? С какви пари? Откъде?
Защото на вечерята, точно благоверният й обясни, че са намерени пари за лечението.

Нищо чудно в края на филма професорът и героят на Евгени Будинов /не помня името в сериала/ да си правят компания в някоя кръчма.

Пак се напъваше да черпи с алкохол през деня  ooooh!.

# 508
  • Разпиляна във въображението
На вечерята стана ясно, че Василев е теглил заем, а по телефона, че Генадиев е гарантирал. Няма нищо скрито/покрито. И тази изтрещя. Всъщност и аз бих изтрещяла, ако моят вземе да стане гарант на някой за толкова пари. Няма да ми дойде на акъла дали има скрити пари, но Генадиева явно е афектирана от доклада през деня.

Калин, освен с изцепката със сестрата, продължава да е добър годеник - загрижен за нея, търси я, успокоява я. Таа пък да вземе за излъже, че е извикана на работа и то при условие, че Калин е шеф там Shocked

# 509
  • Пловдив
Абе не забелязахте ли,че в салнята на Сашко беше светло Mr. Green Или е на 1-я етаж и свети от улицата Laughing

А какъв ли ще е оня дет се представя за брат на Наталия newsm78 от промото...

Общи условия

Активация на акаунт