"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Любовната сцена на мен ми хареса.
Виж там между Генадиев и Василев, където му подаваше слушалките, еми само хм, мън, па Владов, па тва, па онова, нищо не им разбрах от позициите  Rolling Eyes

# 481
Ели-фен, по точно няма как да се опише.  hahaha hahaha hahaha

Не може да ми хареса как играе Биляна и това е. Не ми е истинска, гледа умно и до там. Сцената със секса май никой не го е впечатлила, да се бяха постарали повечко.

# 482
Генадиева и Камбуров в църквата си говореха на Ти. Сега тя му звъни и си говорят на Вие, дообре.
И аз това щях да напиша - какви интимни взаимоотношения да са имали, та те си говорят на "Вие"?!

Ако приемем, че прикриват интимна връзка - в църквата са сами и затова на ти, а по телефона все пак може да бъде чута от някой и за застраховка на вие...

# 483
  • Пловдив
на мен ми хареса любовната сцена...имаше чувства.Сашко го изигра поне.

# 484
Великата любовна сцена не ми хареса  не защото нямаше  акробатика , а защото  тотално ми липсваше еротиката . Тези двамата  се гледат  по асансьорите , душат се , преглъщат , а накрая ...се  съблякоха несръчно  и даваха в близък план  ластика на гащите на Сашко .А Сашко  по начало  ми стои леко  мърляво и нечистоплътно  newsm78

# 485
  • ES
На мен друго не ми стана ясно. Прикриха лекарска грешка и смърт на родилка без вопъл и стон, а за едни хирургически материали толкова разговори и съвест. Може би защото първото  беше неволно, а второто с умисъл.

# 486
И на мен това ми е тъпо, но...както и да е
Разликата в последиците изобщо няма да коментирам.

Иначе по другата тема, продадения близнак, разбира се, е ...Миро...Хак да й е на Захариева  Laughing

# 487
последните 2 серии много скучни и депресарски. Единственото професионално в тоя филм, или поне изглежда така, е медицинската терминология. Всичко останало е неполучлив опит на режисьор лаик, опитал се да направи нещо оригинално, ама станало мазало

# 488
Не че гледах внимателно снощи, но май само аз не съм видяла любовна сцена, която тук се коментира вече няколко страници. В мазето ли?

# 489
  • Берлин
Ох, голям смях снощи . 40 минути заради един перфектен шамар. Има шансове за....градация  #Crazy

# 490
  • София
На мен друго не ми стана ясно. Прикриха лекарска грешка и смърт на родилка без вопъл и стон, а за едни хирургически материали толкова разговори и съвест. Може би защото първото  беше неволно, а второто с умисъл.
Явно на Генадиеви - старши и младши - това им е бизнес, затова се вълнуват толкова.      
Вадете шампанското! Има сеХ - има проблем - има филм.
Билян@, последните 10-тина минути беше лИбовта.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 11:18 от Cuckoo

# 491
Не че гледах внимателно снощи, но май само аз не съм видяла любовна сцена, която тук се коментира вече няколко страници. В мазето ли?
Не. На финала на серията. Сашко и Бибето се намериха в един бар /щото в цяла София има само един  Mr. Green/, погледаха се в очичките, постискаха си ръчичките и се озоваха в квартирата на Сашко.

# 492
  • Там,където се събуждам щастлива.
Малко почвате да преувеличавате! Няколко предишни епизода бяха с по-малко действие, а сега...нищо не се било случило. Ако сме тук само за мърморене и че не се развивало, както ние искаме. .по-добре да не си губим времето. Нито тук, нито вечер пред телевизора.

# 493
Не. На финала на серията. Сашко и Бибето се намериха в един бар /щото в цяла София има само един  Mr. Green/, погледаха се в очичките, постискаха си ръчичките и се озоваха в квартирата на Сашко.

А, благодаря! Наистина това с бара го пропуснах, видях как влиза в бара и ми се наложи да изляза.
Но няма да го гледам - вашите коментари са ми достъчни.

# 494
  • София
Много накъсани ми идват епизодите и самите сцени. Малко приказки, слаби диалози, а иначе голямо пулене. И бърза смяна на сцените - тамън подхванат нещо и вече се чудиш откъде ти дойде следващото действие. Такова чудо наистина не бях гледала досега. Голям хаос.
Образът на Биляна ме потриса. Дали е заради самата актриса, която гледа като крава или заради самия неадекватен образ, не знам. Сексът между нея и Сашко беше супер дърварски.

Общи условия

Активация на акаунт